FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - 500c

Sivuja: [1]
1
Yleistä Fiateista / Delta Auto ja 500c:n vesipumppu
« : Marraskuu 14, 2015, 22:03:16 »
Keväällä tuli huolto ajankohtaiseksi ja kun olin vielä saanut jostakin kolmen kympin alennuskupongin Deltaan, niin sinne sitten.
Huolto tehtiin ja lisäksi vaihdettiin jakopään hihna ja vesipumppu.
Muutaman viikon päästä auto rupesi varoittamaan jäähdyttäjän nesteen vähyydestä. Vein huoltoon ja jotakin pumpun tiivistettä oli fixailtu - huolettomia kilometrejä toivottelivat hyvin huolletulla autolla. Taas muutama viikko eteenpäin ja rupesi pumppu kurluttelemaan ja vuotamaan. Taas huoltoon, nyt vaihdettiin pumppu kokonaan uusiksi - nyt eivät toivotelleet enää mitään. Jälleen ajeltiin muutama viikko ja nesteet rupesivat häipymään. Ensiviikolla soitan taas ajan huoltoon - neljännen kerran. Deltan "huollon" jälkeen ei ole autoparkani tervettä päivää nähnyt.

2
Yleistä Fiateista / 500c ja alapallonivel
« : Lokakuu 17, 2015, 20:44:08 »
Kotterolla on huristeltu 27 tonnia ja oikea alapallonivel pitäisi vaihtaa.
Ymmärrän, että osat kuluvat ajossa, mutta kyllä toi nyt hieman turhan nopeasti tulee vaihtoon.
Joku oletettu ikä tuollaiselle osalle luulisi olevan, mistä senkin saisi selville?

3
Yleistä Fiateista / Fiat ja 조선민주주의인민공화국;
« : Marraskuu 15, 2014, 11:55:57 »
Mukava nähdä, että Pohjois-Korea arvostaa myös Fiateja. Heillä on (tai ainakin on ollut) tehdas joka on syytänyt Fiateja ulos, jopa huikeat 400 kappaletta kymmenessä vuodessa. Laadultaan autot ovat varmasti valovuoden edellä länsimaiden vastaavia. Oletan ja uskon, että itse rakas Johtaja on käynyt tutustumiskäynnillä tehtaalla ja antanut työläisille ohjeita ja käskyjä auton rakentamisesta. Näin ollen autot ovat yhtä laadukkaita kuin rakas Johtaja olisi ne itse kasannut omin käsin - mahtavaa!

5
Yleistä Fiateista / Fiat & TomTom & telakat
« : Heinäkuu 10, 2013, 09:57:23 »
Osassa uudempia Fiateja on navigaattorin telakan paikka. Systeemi siis nappaa virran kyseisestä lävestä ja kommunikoi auton kanssa, jos navigaattorin malli on: TomTom 2 Blue&Me.
Sitähän ei tietenkään saa paikallisten kodinkonehallien hyllyistä vaan pitäisi pulittaa 563 euroa lähimmälle Fiatin jälleenmyyjälle.
Itse en suuremmin innostu tosta 4.3 tuuman kakkosversiosta ja Blue&Me toimintojakin ilman kestän elää.
Ideana oliskin, että hankkisin esim. TomTom Go Live 600 tai 500 -navigaattorin ja ton kakkosen telakan.
Mutta mistäpä ostat kyseisen telakan, kun Fiatin jälleenmyyjät eivät sitä erikseen myy. Toki eBayssä näyttäisi olevan 50 eurolla telakkaa myynnissä, mutta sopiiko toi TT Go Live 600 tai 500 siihen sitten?
Kyllä on keljumaista   >:( .

7
En löytänyt omaa säiettä kyseiselle firmalle, joten...
Joskus aikoinaan olin ostamassa uutta autoa, sitä myi useampi firma. Ahkerasti kiertämällä kaikki puljut sain vanhasta kotterosta hyvitystä 2500 enemmän kuin ensimmäisestä liikkeestä.
Mutta mitäs nyt kierrellään, kun on vain Autokeskus?
Kävin esittelemässä kaksi vuotta vanhaa autoa (17 tkm/vuosi) Vantaalla ja heikäläiset tarjosivat -42% alkuperäisestä hinnasta vaihdossa uuteen Fiatiin.
Tuntui hieman karulta...

Sivuja: [1]

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)