FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - Luntati

Sivuja: [1]
1
Yleistä Coupe / Barchetta / Barchetta vilkun rele
« : Joulukuu 03, 2020, 12:17:55 »
Parina aamuna vilkku ei toiminut, eikä myöskään hätävilkut. Vika kirjautui itsestään, mutta päättelin vian olevan releessä, minkä paikkaa en osaa asemoida, eikä löydy huoltokirjasta. Voiko olla intekroitu mittariin?

2
Lelu laitettu seisontaan ja nyt tuli mieleen, miten umpiot saisi puhdistettua sisäpuolelta. Miten umpion saa irroitettua, saako päädyt auki irroituksen jälkeen hajoittamatta mitään. Asiahan on pelkästään kosmeettinen, mutta pöly näkyy sisäpuolella auringonvalossa selvästi. Puhdistus voisi ehkä vaikuttaa valotehoonkin, mikä nyt on säälittävän ja naurettavan välimaastosta. Tosin kesäautohan tämä on. Toinen askarruttava asia on ajoneston satunnainen kenkkuilu, eli avaimenkuva jää joskus näkyviin startatessa ja häviää, kun avainta ottaa pois ja laittaa uudestaan. Mitään selvää logiikkaa asiassa ei ole, esim. kosteus tai jännite esim radio päällä tms. Avaimen siru on kopioitu ja tekee samaa alkuperäiselläkin avaimella yhtä satunnaisesti.

3
Yleistä Coupe / Barchetta / Barchetan takalasin lämmitin
« : Joulukuu 13, 2014, 12:22:13 »
Kovakaton takalasin lämmittimen johto kytketty ja sulake paikallaan, mutta ei toimi. Barchetta partsilla myynnissä "nasta" joka yhdistää ilmeisesti sulakerasiassa jonkin virtapiirin. Homman voi varmasti hoitaa myös johdonpätkällä, mutta mitkä kohdat ja missä? Sulakerasiassa, vai apukuskin jalkatilassa?

4
Yleistä Coupe / Barchetta / Barchetan takarengaskaari
« : Lokakuu 26, 2014, 11:35:06 »
Muutama vuosi sitten kaivelin massat pois ja totesin ruosteen päässeen hyvälle alulle. Nyt tarkastelin tilannetta ja massa oli hioutunut melko ohkaiseksi, joten sama homma taas. Onko kukaan virittänyt barchettaan sisälokasuojia? Käykö esim. Punton sisälokarit?

5
Yleistä Coupe / Barchetta / Barchetan sumuvalojen säätäminen
« : Maaliskuu 31, 2014, 17:36:52 »
Näytti katsastuksessa liian ylös. Onko joku joutunut pelaamaan sumarien kanssa? Miten pääsee helpoiten käsiksi?

6
Yleistä Coupe / Barchetta / Barchetan pakoputki
« : Elokuu 21, 2013, 16:33:28 »
Pakoputki jäi katista asti autotallin kynnyksen ja tilaillessa uutta putkea, heräsi kysymys, onko kukaan kokeillut jättää välipönttöä pois ja korvata sitä suoralla putkella? Alla oli edellisen omistajan rakentelema hässäkkä, mikä oli toteutettu 2 tavallisella pöntöllä ja vuotoja lukuunottamatta toimi ihan hyvin. Nyt tilasin orkkis osan takaosaan. Missä kaksi äänenvaimenninta ja kaksi ulostuloa.
 :) vastaanpa itse: toimii, ei tarvitse etummaista pönttöä.

Sivuja: [1]

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)