FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - Shuttle

Sivuja: [1]
1
Yleistä (Punto) / HGT Punto
« : Tammikuu 17, 2015, 19:27:39 »
Salaisena perverssiona on ollut jo pidemmän aikaa hankkia otsikon värkki. Ainakin reilu 200tkm ajettuna löytyy ihan Suomestakin. Mitä noissa on jotain tavallisuudesta poikkeavaa jos harrasteleluksi moisen hankkisi?

2
Yleistä (Punto) / 1.2 16v röpötys
« : Marraskuu 09, 2013, 19:08:29 »
Tere kaikille. Nyt ois ilmaantunut sopivasti ennen katsastusta luotettavan kulkineen röpötys. Mitkä ois ne kikkavitoset, jotka ekana tarkistaisi? Puolat? Tuntuu syövän enemmän bensaa ja on tehotonkin yhtäkkiä... ei kai tässä nyt sentään kansiremonttia ole tiedossa...

3
Yleistä (Muut uudet Fiatit) / Fiat Croma
« : Joulukuu 20, 2011, 22:01:19 »
Hep!

Kai jollain tällä foorumilla löytyy kokemuksia noista? Talouteen kun tarvittaisiin farkkua, niin luonnollisesti konsernin autoa meinasin. Noihan on C-Vectran kanssa aika liki samanlaisia (ainoa et Fiatissa on enempi varusteita ja hintaa 2x vähemmän), joten onko kellään tietoa mitkä kaikki osat menee ristiin noissa? Entäs noi 1.8, 2.2 bensa- ja 1.9 dieselmoottorit? Jotain mitä pitäisi tietää ko. autosta ennen ostoa? Vikalistat? Jotain? Autohan tulisi pääosin matka-ajoon, joten 2.2 litranen bensa vakkarilla lienee se parahin vaihtoehto tähän. Miten näissä automaattivaihteisto kestää? Minkä merkkinen jne. Croma on varsin hieno auto, joten kokemuksia kehiin!

4
Yleistä (Punto) / Konepellin avaaminen käsin
« : Lokakuu 25, 2011, 21:25:27 »
Heips, elikkäs nyt kävi näin. -00 Puntosta tänään öljyt halusin tarkistaa, valitettavasti auton konepellin avaava vaijeri oli toista mieltä ja todennäköisesti katkesti jostain kohtaa. Tämä avausvipuhan meni ihan veltoksi, eli todennäköisesti vaijeri on katki. Tuossa taskulampun kanssa sohiessa ei kauheasti näkynyt missään mitään, eli mitäs keinoja on olemassa tuon avaamiseen? Varmastikin viimein mahdollisuus on nostaa auto ja jotenkin moottoritilan kautta avata se, mutta onko niitä muita? Mites tuo vaijeri käytännössä menee tuolla...

5
Tekniikka / Punto -00 nykii kiihdytyksissä *ei nyi enää*
« : Syyskuu 18, 2011, 19:18:59 »
Eli sellaista.

Autona on vm-00 ELX 16v Puntonen ja siihen ilmaantui viikonlopun aikana tällaista ongelmaa, että pätkii ja nykii, kun antaa kunnolla kaasua. Eli esim. kiihdyttäessä moottoritielle meno on kuin idän pikajunassa. Jos kiihdyttää normaalisti, ei se nyi ollenkaan. Tasakaasulla ei myöskään nyi. Eikä tyhjäkäynnissä mitään normista poikkeavaa ole. Mietin, että mistä lähtisi paikallistamaan tätä dilemmaa? Tulpat? Tulpanjohdot? Ekat uusittu joskus -07 mitä tuota huoltokirjaa kattelee. Ei kai se lambdanen voi olla? Eli mittaiskos ekana tulpanjohtoja vai mites?

6
Yleistä (Punto) / Grande Punto vm-09 tyhjäkäynnissä häikkää
« : Joulukuu 19, 2009, 20:55:24 »
Hei,

Olisi nyt hieman kysyttävää näin viisaammilta ihmisiltä, että missäs on ongelmaa kun tyhjäkäynti seilaa aika uskomattomasti? Kylmänä autoo toimii, starttaa vaikka pakkasta olisi -25C jne. toimii hyvin. Moottori lämpiää jne, ja sitten alkaa ongelmat. Kun moottori on lämpimänä, sen tyhjäkäynti seilaa TOSI paljon. Eli se meinaa sammua, kierrokset tipahtaa jonnekin 500:n ja sitten ampasee 1300 tienoille, josta asettuu siihen normaaliin 700-800 tienoille. Kuluu ehkä 5-10 sekkaa, jolloin taas meinaa sammua ja kierrokset heitetään hetkeksi 1300 tienoille... Eli joku tuossa nyt on rikki tai jotain. Auto ei nyi kiihdytyksissä, ei mitään vikavaloja pala, ei tunnu olevan tehoja menetetty eli kaikki muu pelaa hyvin. Öljyt on kunnossa (vaihdettu ihan Deltassa syyskuun lopussa) ja pidetty hyvää huolta muutenkin. Olen pessyt sitä, imuroinut, kiilottanut, välillä tuntuu jopa et enemmän huomiota on mennyt autolle kuin naiselle :D.

Mutta niin, ehdotuksia? Tämä ilmeni perjantaina, vien sen hetimiten maanantai-aamusta Deltaan. pasta nakki vaan siltä osin, kun pitää muuttaa nyt, on joulu ja pitäisi myös ajaa muutaman sadan kilometrin päähän jne. Eli ilman autoa ei kyllä onnistu mikään ja vuokrasopimuskin loppuu ihan just. ketun kettu :D. Onko siis mitään ehdotuksia mikä tuossa nyt on rikki? Lambda? Joku muu osa? Meneekö koko moottori vaihtoon ja autoa ei pääse ajamaan seuraavaan 5kk? Takuuasiahan tämä on iliman muuta...

Sivuja: [1]

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)