FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Maia

Sivuja: 1 2 [3]
51
Yleistä (Stilo) / Vs: Että silleen/etujousi poikki
« : Huhtikuu 11, 2008, 01:07:40 »
No niinpä tietysti ja löytyhän se minunkin Stiippa sieltä >:(
Ikävintä asiassa on että epäilen etujousen poikki menneen... täytys katella tarkemmin jos sais renkaat vaihdettua vaikka viikonlopun aikaan. Kuka maksaa jos näin on? Yhdelle maksetaan kaikki ja toiselle ei... Miten pieni tyttö saa äänensä kuuluviin ja ansaitsemaansa palvelua? Ärsyttää jo valmiiks ruveta soittelemaan DA:lle ku tietää sen heebon siellä...  '.|

52
Yleistä (Stilo) / Vs: Että silleen/etujousi poikki
« : Huhtikuu 08, 2008, 16:18:47 »
Siis häh, miksei nuo valmistenumerot voi olla numerojärjestyksessä tuolla AKEn sivuilla?  '.|En mä ainakaan jaksa yksitellen lukee 8000 numerosarjaa läpi... sielt löyty pari jotka oli ihan lähellä mutta ei just omaa, vaikka oma menee riskiryhmään (-03 1.6) mutta itekään ku en luota DA:n toimintaan ni haluisin olla varma ettei se sit tohon kuulu... JA. Jos ei kuulu niin miks ei? Ei kai ne nyt yksittäisiin autoihin ole samana aikana erilaisia jousia laittaneet?  ::)

53
Noniin... Tommonen 3d Stilo -03 (1.6) tuli tännekin...
Ei voi kun kiitellä miten positiivinen ylläri oli!

Ostakee tuo Punto poijes...

54
Yleistä (Punto) / Vs: Alustan päivitys MK2
« : Tammikuu 14, 2008, 16:45:24 »
Hahaa tää haluis kyllä nähdä kuvaa sivulta!
Varmaan alkas olla omassakin puntossa alustan päivitys ajankohtasta niin kiinnostaa  :angel:

55
Yleistä (Punto) / Vs: Punton penkinlämmitin
« : Tammikuu 14, 2008, 16:41:09 »
Mitenkäs iso homma on ruveta kaivelemaan tuota mahdollisuutta että olis nappulasta irti? Keskikonsolia vaan repimään?

nimim. kyllä apparilla toimii  >:(

56
Yleistä (Punto) / Vs: Re: Takavaloista..
« : Tammikuu 14, 2008, 16:37:26 »
Joutuskohan sitä itekin tilaamaan puntoon uudet takavalot...
Ei olis tarvetta tummille takavaloille?  :) Mikä punto itseltäsi löytyy?
No joo kakkospunto on mullakin...

57
Yleistä Fiateista / Re: Merkkien irroitus
« : Joulukuu 08, 2007, 02:41:56 »
Itse irrotin merkit ruokaöljyllä ja siimalla. Öljy vähentää naarmujen syntymistä ja irroittaa tarraliimaa.... Ainut asia mikä jäi kemian tunnilta päähän  :)
aina sitä oppii jotain uutta.  :) tuotahan pitää kokeilla seuraavan kerran..
Kumpa itse olisin tämän tiennyt kun hommaan ryhdyin...  '.| Harmitti vietävästi koko homma kun jäi niin rumat jäljet, mutta ONNEKSI luukku silottui myllyttämällä ihan uudenveroiseksi.
Itse jätin Punto-tekstin paikalleen kun ei ole mikään tuningkippo muutenkaan, ja se on ihan nätti kromisena, sinisesta harmaankellertäväksi haalistunut fiat-logo sen sijaan löysi uuden kodon roskalaarista.

58
Yleistä Fiateista / Re: Vikakoodit ja katsastus
« : Joulukuu 08, 2007, 02:36:06 »
Mäkin olen miettinyt, kun puntoa käynnistäessä jäi kerran yhen ajon ajaksi palamaan se valo jossa on avaimen kuva ja teksti "code", onko se nyt sitten joku käynnistyksen- tai ajonestovalo, että jäiköhän siitäkin sitten joku jälki ja katsastuksessa tulee sanomista...

59
Yleistä (Punto) / Re: Takavaloista..
« : Joulukuu 08, 2007, 02:29:21 »
Joutuskohan sitä itekin tilaamaan puntoon uudet takavalot... noita kun on samassa kaupunginosassakin monta samanväristä niin erottuis jotenkin... Jengi laittelee tekstaria että sulla on vasen etuvalo palanut ku jollain muulla on '.| Sillon tällön sitä aina toivois hankkineensa jonku erikoisemman näkösen vekottimen.

60
Olitko se sinä? / Re: Jyväskylässä bongattua
« : Joulukuu 08, 2007, 02:26:47 »
No kyllähän se olis jo aika ajaa muut (audi- ja hondajengit) pois kulmilta ja vallata hoodit hiivateilla  >:D :laugh:

61
Yleistä (Punto) / Re: Takavaloista..
« : Joulukuu 05, 2007, 03:07:52 »
Vaaleeseen autoon vaaleet (tai kromiset..) ja tummaan mustat = minun mielestä. Vaaleesta ottaa aika paljon huomioo mustat valot, toisaalta jos takalasit on tummennetut tosi tummaksi, ei mustatkaan välttämättä pahat ole... Toisaalta sitten kannattas kyl jo päivitellä etuvalotkin.

Mut joo, ite laittasin tohon vaaleenvihreeseen (tosin joku pastelliminttu vois olla kuvaavampi nimitys sille värille ;D) nuo kromiset. Sopii etuvaloihin ja normivärisiin aluvanteisiin  :)

62
Olitko se sinä? / Re: Jyväskylässä bongattua
« : Lokakuu 03, 2007, 22:35:27 »
Oisko peräti kaksikin harmaata Barchettaa täälläpäin? Semmonen herrasmies ajelee siellä Lutakon suunnalla ja Kangasvuoressa on nähty jeesusteipillä korjattu rättikatto... siinä oli kuskina joku lippispää.

63
Yleistä (Punto) / Re: Vanteet ja renkaat
« : Syyskuu 25, 2007, 01:04:49 »
Voi että voi olla elämää vaikeempaa tää vanteiden ettiminen! Tuntuu olevan niin harvinainen tää Fiiatin jako 4x98  :( Vannemalleja on niin miljoona, ja niistä kaks ehdotonta suosikkia, eikä niitä tietenkään saa tolla jaolla! >:(
kysymy kuuluukin, voiko noita katella mistään netistä valmiiks, vai pitääkö mun käydä erikseen liikkeissä kysymässä jokaisesta vannemallista että saako tätä sillä ja sillä jaolla? Syö pikkasen naista tämmönen hankaluus.

64
Yleistä (Punto) / Re: Kojelaudan valojen vaihto mk2
« : Syyskuu 25, 2007, 01:00:19 »
Onkos noita polttimoita yleisesti saatavilla joka paikassa? Entäs värit, ei kai ne niissä polttimoissa ole? Ettei saa muutettua eri väriseks? (sopis mankkaan paremmin ku ois ihan kirkkaanpunaset... ;))

65
Mappi-öö / Re: Totaalinen määritelmä: Mies ja Nainen
« : Syyskuu 24, 2007, 23:50:24 »
Kai se on tunnustettava että siellä oli myös pieni totuuden jyvänen...  ;D

66
Olitko se sinä? / Re: Jyväskylässä bongattua
« : Syyskuu 24, 2007, 23:35:01 »
ajelen sellasella harmaalla tööning fiudella....
Bravolla jos oikein oletan? Oonkohan sua sitten bongaillut, eipä noita laitettuja paljoo täälläpäin taida olla.

67
Yleistä (Punto) / Re: Vanteet ja renkaat
« : Syyskuu 12, 2007, 02:55:54 »
Kaivetaanpas täältä elämää vanhempi topicki esiin.
Ensi kesää ajatellen olen vähän katellut että minkäslaiset vanteet sitä puntoon laittas, ja tätä kun lueskelin niin tuli jo ihan hätä, että pitääkö tosiaan 15" muutoskatsastaa kun orkkiksena 13"... Eihän se mikään maailman isoin homma ole mutta senkin rahan laittas mielummin vaan niihin vanteisiin  ;D

Rekisteriotteessa näyttäiskin olevan hyvin tarjolla noita vaihtoehtoja, meinaan että 15" lukee myös, vaikka alunperin 13" :o Tämähän on varsin hyvä asia, etenkin koska en 15" isompia varmaankaan edes haluais laittaa kun asun täällä hidasteviidakossa... Onko tää nyt yleistäkin että näitä on näin paljon näitä vaihtoehtoja (yhteensä siis 4 eri sarjaa) siinä otteessa?
Niin ja tietty jos on tiedossa nättejä vanteita niin saa tarjota - luonnollisesti skrabaamattomia koska tytöt ei ajele naarmusilla ;)

68
Yleistä Fiateista / Re: Vastaisku: Mikä hyvää Fiudessa?
« : Tammikuu 18, 2007, 17:14:16 »
Nyt kun kunta on päättänyt alkaa säästään ja sammuttaa katuvalot puolen yön aikaan, niin se Follow me home -toiminto on kyllä helkutin mukava.  8)
Pääsee auton valoissa pihan toiselle puolelle ja sit syttyykin jo ulkovalot..  ;D -valoa kansalle, joka pimeydessä vaeltaa...  ;)
Tästä on myös harmia, kuten meidän työpaikan pätijä-täti osoitti. Parkkipaikalla odotti että olin kävellyt melkein sisälle asti, kun sitten huusi että autossas palaa sisävalo. En jaksanut muuta kuin karjasta takas että hyvä, niin pitääkin palaa.... Eikä tämä suinkaan ollut ainoa kerta kun saa selitellä että joo kyllä hyvä kun huomasit mutta se kuuluu asiaan.

69
Yleistä Coupe / Barchetta / Re: Bachetta kokemuksia?
« : Tammikuu 18, 2007, 16:53:57 »
No joo, kyllä arvelinkin että Saksasta saa, mutta olisin valmis maksamaan vähän enemmänkin jos sais Suomesta - paljon helpompaa.
Taitaa olla aika kuollut tämä herättelemäni viestiketju...
Kiitos sinulle Markus kuitenkin vastauksestasi.

Edellisten kysymysteni lisäksi jäi mietityttämään nuo turvakaaret, jotka tuossa keltaisessa on. Niitä ei muissa ole näkynyt, minkähän hintaista sellaset on laittaa? Tuovat kyllä aika hyvännäköisen silauksen ;)

70
Yleistä Coupe / Barchetta / Re: Bachetta kokemuksia?
« : Tammikuu 15, 2007, 17:20:28 »
Noniin,
nyt se sitten iski ja pakko saada barchetta!  ;D

Tältä foorumilta löytyvät ketjut aiheesta on luettu ja myöskin Pertin hienot sivut mutta oisko VIELÄ jotain mitä vois kertoa? Lähinnä kiinnostas huollot, vaikka sanotaankin ettei ne hurjat ole niin jotain hajua millasia? Jos joku muistaa vakuutusten hintojen eroa niin sekin olis kiva tieto (vaikkapa tähän sikahalpaan puntoon joka joutuis väistymään kauniimman tieltä)...

Entäs sitten tuo kovakatto? Talliin ei pysty talveks laittamaan joten ajettua tulis, tuo kovakatto on varmaan ihan must. Saako niitä Suomesta/helposti/millä hinnalla/väreillä? Saksassa myisivät viidelläsataa ruman harmaan...

Entäs jos ei sitten tykkääkään ja tahtoo myydä sen, miten käy? Ostaako noita kukaan? Vai pitää viedä deltalle vaihdossa uuteen kia ceratoon...  ::)
Nettiautossa olis myynnissä todella herK@£*€½!nen keltsu bartsu  :-*, siitä sais kesäks mukavan kauppakassin  8)

PS. Lisättäköön vielä että olen täysi keltanokka joten saa vääntää rautakangesta  :laugh:
PPS. Hyvät sensuurit täällä...  ;D

Sivuja: 1 2 [3]

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)