FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Shuttle

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
500X:n kaveriksi tuli nyt Evo Sport kaveriksi. Tää on tää lehdistöauto, joka löytyy kaikista iltasanomien ym. artikkeleista vuonna 2010. On kyllä muikea peli.

2
Yleistä (Muut uudet Fiatit) / Vs: 500X
« : Toukokuu 17, 2017, 23:05:51 »
Pistin yyveetä.

3
Yleistä (Muut uudet Fiatit) / Vs: 500X
« : Toukokuu 02, 2017, 23:21:45 »
No mutta! Onkin kulunut tovi, kun olen täällä käynyt ja näköjään viissataaäksäläisiä on ilmaantunut... ainakin yksi! Myyntimäärät tälle mallille kyllä kieltämättä ovat heikohkot tai suoraan sanottuna lähes olemattomat. Onhan 500X kiva auto, mitä nyt reilu puoli vuotta tässä taloudessa ollut tuo perusmalli. No mutta mutta, nyt vastailen M.B:n kyssäreihin.

1. Silitysrauta vai TT-thermo -> Silitysrauta. Kyselin pajalta missä asennutin Defan koko setin (silitysrauta, sisäpuhallin, akkulaturi) tuosta TT-thermosta ja asentajana toiminut Alfa-harrastaja oli vähän sitä mieltä ettei hän tiedä miten tämä MA mahtaa tuon kanssa toimia. Ajattelin siinä vaiheessa, että kuuntelen viisaampaa ja päädyin perusratkaisuun. Tuo TCT on muutenkin vähän sellainen, että se tykkää kyttyrää meidän Suomen semipakkasissa ja lyhyillä siirtymillä. Vaihteistona hyvä, mutta välillä oikuttelee ilman vakavaa vikaa ainakin oman kokemukseni mukaan.

2. Myynti tai sen puute. En ymmärrä. Suomeksi on kuitenkin käännetty kohtuullisen hieno ja kallis esite, jossa esitellään kaikki mahdollinen eli markkinointimateriaali oli jo olemassa. Onko tuota näkynyt yhdessäkään kaupassa? Ei ainakaan ole vastaan tullut...

Enkä nyt ihan ymmärrä, että miksi Fiatin pitäisi edustaa karvalakkikategoriaa, varsinkin 500X mallin johon ihan oikeasti saa rahalla pultattua ihan mitä vaan. Suomessa on muutenkin jotenkin outoa, että jos tehdas valmistaa optiot X, Y, Z, niin täällä myydään ainoastaan D ja E malleja, vailla mitään lisävarusteita ja näillä mennään. Sitten sanotaan "kun ei tää myy". Ostin itselle ns. chrome packin omaani (ei ole vielä asennettu), eli kromatut ovilistat taakse, sumareiden kehykset ja peilikuoret (ihan ricambi originali tavaraa) eBayn kautta, kun ei Suomessa näitä toimiteta. Sama pätee muovimattoihin ja takaluukun muovikaukaloon. Roiskeläpätkin jouduin tilaamaan Jenkeistä eteen ja taakse (on yhden ylimääräiset eteen jos kiinnostaa  8)). Koska Suomesta ei maahantuojan toimesta saa näin perusasioita.

En ymmärrä onko kyse siitä ettei maahantuoja edes viitsi yrittää?

4
Yleistä (Muut uudet Fiatit) / Vs: 500X
« : Syyskuu 21, 2016, 21:01:26 »
Jooh siellä on, mutten ole kehdannut aloittaa konsernin väärämerkkiselle omaa threadia varsinkaan nyt kun Giulia on Suomessa saatavilla. Ja itsekin nykyään Alfaton  ::)

5
Yleistä Fiateista / Vs: fiat myynti/metro-auto
« : Syyskuu 13, 2016, 12:37:21 »
Lainaus
Mitä mieltä olette metro-auton myynti halukkuudesta fiiatteihin?
Minun tietääkseni Metro on ainoa Turun seudulla, joka siis uusia Fiiatteja myy. Huittisissa, Lohjalla ja Porissa on sitten seuraavat lähimmät jälleenmyyjät.

Sama fiilis, kun kävin 500X katselemassa siellä. Lopuksihan omani kotiutin Levorannan liikkeestä Tampereelta (niillä myös konttuurit Raumalla ja Sastamalassa) ihan vain sen palvelun vuoksi. Nettiauton kautta pyyntö ja sieltä soitteli myyjä, joka reilusti kertoi asiat kuten ne ovat. Kokonaisuudessaan todella leppoisa kokemus ja ei tullut perinteistä ns. huijattua oloa siellä liikkeessä. Myyjää kiinnosti kaupan tekeminen, kerrottiin asiat ja käytiin läpi eri vaihtoehdot yms.

Ihan näin ostotapahtuman puolesta suositteluni Levorannan liikkeelle on aika ehdotonta. Kävin myöhemmin vaihtoautoni renkaat viemässä Raumalle, josta ne kuljetettiin Tampereen liikkeeseen, ja silloinkin tapahtuma oli mutkaton ja toimiva. Metrossa oltiin tosiaan kiinnostuneempia myymään Subarua tai käytettyjä autoja "koska olet tottunut italialaisilla ajamaan". Hieno asenne, eikös?

6
Yleistä (Muut uudet Fiatit) / Vs: 500X
« : Syyskuu 06, 2016, 20:40:15 »
Onko tällä foorumilla nyt kenelläkään muulla Fiat 500X:ää kuin itselläni? Kovin on hiljaista...

7
Yleistä Fiateista / Vs: metro auto turku
« : Joulukuu 01, 2015, 20:17:30 »
Kauppiaana Petri on ainakin ihan ykkönen. Jos joltain auto pitää ostaa, niin asioikaa Petrin kanssa - kova jätkä ja automyyjäksi uskomattoman miellyttävä.

8
Yleistä (Muut uudet Fiatit) / Vs: 500X
« : Lokakuu 25, 2015, 11:47:20 »
Nettiautossa on kaksi Cross Plussaa myynnissä, yksi Huittisissa ja yksi Espoossa

Oho! Nuo lienee tulleet melko "vähän aikaa sitten" siinä tapauksessa, katselin juurikin Porissa ollessani Pelttarissa noita ja silloin ei ollut. Eli seuraavan kerran Satakunnan reissun yhteydessä täytyy poiketa Huittisilla!

9
Yleistä (Muut uudet Fiatit) / Vs: 500X
« : Lokakuu 25, 2015, 09:50:16 »
Pitkästä aikaa tulee kirjoiteltua tännekin... tuommoinen 500X on ostosuunnitelmissa siinä 2016 lopussa tai 2017 alussa - riippuuen mökkiprojektin valmistusajankohdasta. Nykyisellä 159:llä mitään ns. metsätietä on ihan turha edes kuvitellakaan päästelevänsä, joten tämmöinen olisi mitä luontevin vaihtoehto. Vaimon silmää miellyttäisi Cross Plus malli, eli se hieman maastohenkisempi versio mitä ei missään Suomen liikkeessä ole myynnissä tahi edes näytillä - ainoastaan tehdastilauksena saatavilla. Kaikki perusvarusteet noista löytyykin ja ainoastaan paremman äänen paketti siihen päälle - hintaa jäisi reippaasti alta 30ke pakasta vedetylle mallille. Toki jos jossain päin eteläistä Suomea on Cross Plus nähtävillä niin kertoa saa...

10
Yleistä Fiateista / Vs: metro auto turku
« : Syyskuu 23, 2015, 08:55:01 »
Elikkäs ei tarvitse enää Autotalo Pelttarissa käydä Alfan softia kyselemässä. Ja nyt kun 500X:n ostaa, niin senkin saa Varsinais-Suomesta eikä tartte mennä Poriin:  8)

11
Yleistä (Punto) / Vs: Kone tärisee ja tehot poissa
« : Toukokuu 28, 2015, 22:39:41 »
Onko tässä puolat nyt katsottu? Omassa oli kanssa että tärisi ja kaikkea, päältäpäin ei mitään vikaa, mutta yksi puola oli siltikin särkilahnakampela.

12
Yleistä (Punto) / Vs: Punto -04 Moottorin vikavalo p0300
« : Tammikuu 23, 2015, 00:40:07 »
Omassa vm-00 Puntossa puola oli sökö ja oireet olivat juurikin kuvatunlaiset muttei vikakoodeja näkynyt. Puola kuitenkin syyllinen.

13
Yleistä (Punto) / HGT Punto
« : Tammikuu 17, 2015, 19:27:39 »
Salaisena perverssiona on ollut jo pidemmän aikaa hankkia otsikon värkki. Ainakin reilu 200tkm ajettuna löytyy ihan Suomestakin. Mitä noissa on jotain tavallisuudesta poikkeavaa jos harrasteleluksi moisen hankkisi?

14
Yleistä jutustelua / Vs: Mikä tänään ilahduttaa-keskustelu
« : Joulukuu 21, 2014, 02:25:05 »
Punto pestynä. On se hieno peli, vaikka ikää jo 14 vuotta :D

15
Yleistä Fiateista / Vs: Fiat suomalaisessa mediassa
« : Marraskuu 22, 2014, 19:42:20 »
Eli taas ei saada malleja ja moottoreita rahallakaan varusteista nyt puhumattakaan. Voi Jeesus.

16
Tuonne menee Punto ensi maanantaina jakohilppeiden vaihtoon ja katsastusjuttuihin. Katsotaan mikä on homman nimi, lupasivat vielä vaihtaa hajonneen kuskin kahvankin. Ja viikkoa myöhemmin onkin sitten Alfan vuoro. On aivan uskomattoman hieno fiilis, kun tietää että hommat tuolla vaan toimii.

17
Vievät kuitenkin harjapesuun  ;D

18
Tapahtumat / Paikalliskahvittelut / Vs: Turkkusessa sumpille?
« : Heinäkuu 16, 2014, 23:26:17 »
Mites, onko täällä mitään tapahtumaa? Kuun viimeinen tiistaikin lähenee.

19
Projektit / Vs: Project Unto
« : Heinäkuu 08, 2014, 22:08:33 »
Alfan 7-hevosenkenkää vanteisiin voisi myös tuota kokeilla. On meinaat ihan hölpöttiä hinkata käsin noita... Ja hieno on Punto! Mä tykkään näitä erilaisia Puntoja kyllä kattella, kun on kuitenkin niin kansanauton maineessa, Suomessa noita on tuhansia. Omakin on ihan perus ELX ilman mitään sen kummempaa (no ok, on siinä penkipäällistuuningit) ja sekin on jo ihana kaveri.

20
Yleistä Fiateista / Vs: Italia Zakka Kimppatilaus vol. 2!
« : Heinäkuu 08, 2014, 21:44:46 »
Noh, katotaan sitten kun on vol.3 vauhdissa, niin mukana ollaan. Ei tule enää tällaisia "mustia aukkoja" forumilla käymiseen. Vieläkin snadisti harmittaa moinen.

21
Yleistä Fiateista / Vs: Fiatin myynti Suomessa
« : Heinäkuu 08, 2014, 16:23:45 »
Oikein harmittaa nykytilanne, mutta minkäs teet. Esim. Raision AK:ssa on kyllä italialaisten myynti kohdallaan kaikkiaan. Ne kaksi myyjää siellä (Petteri ja Arto) tietävät ja kyllä myyvät varmasti sekä Fiatia että Alfaa, mutta kun niitä malleja on molemmilta se yhden käden sormilla laskettavissa niin minkäs teet. Tuskin se VW myisi tuhansittain jos malleina olisi Golfin se 7-paikkainen malli ja Polo.

22
Yleistä Fiateista / Vs: Italia Zakka Kimppatilaus vol. 2!
« : Heinäkuu 08, 2014, 11:14:04 »
Eih! Olin poissa foorumilta just sen kuukauden ja sitten tämä... Voi ääs!

23
Ei nyt Bravoon liity, mutta itsehän päästelin menemään 5½ vuotta Punton hihnalla... Hhhhhhups. Ja oli hyvässä kunnossa  vaihdettaessa.

24
Tuo on kieltämättä hyvä pointti. Itsekin ajelen (taino, 1½ vuotta jo ajanut) 159:llä, joten täällä tulee lähinnä vaan seurautta projektiketjuja ja yleisiä Bravo/Punto/yms. keskusteluja.

25
Yleistä jutustelua / Vs: Mikä tänään ilahduttaa-keskustelu
« : Huhtikuu 30, 2014, 19:07:34 »
Useampi 500L liikenteessä tuli bongattua. On ne vaan niin söpöjä tila-autoja  8)

Sivuja: [1] 2 3 ... 8

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)