FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - thompson

Sivuja: [1]
1
Yleistä (Stilo) / Jtd webaston disablointi
« : Marraskuu 22, 2014, 12:24:35 »
Moro,

Kuinka saisi disabloitua webaston? Softalla vai jonkin tietyn sulakkeen poistolla?

2
Yleistä (Stilo) / Alternator fail
« : Heinäkuu 11, 2014, 16:04:43 »
Stilo JTD on parina päivänä vilautellut "Alternator fail" vikaa. Valo syttyy ja sammuu vähän väliä ja välissä oli pari päivää ettei valo syttynyt ollenkaan. Latausjännite oli kunnossa kun toissa päivänä se mitattiin mutta silloin ei ollut ns. vika päällä. Putsailin akun navat, josko kyse olisi jostain kontaktiviasta mutta ei siitä ollut apua.

Pikainen googletus tuotti diagnoosia: Apulaite hihna löysä. Voisiko se aiheuttaa tuollaista?

3
Elikkäs tuollainen otsikon mukainen ongelma on ilmestynyt Stiloon viime aikoina. Moottori ikäänkuin korahtaa käynnistäessä ja pienillä (tyhjäkäynti -> 2000) kierroksilla kuuluu nakuttavaa/rallattavaa ääntä. Huomasin huoltokuitteja selatessa että 20tkm sitten tehdyn jakohihnan yhteydessä ei ole vaihdettu apulaitehihnaa. Voisiko sen löysyys tehdä tuollaista?

4
Yleistä (Stilo) / JTD hehkut
« : Joulukuu 07, 2012, 12:40:22 »
Millainen homma on vaihtaa hehku(t)? Entäs näkeekö Ecuscanilla suoraan mikä hehkuista on pimeenä?

5
Yleistä (Stilo) / Vikakoodi P1612
« : Heinäkuu 05, 2012, 12:31:10 »
Tarkastin Stilo JTD:n vikakoodit ja koodi P1612 näyttää pomppaavan heti päälle vaikka sen poistaa. Kyseessä on ilmeisesti dieselsuodattimen lämmityspiirin koodi. Mistä tuollaista osaa voisi lähteä hankkimaan? Tuleeko tuo vastus suodattimen mukana?

6
Yleistä (Stilo) / Diesel haisee tyhjäkäynnillä (JTD)
« : Helmikuu 06, 2012, 11:47:20 »
Ei löytynyt aiheesta aiempaa ketjua, joten taitaa olla kyseessä varsin uniikki ongelmia. Eli lämpimällä koneella tulee kabiiniin dieselin/pakokaasun tuoksua kun auto on paikallaan tai auton käynnistää. Mielestäni tämä alkoi kelien kylmetessä eli voisi liittyä webastonkin toimintaan. Englannin kielisiltä foorumeilta löytyi jotain vinkkejä vuotavista letkuista (http://www.fiatforum.com/stilo/280672-stilo-diesel-smell.html) mutta pikaisen vilkaisun perusteella konehuone näytti täysin kuivalta. Tarkoitus olisi tänään kotiin päästyä tutkailla hieman tarkemmin löytyisikö sieltä vuotoja. Vuotohan voi ilmeisesti olla myös pakopuolella (http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-159-brera-and-946-spider/298615-diesel-smell-fumes-in-car-on-210hp-2-4jtdm.html). Vinkkejä mahdollisiin vuotokohtiin tai jopa kokemuksia vastaavasta ongelmasta kaivataan.

7
Yleistä (Stilo) / Viima-/maskisuoja Stiloon
« : Marraskuu 14, 2011, 16:13:50 »
Mistäs tuollaisen maskisuojan saisi tulevan talven tuiskuun ja viimaan? Kysytty on jo Delta ja Autokeskus sekä Tammer-Suoja - kaikki tarjosivat kättä naamaan. Jos jostain löytyisi sopiva yleismalli, josta voisi veistellä Stilon maskiin sopivan. Pahvi-/solumuovi-/nippusideratkaisut eivät ole hakusessa.

8
Yleistä (Stilo) / Resonointi 1-30 km/h vauhdissa
« : Lokakuu 25, 2011, 08:07:21 »
Mikähän mahtaa rämistä/resonoida varsin voimakkaasti kuskinpuolen takarenkaan tuntumassa välillä 1-30km/h. Paikkallaan ollessa ei kuulu mitään eikä sillä ole väliä on veto päällä vai ei. Auto on JTD MW.

9
Yleistä (Stilo) / JTD:n ilmamassamittari
« : Elokuu 20, 2011, 18:58:51 »
Päätin huonontuneen alaväännön korjaamiseksi koittaa MAF:n puhdistusta mutta homma tyssäsi heti alkuunsa. Ensinnäkin miten ihmeessä tuon MAF:n johdon saa irti? Keltainen sokka siinä näyttäisi olevan mutta se ei hievahda mihinkään suuntaan. Toiseksi mikä ihme versio Torxista tuossa on kiinnityksessä käytössä? Näyttäisi olevan 5 hakainen (norm. 6) ja tappi keskellä. Ilmeisesti jokin Torx TS -versio  (http://en.wikipedia.org/wiki/Torx). Mistä tuollaiset kärjet saisi ostettua?

10
Yleistä (Stilo) / Mittaristo mykkänä
« : Marraskuu 30, 2010, 00:10:37 »
Aamulla olikin ikävä yllätys kun startatessa sain huomata ettei mittaristo toimi lainkaan. Ainostaan käynnistyksen yhteydessä airbageista ilmoittavat merkkivalot toimii. Vaihdoin mittariston sulakkeet (muistaakseni 37 ja 53), mutta siitä ei ollut apua. Ideoita mitä kannattaa vielä kokeilla ennenkuin vien auton korjaamolle?

Sivuja: [1]

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)