FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - AjH

Sivuja: [1]
1
Yleistä (Bravo/a & Marea) / Bravon penkin kiskot
« : Lokakuu 24, 2017, 19:47:00 »
Nii, kiskot on kyllä ja penkit, mutta miten se monimutkaisempi kisko (jossa kippiliuku, keskeisempi muistaakseni), kiinnitetään penkkiin, onko siellä välissä jokku prikat tai muut korokkeet?
Yksinkertaisempi kiskon puolikas menee suoraan penkin pohjaan, mutta siinä kippi-liuku-mekanismissa on pari möykkyä jotka tekevät suoran sovituksen mahdottomaksi. Väliä silmämääräisesti sovittelemalla jäi 2-3mm, mutta hölmön tuntuinen patentti sinne mitään prikkaa olisi väliin sulloa. Sama lienee sekä kuskin että repsikan penkissä vaikka vain kuskilla on korkeussäätö...

-Tietäisi meinaan että minkälaisia osia laarista pitäisi hakea että saisi penkit kiinni kunnolla ja oikein :)

2
Myydään / Bravo HGT
« : Elokuu 08, 2017, 17:20:41 »
Pistetääs tännekkin. Pois siis myydään tai suorastaan lahjoitetaan tommonen tunink-laitos.

http://www.ftcf.org/smf/index.php?topic=768.msg129162#new

Tarjouksia ja kysymyksiä koko paletista ja irtopalikoista saa laittaa tulemaan.

Satasien kaupoista puhutaan ei tonneista, ellei tarjouskilpailua synny ;D

3
20.9.08 siis tapahtuu taas Hämeenkyrön lentokentällä, 1/4 mailin kiihdyttelyä. Aikaa on 13 - 19, pitäisi ehtiä jo aika mukavasti autoja stripin kautta.

http://www.manse-cruising.com/

Itse aion olla paikalla jos ei mitään kummaa tapahdu. Bravokin siellä, käteisostajalle katotaan hyvä hinta ja tehdään kaupat ;)

4
Tapahtumat / Paikalliskahvittelut / GFF ratapäivät @2009
« : Toukokuu 05, 2008, 23:45:59 »
Edit: Vuosi muutettu 2009 ratapäivää mukailevaksi... keskustelua myös jo menneestä 2008 päivästä alussa.


Koitin kovasti Fiatforumia lukea, mutta onko tosiaan niin että Ahvenistolla on elokuun alussa ja sitten syyskuun alussa Botniaringillä ajelut? Siis toisinsanoen klassinen ja perinteinen kesäkuun alun Ahveniston käristystapahtuma on pois ohjelmasta :'( Ei lähde kesä käyntiin ilman...


5
Olitko se sinä? / Zygin Ex HGT?
« : Lokakuu 18, 2007, 22:37:25 »
http://www.nettiauto.com/viewVehicle.php?id_car=1491637

Etupuskuri näyttää kovasti tutulta? Pari ripaa taitaa olla poistunu ja verkko mustaa mutta muuten? Intrax-madalluskin muistaakseni täsmää ;D

6
Mitenkäs noi ensikesänä on, Ahvenisto ja kesäkuun alku vai? Voisi tämänkin jo traditionaalisen tapahtuman laittaa muistiin jos vaan hommaa edelleen meinaavat järjestää.

Edit: Päivämäärä otsikkoon, kaikki kynnelle kykenevät kiertämään rataa ja grillaamaan liha- ja kasvikunnan tuotteita. Tätä tapahtumaa EI kannata missata!

7
Periaatteessa joka viikon keskiviikkona Lahdesjärven ABClla klo 19:00 alkaen. Harrastetaan yhteistoimintaa DNSF porukan kanssa. Tarjolla kaikenlaista mielenkiintoista keskustelua autoista alkaen, kallista kahvintapaista, erilaisia leivonnaisia ja Rosson ruokalista. Keskustelut ilmaisia, muut ABCn hinnaston mukaan ;)

8
Tekniikka / HGT kytkin
« : Elokuu 18, 2005, 10:47:01 »
Nonnih, nyt pitäis sit keksiä mikä meni pieleen, kun kytkin 80km/h vauhdista hidastaessa 50km/h vauhtiin ei enää irrottanut ollenkaan. Eikä irrota siis ollenkaan enää, mutta tuossa tilanteessa sen huomasin kun koitin pienempää hakea silmään.
Kytkin on hydraulinen ainakin ePerin mukaan ja nesteenä käyttää ilmeisesti jarrunestettä? Nestettä on säiliössä riittävästi.
Jarruletkuthan tuossa alkukesästä pärähtivät poikki molemmat joten olisiko mahdollista että kytkin on silloin haukannut säiliöstä ilmaa letkuun. Sehän kyllä mun ymmärryksen mukaan vaatii että työsylinteri vuotaisi nestettä, jolloin nestettä kuluisi kokoajan, mutta mielestäni mistään ei neste myöskään karkaa.
Eli onko sitten vivusto vai mikä mennyt rikki. Kytkin kyllä pitää oikein hyvin, eli levy ainakin ilmeisesti on kunnossa.
Ja kilometrejä ei ole takana vielä kuin 127tonnia, ja vuosimalli oli se -97.

Pannaan vielä julmasti leikattu kaaviokuva aiheesta. Ei se kovin monimutkainen ole mutta kun toi HGTn konehuone on mikä se on  :)


9
Mappi-öö / 126 liikahtaa kivasti
« : Heinäkuu 23, 2005, 19:01:45 »

Sivuja: [1]

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)