FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - maple

Sivuja: [1]
1
Yleistä jutustelua / Ympäri käydään...
« : Toukokuu 30, 2020, 18:38:08 »
Ja täällä taas roikutaan kera GP 1.4 77:n kanssa. Jokin aika sitten tuli tuollainen hankittua, vietettyäni tovin patonkimaan, sekä teutonien synkkääkin synkemmässä infernossa. Patongit menivät järjestään lunariin ja teutonit olivat enemmän pajalla, kuin ajossa. Ostin sitten laatikkorempan hinnalla Granden,74tkm nollaysi. Nyt kympin päästeltyäni vertaan muinaiseen Stilooni, siihen, minkä pakoputkenpäähän ripustin wundernaumin, niin tämä on tylsä vehje. Ei mitään vikaa. Jänskätetään, milloin rumba alkaa.

2
Yleistä (Punto) / GP 1.4/95 -07 sammuilee
« : Toukokuu 07, 2017, 10:51:16 »
Elikkä siis: moottori lämpimänä, kun painaa kytkimen pohjaan, nousee kierrokset hetkeksi pariin tonniin, sitten humppaa hetken ja sammuu. Käynnistyy normaalisti. Öh? Ei vikakoodeja, eikä häiriövaloa.

3
Yleistä (Bravo/a & Marea) / Tuulilasin pesulaite
« : Syyskuu 13, 2014, 19:18:53 »
Jälkikasvu teki tuosa taannoin salamavaihdon: Jätti kipeän Twingon pihaan ja sosialisoi Bravon ja katosi Turkuun. Nyt puolentoista kuukauden jälkeen kurvasi pihaan ja kas: pissapoika ei toimi. Pikatarkastuksessa totesin takaiskuventtiilin vaipuneen vaineeseen ja eikun korvaavaa hakemaan. Paikallisesta vauhtiputkasta löytyi sopiva ja siitä piti pulittaa oikein 2,30€. Nyt litku taas lentää. Auttoi tietysti sekin, kun täytin säiliön... ;D. Kuuden viikon retkellä oli Bravottimeen tullut yli 5000 km, Taitaa olla jonkinverran renöötä mieluisampi vempele.

4
Yleistä (Stilo) / SW Stories
« : Elokuu 21, 2013, 08:15:38 »
Tuo makaroninpätkä on kyllä oman topicin arvoinen. Aikaisemmin kirjoittelin tuolla mitä tänään teit Stilollesi- puolella, mutta näyttää vähän siltä. että muiden autot ovat tylsänpuoleisia. Tämä ei.

Ja matka jatkuu. Tuulihaan, vai mikälie, vaurioitumisen johdosta apparin lasin ollessa auki, se kalisee mukavasti. Jos apparin ikkuna on auki ja käytät ovea, niin hyvin kilikolisee.
181128km Mottasin pataan vaihteeksi puolikkaan ööliä.

Sivuja: [1]

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)