FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - Fiatmaster

Sivuja: [1]
1
Ostetaan / O:Punto mk1 takaspoileri
« : Tammikuu 29, 2019, 02:57:20 »
Takaspoileri hakusessa ykköskoppaseen puntoon

2
Projektit / Näin "tuunaat" Fiorinosi
« : Syyskuu 16, 2014, 17:04:37 »
Laitoin vahingossa tämän toiselle foorumille, joten lisätään nyt tännekkin! Aloitellaas tänne vähän tarinaa viime syksynä hommaamastani pikku fiikusta. Autohan on mallia Fiorino vuodelta -95. Vauhtiin siivittää tämän kaunokaisen 54hp 1.7 diesel. Pikkuinen oli maannut ties kuinka kauan (6-8 vuotta?). Leima saatiin vihdoin tänä kesänä. Tosin laittoahan ei tässä ollut paljoa, koska oli onneksi asfaltin päällä säilytetty. Laittelen tänne vähän tarinaa kuvien kera katsastukseen saattamisesta ja tulevista muutoksista. Kuvia laitan kunhan koneelle pääsee.

3
Tekniikka / 5 mukinen VIS ja lastutus?
« : Tammikuu 10, 2012, 19:35:17 »
Heipä hei! Tuli taas täydennettyä kalustoa 126tkm -00 vuoden Hlx sedan marealla :) Tottakai heti ensimmäiset toimenpiteet olivat ilmanoton uudelleen tekeminen, auton täydellinen massaus joka kotelon nurkkaa myöten ja 2,5" putkisto alusta asti ilman kattia ja simonssin läpivirtaavilla vaimentimilla. Lastutus kiinnostaisi näiden jälkeen  ;) vanhempaan 5 mukiseen on saatavilla fyysisiä lastuja, mutta tähän vis:si koneeseen tulisi ajaa kai uusi softa? Hommasin tuon flashausvempeleen (kw-2000 plus), mutta en kyllä taida lyödä sen mukana tullutta softaa sisään. Ei kuulemma oo nuo softat kovinkaan testattuja jne. Etten riko vielä koko autoa :D Ei kenelläkään olisi tietoa mistä saisin kyseisen tiedoston? Löytyykö teiltä omilta tietovälineiltä softaa vaiko internetin ihmeellisestä maailmasta? Vai jätänkö suosiolla vaan tekemättä... Mersuja tällä vekottimella on ainakin onnistuneesti flashattu, mutta nyt on kyseessä vähän harvinaisempaa kalustoa :D

4
Yleistä (Uno) / 1.1i -93 unon bensapumppu kysymys
« : Lokakuu 11, 2011, 20:21:06 »
Veljen kulkines. Hajottanu jo 3 bensapumppua 2 viikon sisällä??? Onko näiden oma pumppu ns.koteloitu? Eli pumppu koko ajan olis bensan ympäröimänä tankin tilasta riippumatta? Niinku yleensäkki tankkipumput... Nimittäin tässä oli pumppu vaan tankin pohjalla ja epäilen et hirttää aina kiinni ku tankki tyhjillään eikä se jäähdy sitten?

5
Projektit / Bravo Hgt projekti
« : Maaliskuu 06, 2011, 14:44:30 »
Kai munkin pitää sit laittaa oma stoori tämän hetkisestä projektista :D Elikkäs Hgt:ni on seisonut viime talvesta asti takapihalla. Päälle vuosi sitten menin päästämään auton ojaan ja muuten ei tullut mitään autolle, mutta tunki lumet+risut konetilaan ja söi jakoremmin poikki  :( Uudella remmillä auto käyntiin saatiin, mutta kuten osattiin jo pelätä niin venttiileitähän sielä kierossa oli (kävi kolmella). V******s oli kova, joten auto jäi pihaan seisomaan. Nyt taas kun on rauhoituttu ja alkaa noita autoja taas pihaan kertymään, niin päätin aloittaa tärkeimmästä päästä  :laugh: Homma on siis ollut 3 viikkoa käynnissä ja työt ovat sen verran edistyneet, että ensimmäiset 1,5 viikkoa menivät kaivaessa autoa metrin lumihangesta metsän keskeltä  :D Saatiin kuin saatiinkin auto hinattua pois köysi kiinni bravon alatukivarresta ja siinä rytäkässä lancia rukka sai itsekkin vähän siipeensä, kuten keittäen kerran ja pikku kolhun kylkeen, mutta ei sen kummempaa. Kun auto saatiin lopulta hinattua tallille, huomattiin bravon pyörät olevan lievässä harituksessa ja viaksi selvisi vääntynyt sisäpään tanko. Oli ilmeisesti vähän joutunut koetukselle nypittäessä puolen siimeksen metsästä  :D Tässä muutama kuva:

6
Aiheen mukaan mitä eroa on näillä lokasuojilla? Motonetissä ainakin löytyvät eri kohdista

7
Tekniikka / HGT jakohihna poikki!
« : Tammikuu 28, 2010, 12:52:18 »
Kivasti keräs lumet konetilaan kun penkkaan päräytin ja löi jakoremmin poikki.. Kone selvänä??

8
Yleistä (Bravo/a & Marea) / Bravon ajonesto
« : Joulukuu 21, 2009, 18:40:25 »
Viikon verran autoa vaivannut satunnainen ajonesto vika. Tiistaina kävin vähän reissussa ja sytytti ajon aikana CODE valon ja siihen se jäi killittämään. Perillä kokeilin autoa käyntiin ja eihän se piru vie lähtenyt niinkuin arvelin :o Pitkän tutkimisen jälkeen päätin pitää akun napaa vartin verran pois. Napa kiinni, virrat päälle ja kas niin valo sammui! Takaisin tultaessa vilautti valoa ja nyt se on satunnaisesti tehnyt samaa ja aina akun napaa joutuu irroittelemaan. Ei toiminut toisella avaimellakaan. Onko ollut samantyyppistä vikaa ennemmin?

9
Yleistä (Bravo/a & Marea) / Bravon airbag ongelma
« : Marraskuu 17, 2009, 20:16:21 »
Airbag vikaa tullut ihmeteltyä siitä asti kun auton hommasin, mut nyt alkaa olla katsastus lähellä joten pitäis saada se kuntoonkin. Elikkä bagin valo ei syty ollenkaan? Testerillä en päässyt bagiin sisälle, joten vikaa etsimään. Virtaa ei tullut sulakkeelle, no vedin sille kokeillakseni ryöstäjällä virran, eikä vieläkään apua. Testeri ei saa yhteyttä ja valo ei suostu edes syttymään. Virransaanti ongelma löytyi lopulta sulaketaululta. Mut lähtiskö suoraan vaan vaihtamaan ohjainlaitetta? Sehän ei ilmeisesti tarvi minkäänlaista koodausta, kunhan vaan on samanlainen. Vai lyödäkkö vaan esim. hehkun rele lampulle et polttaa sitä jonkin aikaa, kuten tein croman abs:in valolle aikoinaan  Ihme kyllä auto oli katsastettu hiljan kun ostin sen.. Kumma homma  :o

10
Tekniikka / Bravo HGT ei käynnisty?
« : Elokuu 19, 2009, 16:53:10 »
Sanokaas nyt mikä tätä vehjestä nyt vaivaa? ???

http://fiatforum.ath.cx/viewtopic.php?t=23949

11
Tekniikka / Bravon airbag valo
« : Maaliskuu 12, 2009, 01:23:42 »
Onko ollut asiaa airbag valosta joka ei ollenkaan syty missään vaiheessa? Sen verran kattonu nyt että sulake ja mittariston polttimo ok. Katsastus vasta vuoden päästä, joten ei viel oo niin asia vaivannut. Auto Bravo hgt -97. Airbagin ohjainlaitteitahan on joskus mennyt, mutta yleensä on valokin sitten palanut. Eli onko kokemusta?

12
Tekniikka / Ahtopaineiden nostaminen, neuvoja kiitos :)
« : Syyskuu 17, 2006, 21:04:06 »
Joo eli olis Turbo Cromassa projektina ahtopaineiden nostaminen, mutta tätä kun en ole ennen tehny niin ajattelin ensiksi kysyä neuvoa. Eli jos nyt on paineet vakiot 0.6 bar ja oon aikeissa nostaan sen 0.8 niin kuinka paljon tulee ruuvata ja mihin suuntaan?? :D Olisin kiitollinen neuvoista

13
Tekniikka / Fiat Croma Turbo, Tehot HUKASSA. Apua pyytäisin!
« : Heinäkuu 11, 2006, 00:32:59 »
Joo eli ostin tossa muutama viikko sitten 91-vuoden Fiat Croma 2.0 Ti.e. Tuodessamme sitä kotiin päin huomasimme että tehot on kyllä pahasti hukassa. Nostaa kierrokset todella hitaasti, Turbo suhisee ja dumppi myös. Joka tuntuu aika ihmeelliseltä koska auto on ihan vakio. Auto haisee välillä käynnistäessä raakasti bensalle ja käy aika epämääräisesti. Ahtopainemittarin ostettua paineet näyttivät olevan norm. 0.6. Olen katsonut polttoainesuodattimen, putkiston, ilmansuodattimen, turbon putket, nollannut ECUn sun muut, vaihtanut ilmamäärämittarin ilman tuloksia ja tarkistanut nokkien ja kammen jaon. Kaikki tuntuu olevan kunnossa, mutta auto on edelleen kuin Epoxi tukassa. Ei edes lyö ykkösellä suttua :D Jos joku keksii jotain mikä voisi olla vikana niin olisin todella kiitollinen hyvistä neuvoista :)

Sivuja: [1]

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)