FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Kipper

Sivuja: [1]
1
Yleistä jutustelua / Vs: Kesärenkaat alle
« : Heinäkuu 28, 2017, 07:50:58 »
Uuden sarjan hankinta alkaa olla ajankohtainen, onko http://www.rengas-guru.fi/ kokemuksia miten toimitus pelaa?

2
Onko muilla ollut ongelmia t-jetin kylmäkäynnistyksissä? Lähinnä kun lähtee ajamaan niin eka kilometri on nykimistä! Ongelma voi johtua laihasta seoksesta koska kaasulla kikkailemalla saa nykimisen pois. Kuumana toimii ok! Lambda anturi voisi olla yksi syy. Guukelilla löytyy että ongelmaa on ollut yleisesti mutta syytä en ole löytänyt. Onkohan noihin tullut päivityksiä ecuun?

Aikanaan kun Bravo tuli niin ihan uusissa oli vähän vastaavaa ongelmaa havaittavissa. Luulis että nykyisin lastentaudit saataisiin ajan kanssa softalla viilailtua pois...

3
Parin vuoden tauon jälkeen, aiemmin Fiat 500, taas löytyy taloudesta italian auto. Tällä kertaa valinta osui Abarth 500:een. Aika näyttää oliko järkevä valinta...  ;D

Onnea hankinnasta, Abarth on itselläkin suunnitelmissa! Edellinen pikkusportti taloudessa oli 2003 Mini Cooper S. Löytyykö forumilaisilta ajokokemuksia molemmista? Abarth on vielä kokeilematta, rouvalla oli aikanaan 500 1.2 Lounge kun 500 oli vielä uusi malli.

Sivuja: [1]

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)