FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Maia

Sivuja: [1] 2 3
1
Olitko se sinä? / Vs: Jyväskylässä bongattua
« : Huhtikuu 27, 2011, 23:03:42 »
Viime viikon torstaina matkahuollon luona bongattu musta barchetta. Oma veikkaus että Maia oli liikkeellä.
Jeps, Barsu otettu käyttöön ja ajetaan aina kun aurinko paistaa  8)

2
Yleistä Coupe / Barchetta / Vs: Bachetta kokemuksia?
« : Elokuu 31, 2010, 18:37:37 »
Jeps, 890e oli tuomio tänne. Ei paha sekään, toiveena oli selvitä alle tonnilla.

Mitenkäs se meni tuo fiatin lätkä takaluukussa, jääkö siitä reiät?

3
Yleistä Coupe / Barchetta / Vs: Bachetta kokemuksia?
« : Elokuu 24, 2010, 21:50:18 »
^
Päivällä kokeilin, ja onnistui mutta sähköpostia ei koskaan tullut, nyt vielä kerran ja onnistui, jee!


4
Yleistä (Stilo) / Vs: Kuva stilostasi
« : Huhtikuu 23, 2009, 21:46:13 »
Onkohan näihin laitettu 17-tuuman pyöriä?
Siis Stilossahan on rekkariin merkitty vaihtoehtoinen rengaskoko 215/45/17 eli eiköhän sinne semmoset mene ;)
Ite just tossa kattelin että varmaan menis vaikka 19. Aivan liian pieni tuo 17, kaikkein passelein olis varmaan 18.

5
Yleistä (Stilo) / Vs: Turvatyynyjen lukumäärä
« : Maaliskuu 29, 2009, 13:31:05 »
Mulla on toi 130 dynamic 3d -02 ja siinä ei ainaka oo takapenkkiläisille turvatyynyjä.
Mulla ainakin on dynamicissa 8 turvatyynyä...

6
Yleistä (Stilo) / Vs: stilon etuvalojen korkeudensäädin rikki
« : Maaliskuu 13, 2009, 13:48:41 »
Asia ananas. Turhista turhin lisävaruste sitten ovat, toivottavasti ei auton ensimmäiselle omistajalle paljoa maksaneet  '.|

7
Yleistä (Stilo) / Vs: Stilon maavara
« : Maaliskuu 13, 2009, 13:45:55 »
Muistaakseni farkku on vähän tasaisemman korkuinen kuin tuo koppi. Omalla 3D:llä mökkitien ajaminen on viis kilsaa soran kolaamista - keula roikkuu miltei maassa. Jos oikeasti korkealle autolla on tarvetta, kannattaa varmaan käydä koeajolla siellä metsätiellä, olettaen ettei se ole toisessa päässä Suomea... Sen verran mitä parkkiksilla oon katellut niin kyllä nuo farkut korkeammilta näyttää, ja voihan siihen ladata sit korkeammat renkaat jos tuntuu ettei muuten pääse :D

Muuten tuo jtd farkku on varmasti hintaluokassaan kaikkein järkevimpiä vaihtoehtoja, tilavimpia tuon kokoisia ja vielä hyvä ajettava.

8
Yleistä (Stilo) / Vs: Litkut
« : Maaliskuu 13, 2009, 13:35:28 »
^
Mitä sitä naurua pidättelemään! Minä ainakin kommentoin aina ja kaikkialla jos hinnat on naurettavia. En mä niin tyhmä ole että maksaisin satoja euroja ilmaa jos toiset tekee halvemmalla. Tuo hinta on kyllä aivan naurettava.

Eikä sitä hinta-arviota tarvitse kirjallisena pyytää. Kysyt että mitä maksaa ja jos hinta miellyttää niin sanot että okei kaupat tuli. Ei ne sitä siitä miksikään muuta ja jos muuttaa niin sanot että hei hetkinen lupasitte tän siihen ja siihen hintaan ja sen olen valmis maksamaan.

9
Yleistä (Stilo) / Vs: Että silleen/etujousi poikki
« : Maaliskuu 11, 2009, 02:52:16 »
Kevät on tuloillaan ja kohta Maiakin kaivaa Stilon talvitallista käsittelyyn. Alustasarja pitäs löytää jostain järkevään hintaan, onko täällä ketään kuka olis vaihtanut säädettävään?
Suomesta en edes viitsi kattoa vaan suosiolla etsin Saksasta/Briteistä. 400e tienoilla taisi olla järkevin mitä oon tähän mennessä löytänyt, mutta kertokaa nyt ihmeessä jos ootte löytänyt jotain helmiä jostain!


10
Yleistä (Stilo) / Vs: 1.8 3d Stilon takapään muljuminen
« : Maaliskuu 11, 2009, 02:47:43 »
Mitens kuuluuko teillä ajaessa välillä sellaista huminaa? Minä olen sitä muutaman kerran ihmetellyt että mistä vois johtua.
Voisiko ääni tulla  kitkarenkaista vai onko toi huimina ihan normaalia ? Auto tänään ollut katsastuksessa eikä siinä ollut mitään vikaa.
Voi tulla renkaista mut voi olla myös pyöränlaakerin loppumisesta kertova alkamis ääni tai sit vaa normaalia huminaa.Monta vaihtoehtoa.
Tommoset tasaset huminat on vähän sellasia että niitä on vaikea intterwebin välityksellä tietää... Harvemmin renkaitten humina (varsinkaan lopputalvesta kun siihen on jo ehtinyt tottua) ottaa korvaan niin että siihen kiinnittää huomiota. Korkeintaan jos ne on hammastuneet pilalle niin voi humista. Sillon on syytä tehdä aurauskulmien säätö.
Laakerin äänikin on vähän sellanen että kyllä sen pitäs aika lailla koko ajan kuulua... Korkeintaan kaarteissa voi olla "äänieroja".

11
Yleistä (Stilo) / Vs: Litkut
« : Maaliskuu 11, 2009, 02:33:49 »
Selviänkö alle 200e jos menen määräaikaishuoltoon ilman omia öljyjä ja jos autoon vaihdetaan vain nesteet?  Autoni stilo 1.4 95 2004 ajettu about 63tuhatta.(mä en nyt tiedä mitä siihen huoltoon kuuluu kun ohjekirja edelleen systerillä :( )
Selviät varmasti, mikäli et vaan mene Delta-autolle. Muistaakseni 5-vuotis/100 000 huolto on just tollanen pikkuhuolto, katotaan ja ihmetellään ja vaihdetaan ne öljyt.


12
Yleistä (Stilo) / Vs: stilon etuvalojen korkeudensäädin rikki
« : Maaliskuu 11, 2009, 02:17:36 »
Eikö niiden olisi katsastuksessa kuulunu minulle kertoa että pesurini ei toimi?  Kuinka hyvin valot muuten peseytyvät pelkällä nesteellä? Eihän tuulilasikaan peseydy ilman pyyhkimiä.
Katsastuksessa tarkistetaan vain tietyt auton turvallisuuden kannalta tärkeät jutut, ei lisävarusteiden toimintaa. Eikä edes sitä kuuluuko kaikki radiokanavat  ;)
Ihmettelen kuitenkin voiko olla mahdollista että nuo pesurit olis lisävaruste... Ehkä alunperin mutta kai ne kaikkiin tänne tuotuihin on kuitenkin laitettu, maahantuojan toimesta edes? Puntoissakin on ni kai nyt Stiloissakin... Se on kyllä totta ettei niillä mitään tee. Mutta toisaalta, rankassa hiekkaisessa suolasateessa, samalla kun joutuu sivuikkunoita ja takalasia putsailemaan niin kyllä ne valotkin siinä itse pesee. Pyyhkijöillä hinkuttaminen pilaa ajan saatossa tuulilasinkin, niin muoviset valoumpiot ne vasta nopeesti meniskin huonoksi jos niissä pyyhkijät olis.

13
Yleistä Fiateista / Vs: Testerit?
« : Marraskuu 10, 2008, 15:50:45 »
Halpa toi 40 euroa, täällä Delta velottaa Marean luvusta 72,-
Oiskohan eri juttu tuo valojen säätäminen, kyllä kaikissa DA:ssa vikakoodien luku on sen 72e :)

Huomasin huoltohistoriasta omankin auton kohdalla että tuo homma oli siihen tehty. Sinänsä hassua ettei ne voi automaattisesti laittaa niitä vilkkuja välähtämään... Aina pitäs olla auton oven vieressä kattomassa meneekö ovet lukkoon.. Siinä vähän katoaa koko kauko-ohjauksen idea. Mitähän maksais ku asennuttas vielä semmosen hälyn että se piippais... :P

14
Yleistä (Stilo) / Vs: Stilon polttimoiden vaihto
« : Marraskuu 10, 2008, 15:03:20 »
Vastasivat, että kun on niin vaikea vaihtaa (ahdasta), niin arvio 20 - 40 euroa. Kuulostaa hirveän kalliilta  ???

Olisko tässä tapauksessa parempi mennä Deltaan, jossa niillä on kokemusta tuosta ja vois käydä nopeestikin
Ei se kuulosta kalliilta. Ilmaista tuo touhu ei tosiaankaan ole, ja Stilo on korjaamoillakin kuuluista siitä miten hankala siihen on polttimot (etenkin parkit) vaihtaa. Tingi ja sovi hinta etukäteen, ettei ne pääse sanomaan että siinä menikin kauemmin, otetaankin sen ja sen verran. Mä en voi sanoo mitä mulla tuo tuli maksamaan (kaikki neljä parkkipolttimoa) kun makselen noita korjaamolaskuja vähän miten sattuu... Mutta oon kova tyttö tinkimään  ;D 40e toisen puolen parkeista on mielestäni liikaa.

Delta-autolla sanovat takuuvarmasti hinnaksi jonkun 69e ::)

15
Yleistä (Stilo) / Vs: Stilon polttimoiden vaihto
« : Lokakuu 15, 2008, 15:45:47 »
Sellasen tunnin verran pojat vaihteli eilen parkkivalot. Yks oli kuulemma ollut epäkelpo ja pitänyt vaihtaa uudestaan, mutta kyllä tollaseen saa oikeesti tursata hirveesti aikaa!  :o

Ihan jo sen takia en viitsi opetella kyseistä hommaa itse.. eipä tuo nyt niin kallista ole.

Mikähän sääntö tuohon meni, kun vasta kolmannen palaneen kohdalla rupes herjaamaan sitä bulb failurea jatkuvasti, aiemmista ilmoitti vaan pari kertaa? Siinä vaiheessa ku samalta puolelta on molemmat menny?

16
Yleistä (Stilo) / Vs: Vaihdoin Punton Stiloon
« : Syyskuu 20, 2008, 18:13:03 »
Tämähän on ihan luonnollinen jatkumo vaihtaa Punto Stiloon  :P
Ite vaihdoin sataseen Stiippaan.
Kyllähän tuo kovempaa ääntä pitää kuin Punto. Toinen vaihtoehto on se, että yksinkertasesti äänieristys on huono. Tämä huomattu erityisesti tuossa äänentoistoasiassa. Puntossa sai pitää subiakin riittävän kovalla niin ettei ulos kuulunut yhtään mitään, mutta Stilosta raikaa radio novan kello viidentoista uutisetkin kilometrien päähän  :( On jäänyt tuo hifistys ihan mietinnän asteelle kun en osaa päättää pitäskö sitä ruveta eristämään vai ei. En kuitenkaan tiedä mitään typerämpää kuin se, että musiikki raikaa autosta kylän toiseen päähän asti. Toisaalta tuo tuntuu olevan melko herkkä myös lisäpainolle, ei kykene ainakaan mitään virallisen kaavan huolellista painavaa eristystä tekemään, no ei kyllä sellaseen ole tarvettakaan. Mietitään vähän lisää.

17
Yleistä (Stilo) / Vs: Sumuvalo(t) vaihtoon.
« : Elokuu 26, 2008, 15:25:29 »
Ainakin paikallisessa AD-korjaamossa saa keskustelemalla todella hyvää ja edullista palvelua. Ottasko ne jonkun parikymppiä polttimonvaihdosta. Kannattaa luonnollisesti vaihdattaa molemmat samalla kerralla, nimim. kerran tästä säännöstä poikennut ja toinen valo sammui seuraavalla viikolla...

OT, tuosta ajotietokoneen ilmotuksesta tuli mieleen, ku mulla on ilmotellut kerran kummallekin puolelle parkkivalon sammumisesta. Ja sit ku oon kattonu ni kyllähän siel parkki palaa. Taas tätä Stilon diagnostiikkaa prkl... Mutta kappas, joskus kerkesin katella sen verran pitempään että siellähän on kummallakin puolella kaksi parkkivaloa!!! Tämä on kätevää, eihän noita oo kiire sit vaihdella.

18
Yleistä (Stilo) / Vs: Stilon CD soitin
« : Elokuu 26, 2008, 15:19:44 »
^
Eipäs mennytkään noin, vaan kuten Sani yllä sanoi, mankan menunäppäimen toisen tason asetuksista. Eli menu-näppäintä kun pitää pohjassa muutaman sekunnin, tulee asetusten toinen taso missä on valittavana tämä auto switch.

19
Yleistä (Punto) / Vs: Käsijarrusta
« : Elokuu 22, 2008, 00:44:16 »
Naksahduksien määrän saa pienennettyä käsijarruvaijerin kiristyksellä, mutta se ei ole avain katsastuksessa, jos jarrut silti ottaa kiinni epätasaisesti.

20
Yleistä (Stilo) / Vs: Stilon CD soitin
« : Elokuu 22, 2008, 00:38:49 »
Millä asetuksella on paras kuunnella, jos haluaa syvää bassoa ääniin? Eikö mistään saa manuaalisesti säädeltyä noita?
Volume-nappulan alapuolella olevasta nappulasta voit säätää manuaalisesti bassoa, diskanttia sekä etu/taka/sivuääntä. Tämä lienee paras tapa saada orkkis soimaan omaan korvaan parhaalta.

21
Yleistä (Stilo) / Vs: Vanteet Stiloon???
« : Elokuu 17, 2008, 13:48:51 »
^
Nuo on vaan kaikki kauheen rumia...

Uusistakin vanteista voi toki löytäää edullisempia, jos hinta mietityttää, ja hyvällä tuurilla voi löytää käytetyt vaikkapa tän foorumin myyntipalstalta, kun vaan malttaa.
Fiatin jaot löytyy varmasti helpoiten italialaisilta valmistajilta.

22
Olitko se sinä? / Vs: Jyväskylässä bongattua
« : Elokuu 09, 2008, 19:51:47 »
Tais Maia ajella prisman parkkiksella puolen päivän aikoihin?
Jeps, tulihan siellä pyörähdettyä eilen.

Hybbelille (?) heilutin kättä Kuvan st1:n pihaan rallien aikaan...

23
Yleistä (Stilo) / Vs: Engine fault
« : Elokuu 07, 2008, 14:28:19 »
Noniin, nyt tuli vaihdatettua jäljelläolevatkin puolat uusiin.
Toivottavasti tästä vaivasta päästiin nyt sitten vähäksi aikaa.

24
Tapahtumat / Paikalliskahvittelut / Vs: kokoontuminen jyväskylässä
« : Heinäkuu 31, 2008, 00:14:23 »
Mukana ollaan o/

Olis kyl mukava tutustua vähän "omaan" porukkaan kun aktiivisia autokavereita on vain muista merkeistä...

25
Yleistä (Punto) / Vs: Sähköiskut
« : Heinäkuu 31, 2008, 00:10:17 »
Jotkut on niin sähkösiä tyyppejä  :P

Mun yks kaveri sai AINA Puntosta hirveet sätkyt joka ikinen kerta ku oveen koski. Ite en oo saanut koskaan.

Sivuja: [1] 2 3

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)