Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - päälakimies

Sivuja: [1]
1
Yleistä (Uusi Bravo) / Vs: Neuvoja vaihteisto ongelmaan
« : Elokuu 30, 2018, 18:35:21 »
No jos sillä ajaa rulluuttaa niin sitä laatikkoa ei saa sit enää korjattuakaan.
Mä olen odotellut jos jostain löytyisi edullisesti tuollainen laatikkovikainen bravo. Mutta ei ole sopivaa vielä löytynyt...

Laitoin Yv:n.

2
Yleistä (Uusi Bravo) / Neuvoja vaihteisto ongelmaan
« : Elokuu 30, 2018, 14:11:48 »
Tervehdys!

2008 T-jet sport ajettu 177000km vaihteiston meteli on alkanut lisääntymään huolestuttavasti. Sirklaava ääni kuuluu voimakkaimmillaan 3 ja 4 vaihteella, 5 ja 6 vaihteella vaimeasti mutta 1 ja 2 vaihteella ei juuri ollenkaan.

Tiedustelisin vaihtoehtoja mitä kannattaa tehdä, koska auton arvo on kuitenkin melko pieni, vaikka se on muuten loisto kunnossa.

Eli löytyykö täältä mahdollista korjaajaa tai ehdotuksia minne kannattaa viedä laitettavaksi, mielellään Etelä-Karjalan alueelta. Tai sitten hyviä neuvoja jos tuon lootan itse korjaa. Purkuautojen laatikoita ei tunnu Suomesta löytyvän.

Vai laittaako radiota vaan kovemmalle ja odottaa mitä tapahtuu, eli onko kokemuksia mitä tuolle lootalle lopulta tapahtuu jos sille ei tee mitään.

Yksi vaihtoehto on tietenkin ostaa samanlainen ehjä laatikkoinen auto (saa tarjota) ja jättää tuo varaosiksi.

3
Yleistä (Uusi Bravo) / Vs: Bravon valoja pimeänä
« : Marraskuu 25, 2014, 20:00:19 »
Katso aiempi keskustelu "eLearn Bravo korjausopas".


4
Yleistä (Uusi Bravo) / Vs: Bravon valoja pimeänä
« : Marraskuu 23, 2014, 21:41:03 »
Juu, pari kk Bravon omistajana ja ensi töikseni vaihdoin rikkoutuneen lämmönsäätimen lampun. Kätilösorminen saa luultavasti lamput vaihdettua irrottamalla lämmönsäätimien yläpuolella olevan kapean muovilistan. Listan kynnet taisivat olla listan päissä. Lamput 2 kpl ovat oikeassa ja vasemmassa reunassa melko syvälle upotettuina.
Minä purin "hieman" enemmän, kun tutkin muutakin. Hyvänä apuna on tuo eLearn, jonka latasin.

Sivuja: [1]