FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - jblfin

Sivuja: [1]
1
Tekniikka / Turbo Unskiin bensapumppu (Mk1)
« : Maaliskuu 23, 2012, 14:49:22 »
eli Unski haettu säilytyksestä ja pölyt poistettu motarilla. Muutaman kerran reippaat kiihdytykset ja nyt kun ahdin alkaa ottamaan "kierroksia" niin bensapumpun kohdalta kuuluu "ulahdus" ja meno hyytyy, käy kyllä tyhjäkäyntiä ja normaalia ajoa ihan ok, mutta ahtojen tullessa peliin niin "ulahtaa" ja meno loppuu...t04/t05 odottelee kärsimättömänä reippaampaa ajoa kuten myös veljekset Mahle   ;D

Mitä osaavat suosittaa bensapumpuksi ja mistä?

jansku

myös yv:nä tavoittaa...

2
Tekniikka / Turbo Unskin paisuntasäiliö (revennyt)
« : Maaliskuu 11, 2012, 09:02:29 »
Moro!

Eli huomasin paisuntasäiliön olevan revennyt (tyyppivika) ja tämän vuoksi alkoi nesteet jo hyvissä ajoin kiehahtamaan kun ei ollut vastapainetta. Onko foorumilaisilla ehdottaa toimivaa / korvaavaa paisaria Turbo Unskin alkuperäisen paikalle?   

ilmoitelkaa jos kokemusta...Jansku

3
Tekniikka / Turbo Unskiin isommat suuttimet + megasquirt ?
« : Maaliskuu 10, 2012, 23:42:24 »
Eli otsikon mukaan tietääkö arvon foorumilaiset mitkä suuttimet menisi "suoraan" / melko järkevästi vanhojen tilalle ? Ja löytyykö foorumilta äijiä, jotka tietäisi mistä löytyisi kohtuuhintaan Megasquirt samaiseen laitteeseen. Parasta olisi ns. Plug n' Play tyylinen setti vaikkakin alkaa tuntumaan et on melkoisen utopistinen toive...Alkaa olemaan sen verran piristetty laite, että nyt tarvitaan enemmän soppaa ja parempaa säätömahdollisuutta...

Jansku

myös yv:llä

tai seuraavasti --> lgjansku@gmail.com TAI suoraan palstallekin  :D

4
Projektit / Turbo Unski Mk1
« : Lokakuu 12, 2011, 10:21:20 »
Moron !

Alkoi tuossa lapsettamaan ja tuli hankittua foorumilaiselta sähkövikainen laite keväällä. Nyt sähköt ok ja auto kulkee todella mukavasti...iso ahdin lähtee mukaan hiukan päälle 4k:ssa ja jatkuu pitkään...

Ex-omistaja tehnyt mm.

- konerempan --> vaihtokansi, porautettu(Mahlen ylikoko takomännät) laakerit, stefat yms. todella arvokasta hilua
- 3-lapainen sintteri
- yms.

Paikalla:

Mitsun T04/T05 ahdin Imprezasta
Iso "keulankokoinen cooleri"
Avara rööri
Laajakaista lambda
PA-paineensäätö
yms.

Auto nyt talvisäilössä, tarkoituksena laittaa bensalinjat kuntoon yms. "pientä" päivitystä. Bensaletku koostui 4 palasta filtteristä bensakiskolle ja välissä sileää messinkiputkea ja letkuklemmarit, God Damn!! Välissä vielä bensapaineen mittarin t-pala, jossa läpivienti noin 2mm ja bensaletku 8mm eli mukava kuristuskin löytyi välistä.

Hetken aikaa joutu tappelemaan seoksien kanssa, mutta nyt mittari näyttää ns. täyskiihdytyksessä ja noin 4 bar bensapaineilla 11,9-12, pintakaasulla 14,5 eli taitaa olla kohdillaan. Joutu löysäämään ilmamäärämittarista jousta 2 pykälää löysemmälle eli rikkaammalle.

NYT SIIS NEUVOA: järkevintä varmaan laittaa "mekaaninen" bensapaineenmittari konehuoneeseen ja uhdestä ehjästä linjasta bensalinja filtteristä kiskolle.

Onko ehdotuksia mihin kohtaan ja millainen mittari? Voit myös toki tarjota jos sulta löytyy ylimääräistä. Saisiko painemittarin suoraan bensakiskolle vai pitääkö laittaa BP-säätimeen jos ylimääräinen paikka löytyy?

HUOM: Kaikki Turbo Unski harrastajat, joilla ylimääräistä osaa kyseiseen kampeeseen, laittakaa viestiä!


Jansku

ville_969@hotmail.com
 

5
Yleistä (Uno) / TurboUnski ei jaksa käynnistyä / käy vajaalla
« : Maaliskuu 22, 2011, 17:58:05 »
Eli tietäjät, mistä vois vikaa alkaa etsimään? ostin projektiksi unskin, jossa osaa laitettu melkoisen hyvin mm. Mahlen männät yms. auto vielä sisäänajossa ja ex-omistajan mukaan kipinä kateissa... Seiso pitkään, nyt koitin käymään, starttasi ja hetken päästä alkoi lupaamaan. Lähti käymään, mutta vajaalla ja bensa haisee...laitettu puuttuvat /löysät letkuklemmarit, tulpat vaihdettu ja toki lisää vaihdetaan. Ilma/seossuhde mittari näytti 14,7 eli ihan ok? ja bensapainen startatessa pikkasen päälle 3 bar.

Infotkaa jos vaan tietoa löytyy, toki Turun alueen TurboUnski-harrastajat tervetulleita käymään ja kaffettelemaan...mietitään vaikka porukalla mitä mättää...pääsee Unski sit tien päälle...

Jansku

6
Yleistä jutustelua / Haussa kimppatallipaikka Turku + 20km
« : Maaliskuu 13, 2011, 18:29:39 »
Eli haussa kimppatallipaikka Turku + 20km. Vaatimuksena toki sähkö + vesi ja Turbo Unskin kokoinen tila. Tarkoituksena ropata sähköjä ym. Ilmottele jos tiedät...Olisi mukava tietää muita Tku_Raisio-Nli ympäristön Turbo Uno-harrastajia.

mailaa

ville_969@hotmail.com

Jan

Sivuja: [1]

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)