FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - volveri

Sivuja: [1]
1
Yleistä (Stilo) / Vikakoodi P1172
« : Joulukuu 11, 2014, 19:19:52 »
Eli tuollaista vikakoodia heittelee Stilo 1,4 multiwagon -04 silloin tällöin satunnaisesti. Moottori ja koko auto on niin kuin ei mitään erityistä olisi tapahtunut, mutta moottorin häiriövalo jää palamaan. Halppis testerillä olen pari kertaa katsonut ja kuitannut tuon häiriön, mutta se tulee uudestaan muutaman päivän päästä. Testeri siis näyttää koodin, mutta ei kerro muuta mistä voisi päätellä syyn häiriölle.  Yleensä häiriö iskee päälle kesken matka-ajon kun moottori on lämmöissään ja kaikki muutenkin ok. Onko asiaan tietoutta miten pääsen ongelmassa eteenpäin?

2
Yleistä (Stilo) / Radion auto switch off toiminto
« : Joulukuu 26, 2013, 09:56:13 »
Muistaako joku, miten Stilon radion sai toimimaan suoraan virta-avaimesta? On onneksi tuosta tuosta edellisestä polttimon vaihdosta sen verran aikaa, että on päässyt unohtumaan.

3
Yleistä (Stilo) / Vikakoodi P0115 engine coolant temperature sencor
« : Maaliskuu 03, 2013, 19:41:04 »
Eli tuollaista vikakoodia stilo 1,4 vm 2004 heittelee aina silloin tällöin. Nesteet on kyllä ok. mutta kiinnostaisi tietää missä tuo sensori ihan fyysisesti sijaitsee, ja onko tuo ihan itse vaihdettavissa? ???

4
Yleistä (Stilo) / Missä sijaitsee lämpömittarin anturi?
« : Elokuu 06, 2012, 08:04:35 »
Tietääkö kukaan missäpäin autoa sijaitsee tuo lämpömittarin anturi, joka viestii mittaristoon lämpötilaa? Ulkona on 20+ astetta ja Stilo varoittelee lumihiutaleen kuvalla että alkaa jäätämään ja näyttää +1,5 astetta! Voisi hieman tutkia onko vika anturissa vai jossakin muualla (mm. kalibrointi,tms.)

Toinen juttu mikä uudessa Stilossa ihmetyttää on se että takaovet (wagon malli) eivät aukea sisältäpäin! on värkätty lapsilukkojen kanssa päälle ja pois, sekä lukituksen eri vaihtohtoja, mutta mikään ei tunnu asiaan auttavan. "Tee se itse" miehenä kynnys viedä huoltoon on aika iso, jos vain jotenkin onnistuisi itse näpertelemään kuntoon.

5
Yleistä (Bravo/a & Marea) / 1,4 12V nakuttaa!!!
« : Elokuu 06, 2012, 07:56:45 »
Niin siinä vaan kävi, että onnistunut venttiiliremontti jäi vähän vailinaiseksi kun ei nuo hydrauliset nostajat enää suostu asettumaan kohdalleen. Moottoriin jäi ikävä nakuttava ääni.
Onko kenellä tietoa noista nostimista että minkähintaisia mahtavat olla? Kun itse vaihtaa, niin osien hinta on se ratkaiseva tekijä. 

Sivuja: [1]

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)