FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - AjH

Sivuja: [1] 2 3 ... 55
1
Myydään / Vs: Bravo HGT
« : Huhtikuu 22, 2019, 15:08:42 »
Kukaan ei o ees kysyny autosta mitään koko talven aikana. Missä tämmönen pitäis olla myynnissä että joku edes kysyis että mikä ihmeen viritelmä :P Nettiautossa toki on mutta se taitaa olla nykyään aika näyteikkuna.

Noh, jos ny joku hakis pois ettei romarille ihan oikeesti tarvis ajattaa tätä. Tai tietääkö joku mitä romutusliikkeet tämmösistä antaa, vai vie ilman purkuosien hintaa vastaan. Ettei sentään maksaan joudu että pääsee eroon.

2
Myydään / Vs: Bravo HGT
« : Syyskuu 01, 2018, 18:24:39 »
Heh ja hah.

Talliin on ajettu vuoden aikana mm Kleinbus ja MF165. Fiatti on haudattu niitten taakse ja unohdettu. Nyt taas alko raivoominen kun talli on kuulemma täynnä.

900€ on nyt hinta, ei pitäisi olla kovin kallis vaikka laittoakin vähän vaatii. Ja tosiaan traikulla haku, ajokunto on hihnaa lukuunottamatta ihan hyvä mutta hihna saattaa olla kestämättä edes käynnistystä.

Kesärengas-vanne sarja 17" koossa ja Sparcon penkki-matto-hilpe sarja auton kanssa pakettina neuvoteltavissa. Muuten myyn noi erikseen kun niistä saa varmaan yhteensä saman mitä tosta autosta ::)

Edit: Vaihdossa voin ottaa kunnollisen pylväsporakoneen, metallisorvin, plasmaleikkurin ym metallintyöstökoneet kiinnostaa. Hitsikoneet löytyy jo, niitä ei tarvi. Oikeastaan niitä olis myytäväksi asti :)

Edit2: Nettiautohinta ;)

3
Tekniikka / Vs: croma 2009
« : Marraskuu 27, 2017, 17:28:03 »
Olikos se umpion kanta mitattu, onko siellä jotain häröä maita/12V vasten? Jos ongelma siinä kohtaa ilmenee kun polttimon sinne laittaa niin siellähän jotain outoa on, mitä, se selviäisi umpion irrottamalla ja purkamalla. Kai noita Croman umpioita jostain romariltakin jo löytyis avuksi...

4
Yleistä (Bravo/a & Marea) / Vs: Bravon penkin kiskot
« : Lokakuu 29, 2017, 23:13:06 »
 -ahaa-

Noniin, niimpä tietysti, eli ts. oon onnistunut yhden ainoan prikan hukkaamaan viidestä, kaikki muu tallessa. Ja kuitenkin nämä kaikki osat on samasta säilölootasta, josta mitään muuta ei ole kadonnut. ::)
Onneksi miljoonalootassa on melkein samaa vahvuutta olevia prikkoja joita voi toisen kiskon alle parin sujauttaa eikä pitäisi huomata pientäkään kallistusta penkissä. ;D

Kiitos uudelleen, nyt ainakin pitää se kahvi tarjota jos vaan joskus mahdollisuus tulee.

5
Yleistä (Bravo/a & Marea) / Vs: Bravon penkin kiskot
« : Lokakuu 28, 2017, 14:02:11 »
Hah, ois taas pitäny katella loppuun ja kysellä vasta sitten.
Prikat oli joo just sitä mitä piti, paksuja keltasia ja sopivia sen kuskin penkin kiskon alle. Niitä on 4kpl, kolme meni siihen kiskoon, ilmeisesti?
Mitäs se yksi sitten?
Repsikan penkissä kiskot menee suoraan paikalleen ilman mitään hämminkiä ja prikkoja.
Niin ja ne pitkät mustat pultit, no tietty niitä olis voinu olla sopivasti kolme tai kuusi tai jotain niin olisi sopinu tasan järkevästi, mutta kyllä ne penkit noillakin ihan varmaan kiinni pysyy.
Toi prikka homma ny vähän hämää, en hoksannu mittailla että onko kiskoissa mitään korkeuserojakaan tai mitään, mutta ei luulis. Ainakaan niin että yhdellä prikalla sais oikeaan tasoon ???

Joskus tullu Italialaista suunnittelua kirottuakin...

6
Yleistä (Bravo/a & Marea) / Vs: Bravon penkin kiskot
« : Lokakuu 27, 2017, 18:46:57 »
Kiittää & kumartaa. Siellä siis on tommonen keltapassivoitu prikka välissä ???

Niitä näköjään olikin tallissa kiskojen kanssa samassa säilölootassa ilmeisesti se neljä, eli molemmin puolin tarpeeksi. Näytti kyllä niin ohuilta että epäilyttää että olisi oikeat, mutta sovitus tapahtuu vähän myöhemmin.
Ruuvitkin oli sitten säilössä menny jotenkin erikoisesti, tai on hävinny/vaihtunu/Italian insinöörillä on oma visionsa. Niitähän menee 5kpl per penkki, ja varastosta löytyi 5kpl keltapassivoitua mitta x sekä 5kpl mustapassivoitua mitta x+5mm. Pitkät menisi oivasti noiden prikkaviritelmien kanssa, mutta niitä riittäisi se 4kpl. Lyhyempiä sopisi hyvin olla 6kpl. Noh, onneksi noinpäin, tuskin liian pitkästä ruuvista haittaa tässä tapauksessa kun ei se penkin pohjaa liikaa lähesty silti.

75 ELX ansaitsi kyl kahvin jos joskus samaan kahvilaan osuttais. :)

7
Yleistä (Bravo/a & Marea) / Vs: Bravon penkin kiskot
« : Lokakuu 26, 2017, 22:35:10 »
Kaivon Eperin netistä auki, mutta kas kummaa, ei niiden kiskojen kiinnittämistä penkkiin valaistu mitenkään. Oli kuvaa kiskoista ja penkeistä, osat irti ja kiinni, muttei missään kuvassa ruuveja tai muutakaan.
Taitaa vanhat Bravot olla jo niin vähissä ettei sellaisesta saa penkin alta kukaan edes kuvaa otettua ???

8
Yleistä (Bravo/a & Marea) / Bravon penkin kiskot
« : Lokakuu 24, 2017, 19:47:00 »
Nii, kiskot on kyllä ja penkit, mutta miten se monimutkaisempi kisko (jossa kippiliuku, keskeisempi muistaakseni), kiinnitetään penkkiin, onko siellä välissä jokku prikat tai muut korokkeet?
Yksinkertaisempi kiskon puolikas menee suoraan penkin pohjaan, mutta siinä kippi-liuku-mekanismissa on pari möykkyä jotka tekevät suoran sovituksen mahdottomaksi. Väliä silmämääräisesti sovittelemalla jäi 2-3mm, mutta hölmön tuntuinen patentti sinne mitään prikkaa olisi väliin sulloa. Sama lienee sekä kuskin että repsikan penkissä vaikka vain kuskilla on korkeussäätö...

-Tietäisi meinaan että minkälaisia osia laarista pitäisi hakea että saisi penkit kiinni kunnolla ja oikein :)

9
Tekniikka / Vs: croma 2009
« : Syyskuu 18, 2017, 18:54:17 »
Maapuolelle se selkeesti väärää sähköä saa tohon polttimoon, mutta mistä ja miksi? Ja mitä sähköä, kun eihän Cromassakaan vielä ole kuin 12V, eikä varmaan mitään Xenon -juttujakaan?

Jos yleismittari löytyy niin mitä mahtaa olla umpion (lampun) oman ja akun miinuksen välillä jännite? Luulis että umpiossa muutkin valot paukkuis samallalailla kaikki jos jotain ulkoista jännitettä tulis. Sähkökaaviokin vois jotain lisävihjettä tarjota, mutta vain ehkä.

Sinällään mielenkiintonen vika että olis kiva jos pääsis ihan omin käsin mittaileen ja ihmetteleen. No ei aina voi kaikkea... :-\

Edit: jaa piti miettimän että ootko koittanu umpiosta kannasta lampulle + ja lampusta suoraan runkoon. Voihan se antaa lampun kantaa suoraan jotain häröä jostain jos et tota oo kokeillu vielä.

10
Tekniikka / Vs: croma 2009
« : Syyskuu 14, 2017, 22:24:20 »
Mittaas jännitero lampun maanavan ja akun maan välillä? Saa olla aikamoinen piikki että polttimo palaa, vaatii meinaan virtaa ja (yli)jännitettä molempia jo aika paljon.

Palaako polttimo sillonkin jos vaihdat ehjän polttimon paikalleen virrat päällä, vai vaan kun käännät virrat päälle?

11
Myydään / Vs: Bravo HGT
« : Syyskuu 13, 2017, 16:31:38 »
700 euroa olis tarjottuna, hetken aikaa tallitila vielä sallii venytellä poistamista...

12
Hetken jo ollu mutta laitetaan kuitenki. Turbokoneisessa turbo tekee vaimennusta aika reilusti. Takapöntön vaihdossa kannattaa laittaa euroja pönttöön vähän sitä Motonetin halvinta enempi, sen kuulee kyllä äänissä. Ite tykänny paljon Sebring/Devil/joku kolmas nimike, Supersprintin pöntöistä esimerkkeinä, ne maksaa mutta äänet on kyllä mehevät. Ei löytyne kovin helposti suoraan bolt-on osaa, mutta jos joku kaveri/tuttavapiiristä osaa vähän rälläköidä ja ehkä jopa hitsata niin pikkuvaivalla kuitenkin homma hoituu perustasolla.
Vaparista mun kokemuksen mukaan tulee melkein väkisin semmonen amispörisevä, huomattavasti vaikeempi tehdä mehevät soundit kuin turbolliseen. Ei sotketa V-koneita nyt tähän. ;) Ja ehkä rivikutonenkin menee tohon jälkimmäiseen.

Imuääniä voi koittaa vapauttaa avaamalla putsarin koteloa ennen putsaria mutta se kyllä sotkee putsaria väkisinkin pahemmin, liekö kannattavaa. Dumpilla tai bypassilla sais kans suhinoita, mutta taitaa nykyään nekin olla vähän semmosia amisjuttuja.

Mikä lastu sulla oikein on, vaikken mä noista juur mitään ymmärrä niin kuulostaa aika erikoisilta lambdan arvoilta? Lastullahan noi pitää säätää, ahtoja nostamalla periaatteessa ilmaa menee lisää mutta ECU kai sillon tuuppaa lisää bensaakin koneeseen? Ainakin jos MAF ohjaus on käytössä. Ja kai MAPilla sama tilanne kuitenkin.

13
Myydään / Vs: Bravo HGT
« : Elokuu 31, 2017, 22:08:46 »
Nostetaas kertaalleen, tonnillakaan ei tarvi odotella kilpailua, mutta saa silti tarjotakkin.
Kuitenkin teknisesti täysin ehta peli 134tkm ajettuna, vain jakohihna on vanha. Jos luottoo on niin pelkän hihnan vaihtaa ja ajelee meneen, lieneekö rullat tai vesipumppu ajasta moksiskaan kun ei o ajossa ollu ja lämpötilakin ollu tasasesti plussalla säilytyksessä.

14
Myydään / Vs: Bravo HGT
« : Elokuu 23, 2017, 21:51:57 »
Jos on liikaa niin tarjoa?

No ehkä se kiinnostus oli kuitenkin aika vähäistä kun ei mitään tarjousta koskaan tullut...

15
Myydään / Vs: Bravo HGT
« : Elokuu 22, 2017, 22:06:41 »
Jaa. Vai sellasta pelleilyä. ::)

No jos 2000 euroo tuot niin saat tulla samaa vauhtia hakeen?
Jos on liikaa pyydetty niin tarjoa?

 ::)

Edit: laitetaan vaikka tonniviissataa, ehkä kaks on ihan liikaa kuitenkin. Vähällä se kiinnostus kuolee toisilla.

16
Myydään / Vs: Bravo HGT
« : Elokuu 21, 2017, 22:12:24 »
Kyselyitä on jo ollut mutta kukaan ei ole kehdannut tarjota mitään vaikkei paljoa ole hakusessakaan.
Päivitän tähän kyllä heti kun joku jotain tarjoaa että pääsee nokittamaan ja sitten kun eka tarjous on olemassa niin katsotaan että montako päivää kauppa on vielä auki.

17
Projektit / Vs: HGT
« : Elokuu 17, 2017, 17:50:27 »
No noi kuvat on jostain vuodelta käpy. Tosin eipä se tuosta ole pahasti rumentunut, jokusen tuhatta kilometriä.

Projektikansion kun lukee läpi niin se on aika monta vuotta jo tuolla maannut, ja kun nyt talli pitää tyhjätä tuosta niin ei ole muuta paikkaa eikä uloskaan mahdu kun ei ole kuin saman tallin piha vaihtoehtona. Mieluummin pois jollekulle joka viitsii ja jaksaa laittaa taas ajokuosiin ja esitellä autoa.

18
Projektit / Vs: Re: HGT
« : Elokuu 15, 2017, 19:52:22 »
http://personal.inet.fi/koti/mika.kylmaniemi/FTCF/FTCF_100plus_02.jpg
http://personal.inet.fi/koti/mika.kylmaniemi/FTCF/FTCF_100plus_03.jpg

Fiiun kuvat vielä voimissaan ainakin :) Noista näkee ulkokuorta, sisällähän ei mitään kummempaa olekkaan.

Peilit on vaihtunut mustiin orkkiskupuihin, noi M-malliset tulee kyllä pakettiin mukaan kun en tartte.

19
Projektit / Vs: HGT
« : Elokuu 13, 2017, 21:37:13 »
Sa vaan mitä kuvia haluat, tuolla se on tallissa pölyn alla niin kaikesta saa kuvaa.

Käyttää voi ihan kaiken, ei se oikeasti ole romu vaan ihan toimiva auto. Hihna on tosiaan 7 vuotta ilmeisesti vanha jo :P Eli se kannattanee vaihtaa uuteen joka tapauksessa. Laturi on lähes ajamaton, kone täysin toimiva, kori on ihan ok kuosissa toki paranteluakin voi tehdä.

Kaikenlaista uutta osaa siihen on laitettu ja jotain on vielä hyllyssäkin mutta kun ei o aikaa eikä oikein innostustakaan enää tämmöselle harrastelaitteelle.

Edit: Hintaa, no tarjouksia vaan, pois se on nyt saatava.

20
Myydään / Bravo HGT
« : Elokuu 08, 2017, 17:20:41 »
Pistetääs tännekkin. Pois siis myydään tai suorastaan lahjoitetaan tommonen tunink-laitos.

http://www.ftcf.org/smf/index.php?topic=768.msg129162#new

Tarjouksia ja kysymyksiä koko paletista ja irtopalikoista saa laittaa tulemaan.

Satasien kaupoista puhutaan ei tonneista, ellei tarjouskilpailua synny ;D

21
Projektit / Vs: HGT
« : Elokuu 08, 2017, 17:13:07 »
Niin kohtuullinen korvaus on siis jokunen satanen... Tekniikka ainakin olisi melko toimivaa, ei paha kilohinta. Korikaan ei tietty ruma ole, eikä huonossa hapessa, mutta vanha jo.
Pisteosista saa laittaa tarjouksia tulemaan vaikka hetikin. Koko paketti tietty halvimmalla mutta pois on tallista saatava, eikä pihasäilytys ole vaihtoehto.

22
Projektit / Vs: HGT
« : Elokuu 07, 2017, 21:34:18 »
Noniin. Tuli mahtikäsky tallin omistajalta että tilaa tarvitaan ja romut lähtee.

Jos joku haluaa kohtuullisen korvauksen maksaa ja hakea auton haltuunsa niin tervetuloa. Aikaa ei ole monia viikkoja, ehkä kaksi.
Auto on teoriassa ajokunnossa, jakohihna on varmaan vuoden tai kaksi jo yli-ikäinen, mutta kilometrejä on ehkä tuhat.
Konehuoneessa on uutta osaa kuten jäähdyttimet, laturi ja mitähän muuta.
Leimassa ei ole ollut hetkeen aikaan, eli traikulla laillisesti ja turvallisesti kotiin.

Jos ei auto kelpaa niin sitten myynnissä on tietysti pisteosia, Sparcon Torino penkit, Team Dynamicsin 17" vanteet 2 hyvää rengasta + 2 aika loppuun ajettua, sitä ja tätä muutakin. Hifiasennukset irtoaa tietysti, jämäkkä subikotelo konttiin ym.

Kiire tosiaan olis nyt konkreettisesti. :-[ Saa vinkata kavereillekkin.

23
Olitko se sinä? / Vs: Abarth-bongaukset.
« : Lokakuu 09, 2013, 22:30:18 »
Valkoinen Punto Abarth, ainakin tarrat ym päällänsä ja sisusta näytti yhteensopivalta.
Bongattu Peltokadulla parkissa 18 aikoihin tänään.

24
Tekniikka / Vs: Kampiakselin tiivisteiden vaihto
« : Kesäkuu 09, 2012, 12:41:33 »
Oot kuitenkin täältä jo kysyny?

http://www.heikka.fi/

Jos tuota kautta ei saa niin sit ei varmaan saa ollenkaan ;D

25
Projektit / Vs: HGT
« : Kesäkuu 08, 2012, 21:06:14 »
Ei se varmaan ihan noinkaan ole, kun ei se kuivuri kai pilalla ole vaikka systeemi pääsis vuotaan tyhjäksi? Eikä se kuivuri niistä ilmastoinnin aineista välitä, vettä se itseensä kylläkin imee. Näkisin niin että kunhan systeemi on suht tiivis, niin kuivuri nopeesti paikalleen ja putket kiinni ja homma on sillä bueno. Sehän sitten imee vaan siellä systeemissä olevaa kosteutta minkä pystyy eikä muuta heru.
Enhän mä näistä siis mitään oikeesti tiedä, kunhan mutuilen lahjakkaasti ;D

Taas pari viikkoo hujahtanu eikä auton kasaus oo edistyny yhtään. :'(

Sivuja: [1] 2 3 ... 55

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)