Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Abarth 130

Sivuja: [1]
1
Yleistä Coupe / Barchetta / Coupen pakopaine
« : Toukokuu 13, 2010, 23:48:06 »
Tässä uusi aihe purtavaksi! Jarin kanssa olitiin tänään testaamassa Coupeani ja minua jäi huolestuttamaan pakopaineen suuruus. Ahtopaine oli, pelkällä hukkaportinkellon jousella 1,1bar, lämpimällä ilmalla. Pakopaine oli 3:lla ja 4:lla vedättäessä n 1,5bar, mikä ei ole vielä "varmaan" mikään hälyttävän suuri, mutta 2:lla täydellä kaasulla pakopaine nousi 2bariin!! Autossa on Garretin 28RS ahdin, pienellä pakopesällä, alkuperäisen mukainen, täysaukollinen rosteripakosarja ja 3" putkisto, 3" metallikatilla. Ilmanputsarina toimii vakioputsari, johon täytyy modata suurempi sisääntulo, johon olen ajatellut RAM-systeemiä. Kansi on Saastamoisen tekemä ja virtaa, imusarjoineen ja pleniumeineen 300hv. Onko jollain ajatuksia mistä moinen korkea pakopaine johtuu ja miten sitä saataisiin lähemmäs ahtopainetta?

2
Yleistä Coupe / Barchetta / Coupe pakoputkisto ala Martelius
« : Toukokuu 06, 2010, 21:35:38 »
Eilen tuli Coupeen 3" putkisto Marteliukselta  ;D Rosteri ränni DB:ltä loppuun asti, metallikatti, Simonssi välivaimennin ja räätälöity takapönttö, tuplaulostuloilla  ;D Todella upeaa jälkeä on pojat tehneet! Äänimaailma muuttui totaalisesti, ehkä hieman "äänekäs", mutta muuten ok. Menen vielä uudestaan käymään, sovittiin että koitetaan vielä saada "soundia" asiallisemmaksi  ;) Harmi että unohdin kameran kotiin, joten kuvia ei ole :( Laitettiin vielä pinnoitus DB:lle.

3
Yleistä Coupe / Barchetta / Välijäähdyttimistä
« : Marraskuu 10, 2008, 21:59:39 »
Moi! Olisin tiedustellut teiltä, jotka olette välijäähdyttimiä vaihdelleet/modanneet, että minkä kokoisia jäähdyttimiä olette paikoilleen laittaneet? Mikä koko olisi järkevä ja suht helppo sinne laittaa, ilman suurempia muutostöitä? Tarkoitus ei ole suuremmin nostaa tehoja, vaan epäilys on että orggis jäähdytin vuotaa. Se ei taida ihan ilmainen olla, joten nyt olisi tarkoitus laittaa isompi välijäähdytin keulille. Olisin kiitollinen jos saisin jotain infoa millainen sinne olisi järkevin laittaa ja mistä kannattaa kysellä?

4
Yleistä Coupe / Barchetta / Coupen autovero!!
« : Syyskuu 16, 2008, 19:20:18 »
Sain tänään verolapun tullista ja se ei oikein mielyttänyt >:D Vertaus autona oli käytetty 1997  20 VT autoa, joka on myytävänä Laitilan Euro Automobil Oy:ssä. Auto on ollut liikkeessä myynnissä noin kaksivuotta ja hintapyynti on 13 900 euroa, jota käytettiin autoni verotuksessa, koska muita vastaavia ei netistä löytynyt!! Mielenkiintoiseksi asian tekee se että nettiauto.comissa autonhinta on 13900 ja Autotalli.comissa saman autonhinta on 10900 euroa!! Ja se on edelleen myymättä. Ehkä on aihetta valittaa päätöksestä  >:(

Tullin sivulla on kesäkuussa kohdalla verotiedot vuoden 1998 20 vt limitedistä ja sen verot oli olleet 2800 Euroa. Nyt etsinkin kyseisen auton omistajaa ja pyytäisinkin häntä ottamaan yhteyttä "privana" jos mahdollista. Olisin vaan halukas tietämään mitä vertailuautona hänen veropäätöksessä on käytetty ???

Toivottavasti saan vastuksen, kiitos
5
Yleistä Coupe / Barchetta / 20 VT tulpista vielä kysyisin
« : Syyskuu 12, 2008, 16:49:33 »
Elikkäs mistä noita Boschilaisia löytyy ??? Mitkään varaosa puodit, ainakaan täällä ei noita pysty toimittamaan  ??? Kirjat kyllä tunnistaa ne mutta niitä ei kuulemma saa. Kuulostaa melko oudolta.

6
Yleistä Coupe / Barchetta / Airbag valo ei sammu!
« : Syyskuu 09, 2008, 09:21:50 »
Moro! Oltiin pojan kanssa Töllimäellä ja otin airbagin pois päältä (avaimella) jotta päästiin oikein isä/poika fiilekseen etupenkeillä ;D. Nyt taas kytkiessäni airbagin päälle niin jää palamaan se oranssi bagin varoitusvalo ja sen lisäksi punainen varoitusvalo ja tämä kaikki vain sen jälkeen kun olin käyttänyt bagin pois avaimella ??? Onko jotain vinkejä mistä moinen voisi johtua ???

7
Yleistä Coupe / Barchetta / Coupen kattoluukku
« : Kesäkuu 09, 2007, 17:22:23 »
Moi Coupestit!

Miten on tuon kattoluukun kanssa. Joistakin Coupeissa sellainen näyttää olevan. Onko ne jo tehtaalla asennettuja vai joitakin jälkiasennus "virityksiä"? On meinaan katto kohtalaisen pyöreä, joten miten mahtaa jälkiasennus kattoluukku istua paikoilleen?

Sivuja: [1]