FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Stilo => Yleistä (Stilo) => Aiheen aloitti: Vellu - Syyskuu 08, 2010, 21:13:25

Otsikko: Stilon orkkissoittimen vaihto
Kirjoitti: Vellu - Syyskuu 08, 2010, 21:13:25
Tänään vaihdoin (yririn vaihtaa) soitinta Stiloon. Projektin aikana yksi johto meni poikki, jonka syystä poltti sulakkeen. Radio kiinni ja sulake vaihtoon (tätä ennen en ollut kokeillut virtoja päälle). Tämän jälkeen virrat päälle ja mittaristossa paloi joka ikinen valo ja mikään mittari ei toiminut. Ilmoitti "loose connection"-vikailmoituksen. Tässä vaiheessa ajattelin, että 50 euron soittimesta taisi tulla nyt kallis vika. Orkkisradio takaisin kiinni ja kaikki toimii ihan normaalisti.

Jos auton omat piuhat laittaa suoraan soittimeen kiinni, ei soitin lähde päälle. Siitä päättelin, että mukana tullut johto pitää laittaa virtajohtoon (toinen liitinhän on virta yms. ja toinen kaiuttimet) väliin ja vasta se tökätä soittimeen. Tosin tässäkin tapauksessa jouduin kahden piuhan paikkaa muuttamaan, että virtaliittimet kohtasivat. Jos kytken orkkisradion kiinni käyttäen tätä piuhaa, tulee radioon vikailmoitus "no can network" ja luku alkaa juoksemaan viidestä alaspäin.

Sekava sepustus, mutta ovatko muut vaihtaneet onnistuneesti soittimia omiin Stiloihin? Jotenkin tuntuu hassulta, että soitinta ei voisi autoon vaihtaa. Vai onko vika vain tuossa "ylimääräisessä" virtajohdossa, eli kun vaihdoin kahden piuhan paikat (virta ja herätevirta), niin sekoittaako se nyt jotain?
Otsikko: Vs: Stilon orkkissoittimen vaihto
Kirjoitti: Patteri - Syyskuu 08, 2010, 22:46:03
Katsoppas tämä linkki: http://www.fiatforum.com/stilo-guides/160575-installing-after-market-stereo.html
Otsikko: Vs: Stilon orkkissoittimen vaihto
Kirjoitti: Vellu - Syyskuu 09, 2010, 11:08:03
Katsoppas tämä linkki: http://www.fiatforum.com/stilo-guides/160575-installing-after-market-stereo.html
Kiitos ja kumarrus! Soitin kiinni ja mittaristokin toimii.

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)