Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Abarth 130

Sivuja: [1] 2 3 ... 7
1
Olitko se sinä? / Vs: Turussa bongattua
« : Huhtikuu 02, 2017, 00:09:21 »
Torstaina tuli vastaan Runosmäen kohdalla, Tampereen moottoritien alussa vastaan uusi punainen 124 Spider :-)

2
Myydään / Vs: Fiat coupe -95 osia
« : Syyskuu 24, 2016, 20:10:30 »
Moi! Löytyykö "työkalupussia ja vetolenkkiä?"

3
Myydään / Vs: Myydään Fiat Coupe osia.
« : Kesäkuu 17, 2016, 21:28:15 »
Moi.

Löytyykö Coupen vetolenkkiä/työkalupussia?

4
Yleistä Coupe / Barchetta / Vs: Melko siisti Coupé
« : Tammikuu 13, 2016, 22:58:03 »
Mun mielestä tämä on enneminkin raiskaus kuin melko siisti. Mutta se on maku asia, sano kissa kun persettä nuoli.

5
Yleistä Coupe / Barchetta / Vs: 20VTn airbag-valo
« : Elokuu 16, 2013, 19:44:06 »
Sun täytyy ottaa se airbag patruuna ulos sieltä hanska lokerosta ja putsata sen abikoliittimet. Mulla oli ainakin sellainen "filmi" noissa liitospinnoissa, se autto mulla. Sen jälkeen nollaus. Jos ei auta, niin toi patruuna toden näköisesti viallinen, ollut kuulemma yleinen vika Fiat/alfoissa.

6
Yleistä Coupe / Barchetta / Vs: coupe 20vt + `99
« : Elokuu 09, 2013, 21:37:40 »
Ai nyt kiinnostaa millainen alusta tulee D2:lla  ;) Näkyi konepajan pihalla olevan punainen Coupe!! Ei kai vaan sinun?

7
Kysäses Autoverhoomo Classic Kulmalalta, Nummenmäeltä haluaako tehdä kyseisen homman. Tekee todella asiallista jälkeä :) Tämän päivän hinnasta ei ole mitään tietoa, mutta sekin selviää kysymällä ;)

8
Tuli kyllä aivan puskista (itselle) tuo pokaali. Itse kun vielä mokasin tuon palkintojen jako tilaisuuden, (mielenkiintoinen keskustelu Lancia puolella, Fulvia HF:n omistajan kanssa). Sieltä autolle palatessa, Mikko tuli pystin/Proseccon kanssa ja kertoi niiden olevan mulle, niin sanoin että "nyt kusetat". Kyllä se lopulta oli uskottava että se tosiaan on annettu Ritmolle  ;D

Kiitos kaikille ja varsinkin äänestäneille  :)

9
Jos se tie on Mustialan kartanolle vieläkin sepelimurskaa, niin täytyy harkita sinne tuloa  >:(

10
20mm adapterit vaatii. Ei ne paljoa paina, kun ne tehty alumiinista  :)

11
Noi 18" OZ:t painaa 7.5 kg kappale ;D

12
Jykä Tietää  ;)

13
Eikös tämä tapahtuma ole taas tulevana sunnuntaina 16.6.2013  ;D

14
Jakohihnanvaihto, 3 vuotta tai 50/60000 km, mutta jos ei tule kylmäkäynnistyksiä niin hieman pidempi, oman harkinnan mukaan  ;)

15
Kyllä se poijaat on vaan nii, että ei sinne saa tarvikevannetta, muuten kuin spacerillä. jos sitä ei uskalla sinne laittaa niin voi. voi  ;)

16
KM-rengas tarjosi ainakin reilu vuosi sitten Team Dynamics TD Monza vannetta Coupeen, mutta voi olla että tuota ei enää saa. Coupejen alla niitä on näkynyt. Toinen vanne on ollut Tomason TN1 joita on noissa ollut, se että se on siellä todennäköisesti spacereiden kanssa, on pieni ongelma siihen nähden että muuten et saa sinne vannetta lainkaan. Coupen omat Plus version  alla olevat vanteet on alkuperäisistä parhaimman näköiset :-) , mutta niitä on aika harvoin tarjolla. Jykällähän sellaiset on tietysti alla  ;)

17
No, eihän niissä mitään vikaa oo, mut kun tohon on niin hankala saada vanteita, niin piti ottaa noi pois kuleksimasta  ;D
Saksassa on Coupeja, joihin noi vanteet on laitettu ja on minusta aika makeen näköiset  :) Hiukan kiillotusta ja harmaata väriä, hmmm enpä kerro enempää  ;)

18
Siinä tarttis se apurunko ottaa pois etupäästä ja en mä saa sitä järkevästi niin ylös että sais sen pois sieltä, laiska mikä laiska  ;) Ehkä se auttais tuohon "vetelyyn" reippaasti kiihdyttäessä ja sit ois vielä hyllyssä noi powerflexin uretaani puslat. ehkä joku päivä  :) Menee vaan kaikki vapaa-aika pojan karting harrastuksessa  ;D

Ps. Ostin muuten noi Stilo Abarthin 17" vanteet, jos ne saisi jotenkin modattua Coupeen  ;D

19
Eiköhän tuosta ainakin noissa turbo padoissa ole apua  :) Sitä mä ainakin laitan Coupen tankkiin!

20
Lähes alkuperäisessä kuosissa tuo minunkin Coupe on, se vaan on Limited edition malli ja siinä tulee tuo korisarja mukaan  :) Omassa on takapuskuri modattu noille tupla ulostuloille.

Alustalle kannattaisi melkein tehdä niin että, hommaisi Einbachin 30mm tiputtavat jouset ja hyvät iskarit, tuskin olet ajatellut mitään korkeus/jäykkyys säädettävää alustaa? Toiset ovat kyllä sitä mieltä, että tuota omaa alkuperäistä alustaa ei kannata lähteä muuttamaan, tiedä sitten. Hieman vetelä tuo alusta on, ainakin jos on normaalia enemmän tehoa. Me tilattiin porukalla paksummat vakaajat ja ne on ainakin kuulemma auttanut. Itsellä ne on vielä tuolla tallin lattialla, odottamassa asennusta ;-)

Halpahan tuo Coupen kunnossa pitäminen ei ole, jos itse ei pysty paljoa tekemään :-( mutta ajaminen saa unohtamaan sen :-)21
Osui ja upposi  ;D Niinhän se tosiaan oli, että oli juttua jakohihnan vaihdosta ja taisin Leikkaan pajaa suositella.

22
Eipä ole sinertävänharmaa  :) Hopean värinen tuo minun peli on.

23
Tarkoitin ihan RH:n merkkistä vannetta. Itselläni sellaiset on tuossa varastossa. Alla tällä hetkellä 18" OZ:t joihin nuo adarterit teetin. Tehtiin samalla sopivalla keskiöllä, niin ei tarvii laittaa mitään sovite renkaita.

Hmmm, et kai vaan asustele Kesämäessä?

24
Laillisethan noi ei ole  :( RH:lta löytyy 17" vannetta Coupeen, jossa on kiinteät adapterit ja ne on lailliset!

25
Kotimaisesta työstä joutuu maksamaan  ;) Ne on hiton laadukkaat! Itse tilasin 20mm adapterit, mutta sehän riippuu tietenkin vanteiden offsetistä millaiset sinne tilaa. Otin ensin 25mm taakse mutta ne toivat vanteet liian ulos. Niistä pystyi onneksi ottamaan 5mm pois ja sitten ne oli ok. Niissä on se hyvä puoli että ne laitetaan kiinni omiin jarrusatulan reikiin,. ei siis tarvii kikkailla epäkeskoilla  ;D Jos tuollaiset hommaat. niin kannattaa laittaa ruuvilukitetta, jarrusatulan pultteíhin. Jos vaikutat Kaarinassa, niin tervetuloa katsomaan mun toteutusta.

Sivuja: [1] 2 3 ... 7