FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - Futuh

Sivuja: [1]
1
Yleistä Coupe / Barchetta / Ratin johdot
« : Maaliskuu 13, 2015, 14:57:53 »
Moro!
Barchetan ratin päällä menee kaksi johtoa, toinen keltainen (airbag ja töötti) ilmeisesti. Mutta mikä se vasemmanpuoleinen on missä on neljä liitintä? Ei löytynyt mitään irti olevaa johtoa mikä siihen pitäis tunkea.

2
Yleistä Coupe / Barchetta / Barchetta ratin uudelleenasennus
« : Heinäkuu 12, 2014, 12:45:22 »
Puolivuotta sitten tuli irrotettua tuo ratti eikä tullu otettua irrotuksesta kuvia ja valokuvamuisti on hämärtyny pahasti niin osaisiko joku sanoa että puuttuuko tuosta jotain ennenkun ratti lyödään paikalleen? Tuo valkoinen airbag systeemi ei pyöri kuin puolikierrosta joten se tuskin tulee ratin toisesta reiästä? Rupee ratti hiertämään tota keltasta johtoo jos sen siihen lyö.
Sen ei varmaan kuulu ratin mukana edes pyöriä vai?

3
Nyt on saatu B sen verran kasaan et pysty heittään käymään, kävi vähän huonosti ja vika paikallistui kaasuläpän "takana" olevaan letkulähtöön joka on jonkun sortun imuletku? En löytänyt yhtään ylimäärästä letkua autosta niin tietääkö joku mihin tuo kuuluisi liittyä tuon letkun? Sormen kun laitto putken eteen niin kävi nätisti mutta varmaan joku tarkotus tolle letkulle on?

4
Yleistä Coupe / Barchetta / Barchettan kojelauta pois
« : Maaliskuu 02, 2014, 15:06:17 »
Mites tuon barchettan puhaltimen venttiilit lähtee irti? Niitten takana kun ilmeisesti on kiinnikkeet. Pitäisi siis purkaa puoliautoa ja nuo venttiilit ei vaan lähde. En uskalla lujempaa vääntää ettei mitään mene särki. Onko niksejä?

5
Yleistä Coupe / Barchetta / Barchetta airbag vikakoodin luku
« : Heinäkuu 02, 2013, 04:58:15 »
Barchettan vikavalo sytty talviseisonnan jälkeen enkä oo saanu yhteyttä siihen sitten millään
käytössä on odb vikakoodin lukija mallia seuraava:

Ilmoittaa vaan että pitäs käyttää KKL kaapelia, no sit tilasin ton
http://www.e-ville.com/fi/18-obd-vikakoodikaapelit/6183-vag-kkl-usbfiat-ecu-scan.html eikä siitäkään ollut apua. Pitäskö noilla päästä airbagin yksikköön sisälle vai onko boksi sit tullu tiensä päähän?

6
Yleistä jutustelua / Gallup: Millä rahalla ostatte autonne?
« : Joulukuu 15, 2009, 07:35:59 »
Kiinnostaa kovin miten klubilaiset ovat autonsa hommanneet, sillä kerhon autokanta on suhteellisen tuoretta ja keski-ikä suhteellisen nuorta, joten olettaen monella on asuntolainaa ja joillain tenaviakin viikkorahaa vinkumassa. Vai tuleeko sitä hilloa niin paljon että maksetaan asuntolainaa ja sivussa ostetaan uusi auto käteisellä?

Eli kertokaahan jos uskallatte, mainitkaa myös auton malli :)

Oma kulkine Fiat Brava -96, ja maksettu käteisellä. Edellinen auto VW Golf mk2 ja myöskin käteisellä. Autolaina ja uusi auto pyörinyt mielessä mutta korot ja mahdollisesti tuleva asuntolaina saa autokuumetta hyvin laskettua.  ;D

7
Tekniikka / Bravaan vakionopeudensäädin jälkiasennuksena?
« : Maaliskuu 26, 2009, 18:11:21 »
Eli työmatka mahdollisesti kasvaisi reiluusti, joten olen ajatellut josko hommaisi vakionopeudensäätimen autoon, onko tämä fiat bravaan mahdollista?

http://www.katuauto.fi/product_info.php?cPath=32&products_id=66

onko kellään kokemusta kyseisestä waeco ms-50-säätimestä? Valmiita johtoja sun muita Fiatissa ei varmaan ole? kun ei saa tehtaaltakaan bravaa vakionopeudensäätimellä varustettuna, joten onnistuukohan tuon virittäminen jälkikäteen?

8
Mappi-öö / Internet ei toimi
« : Maaliskuu 03, 2009, 23:27:10 »
Okei, eli tiän ettei tää oo ihan oikee foorumi tälle mutta tarvitsisin nyt ihan tosissaan apua :D Eli netti ei toimi, ei aukea kuin ftcf:n sivusto :o Eli kun koittaa _MITÄ TAHANSA_ muuta niin sanoo että "sivua ei voi löytää" eli siis tuolla alapalkissa näyttää että netti toimii ja varmaan toimiikin koska näille sivuille pääsen mutta miksi ihmeessä muille sivustoille pääsy estetään? :o Palomuurin olen jo ottanut pois eikä auttanut.

edit: ehkä tää läppäri on tottunu tykkään vaan Fiateista kun on coupen taustakuva ja näytönsäästäjäkin :D mutta olisi se kiva muuallakin käydä.. nii ja käyttis oli xp ja selain tulikettu

9
Yleistä (Bravo/a & Marea) / Brava ojaan -> Täristää
« : Helmikuu 23, 2009, 14:28:58 »
Eilen Brava kävi ojan puolella kun perä lähti luisuun ja eturenkaat nappas pitoalueelle, auto 180astetta ympäri vastaantulevan ojan puolle, vauhtia n. 45 km/h. Eli sopivan pehmeeseen ojaan lysähti ilman isompaa nytkähdystä edes kun ojaan mentäessä vauhtia n. 20km/h.

Thank god ei ollut vastaantulevia autoja.

Auto saatiin työnnettyä ojasta ja nyt kun ajelee 60-80km/h niin auto täristää. Menikö aurauskulmat? Ulospäin ei näy mitään vikaa. Auto jäi pohjasta kiinni hankeen.

10
Yleistä (Bravo/a & Marea) / Kovat pakoäänet vakioputkella
« : Kesäkuu 11, 2008, 13:00:25 »
Joo eli eilen ku lähdin kotipihasta sateen jälkeen ni pakoäänet oli sitä luokkaa ku putki olis poikki. Pienen tarkastelun jälkeen putkisto kunnossa, pakosarjassa ei väljää.. Kuullostaisi että katin kohtaalta jossain vikaa mutta pikaisesti katsottuna ihan ok. Mistähän moinen voisi johtua? Kun pohja ei edes osunu mihinkää, rupes vaa äänehtimään käynnistäessä.. Apuja mistä kannattais lähteä tutkiskelemaan? kone on 1.6

11
Yleistä jutustelua / "Kortti hyllylle"- Topic
« : Toukokuu 10, 2007, 14:02:21 »
Miten paljon ihmiset ovat käyneet korttiansa kuivuttamassa? Entä miten käsittelyt on menny?

Itse tuossa viime kesänä ajoin korttini hyllylle kesäksi ja rajotti todella paljon elämää että ei ajokieltoa aina tullut noudatettua. Kaasujalka tän jälkeen rauhottunu, itsellä siis ylitystä oli 53km/h ja syyte törkeästä liikenteenvaarantamisesta, 50 päiväsakkoa joiden käsittely vieläkin kesken. Ja nyt kun kävin II vaiheen autokoulusta suorittamassa niin sainkin kuulla että I-vaihekkin pitäisi uusia :D autokoulussahan tämä kerrottiin aikanaan mutta mielestäni todella lapsellista ettei poliisi voi sen vertaa sanoa kortin takaisin antaessa. Ainakin tässä tapauksessa poliisi ojensi vain kortin takaisin ja sanoi hyvää matkaa.

12
Yleistä jutustelua / Topic kaikelle turhalle
« : Maaliskuu 17, 2007, 11:39:00 »
Eli turhalle offtopikille oma topic, täällä voi avautua kuinka vittumaisia leppäkertut on liiskautuessa tuulilasiin tai kysyä miten piirretään kassikenguru ruiskulla autonkylkeen tai kirota venttiilinhattuja jos mieli tekee.

Tarkoituksena tänne kaikki asiat jotka ei omaa aihetta ansaitse, esim "puskeeks teiän pakoputki lieskaa?" tai "voihan reikäleipä kun lintu ajo tuulilasiin".
Aihetta voi myös hyötykäyttää kaikkia kiinnostavilla ilmoituksilla, kuten "harjalan essolla halvin kahvi ja paras pajatso" tai "vit*uku romeo osti hienon alfan salkkareis".

Modet voi poistaa mikäli idea ei miellytä  :)

13
Auto-Hifi / Bravan vakioletkut
« : Helmikuu 02, 2007, 03:46:20 »
Mites tota bravan vakio kaiutinletkut menee, taakse löysin molemmille puolille valmiiksi kuin myös diskanttiritilöitten alla jo oli valmiiksi, mutta missä ne toiset päät on? En löytäny kyllä mankkareiän läheisyydestä vaikka kovin etsin.. Takana värit olivat oikealla ruotsinväreissä ja vas. muistaakseni lila-keltainen, hansikaslokeron takaa löyty samaa väriä vähän mutta epäilen kovasti että siinä ovat kun siinä menee samassa nipussa tuhat muutaki piuhaa.. Apuja? :D

Joo ja näin parhaaks alottaa uuden topicin kun ei ajankohtaista liittyvää ollut.

Kiitti, hymynaamapiste.  :)

14
Mappi-öö / Mainokset
« : Tammikuu 24, 2007, 04:33:25 »
Telkkaria katellessa vastaan tulee mitä paskimpia mainoksia. En tajuu ees miten hyvänmaun vastasia mainoksia kehdataan telkkarissa näyttää, toisaalta ärsytystä käytetään tehokeinona tunnettavuuden parantamiseksi joten taidan olla mainonnan uhri?  >:D >:D  Todellista mielipahaa aiheuttaa riesenin, hesburgerin, sotkan etc....mainokset.  Myös hammasharja/tahna mainokset on kovin latteita ja mitäänsanomattomia, suorastaan huonoja.

Ehdottomasti huonoin mainos on ollu sen kipugeelin mainos joka on nii huono et ärsyttää. Se missä joku nainen hyppää siihe sohvalle ja huutaa miehellensä jotai "mä oonki löytäny uuden...ja se sopis varmaa sullekki!"  >:D Mainos on myös kaikenlisäksi vammasesti dubattu vaikka alunperinki on suomalainen?

Hyvät mainokset onki taas kivenalla.. Muhun ainaki uppoo Finnairin ja mikäse tsärepor  onkaan, no mut kuitenki ne onnistuu luomaa sellase koti-ikävä tunteen yksinkertaisuudestaan huolimatta. aika horroria  ::)


15
Yleistä jutustelua / p*llurallin arvostustopic
« : Tammikuu 22, 2007, 00:44:06 »
Tehäänpä oma topikki arvostetulle turhanpäiväiselle raidailulle. Kortteliralliahan on harrastettu jo iät ja ajat.P$@#¤!rinkihän on nuorisokulttuurin muoto jossa ajetaan ympäri taajamaa, joskus useita tunteja samaa lenkkiä toistaen. Suosituin ajankohta ovat viikonloppuillat. Usein ralliin kuuluu alkoholijuomien nauttiminen, vastakkaisen sukupuolen edustajien havainnointi, ikkunasta huuteleminen ja oman auton esittely.

Eli omia kokemuksia pimppisraidailusta? Heruuko arvostusta kyseiselle harrastukselle? :D Entä mikä ottaa tappiin?

Riihimäellä on järjestetty oma tapahtuma "p$@#¤!rallin sm-kisat"  joka viimevuonna peruutettiin poliisin pyynnöstä.

Kerran ajeltiin kaupungissa kavereitten kans ja joku elämäänsä kyllästyny mamma heitti tuulilasiin banaaninkuorilla sillon otti kyllä tappiin. Myöskin humalaiset ihmiset vituttavat kun eivät osaa ollenkaa käyttäytyä liikenteessä eikä huomio suojateitä. Ja menoveden hinta ottaa tunnon päälle niin ettei veri kierrä.

En voi muuta ku antaa respectiä.

Otetaa huumorilla ja ei herneitä kiitos   :)

16
Auto-Hifi / Blaupunktin soitin irti
« : Tammikuu 17, 2007, 16:12:05 »
Eli ostinpa tuossa alkuviikosta Fiat Brava 1.6 -96:sen, ihan tyytyväinen olen ollut......paitsi että kun autoon oli valmiiks asennettu blaupunktin cd-soitin.

No sen siitä irrottelin ihan ulosvetäjillä (soittimessa 4 reikää) ja sit iha mielenkiinnosta koitin et sopiiko toi uus blaupunkti siihe vanhaa kehikkoon ja sinnehä se meni että napsahti...ihan kirjaimellisesti napsahti kiinni.. Ja ongelmahan oli tää että en ehtiny subbaria ja erkkasarjaa kiinni lyömää  ;D Eli mites toi sit niinku periaattessa irtois? soitin on blaupunkt calgary.. siinä kun ei oo mitää ulosvetäjän reikiä :(

Sivuja: [1]

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)