FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - kenttäkorjaamo

Sivuja: [1] 2 3
1
Yleistä (Stilo) / Vs: Akun maadoitus
« : Maaliskuu 03, 2018, 01:32:02 »
Akun muovipohjan alle ja johonkin muualle, siis kaksi maadoitus pistettä. Löytyy purkaa ja seuraa menetelmällä.

2
Yleistä (Stilo) / Vs: Stilo 1,6 16V laturinremmi
« : Tammikuu 29, 2018, 00:50:44 »
Juuri näin, kompuran remmi on ns. stetch remmi jonka olen ottanut pois aikaa sitten kun ilmastointi ei toimi. Ihan laturinremminä minulle myivät tuon. enkä silloin sen enempää tutkinut vaan länttäsin paikoilleen.

3
Yleistä (Stilo) / Vs: Stilo 1,6 16V laturinremmi
« : Tammikuu 28, 2018, 02:10:32 »
Samankaltaisesti kävi minulle, uutta asentaessa huomasin, että vanha remmi oli muistaakseni 4 urainen ja uusi 5 urainen nyt kestänyt kun oikea remmi. Ja ihan auton mallin / tietojen mukaan ostin tuon vanhan remmin liikkeestä, mutta en huomannut tuota.

4
Yleistä (Stilo) / Vs: Ajovalojen korkeudensäätö
« : Heinäkuu 22, 2017, 22:47:28 »
Jos haluat valojen näyttävän alemmaksi kierrä umpion päällä olevaa muoviruuvia kiinnipäin jolloin se painaa umpion yläosaa alaspäin.
Tätä joutuu kyllä kiertämään useamman kierroksen jotta valokeilassa  näkyy selkeä korkeudenmuutos.

5
Yleistä (Stilo) / Vs: Ajovalojen korkeudensäätö
« : Heinäkuu 17, 2017, 20:27:21 »
Ne toisinaan jumittuu omassakin toinen poikki, mutta mielestäni pitäisi kyllä liikkua ilman mitään ruuvien irroitusta. Väännä varovasti "nitkuttaen kiinni auki"  ja vaikka avusta pihdeillä kierreosasta vääntöä (ei haittaa vaikka kierre vähän saisi siipeensä on niin pitkä kierretanko). Säätötangot (ylös / alas) sijaitsee aika keskellä umpiota siinä konepellin kumi "tuppien" kohdalla.

6
Tekniikka / Vs: Punto 1.2 vm.03 pyyhkijät
« : Heinäkuu 15, 2017, 20:01:58 »
Mulla oli sama vika Stilossa, että vivuston"pallonivelet" olivat kuluneet ja irtoilivat.
Ostin ebay:stä sellaiset metalliklipsit pallonivelien kohdalle jotka pitävät ne paikoillaan, toiminut ainakin nyt kolme vuotta ja maksoivat muistaakseni 3 puntaa / kpl.

7
Yleistä (Stilo) / Vs: Ajovalojen korkeudensäätö
« : Heinäkuu 14, 2017, 23:19:22 »
Juu nämä pitkät muovi "ruuvit" on perus säätöä varten, sekä ylös / alas ja sivusuunnassa.  Asento on voinnut muutua uuden moottorin vaihdon yhteydessä esim. jos moottorin säätö "tanko" ei mene kunnolla paikoilleen umpioon  tai moottorin vaihdon yhteydessä umpio vain jumittunut / jäännyt kanittamaan johonkin asentoon. Ohjeert perus säädöille valoille  0 asento (ilman kuormaa) löytyy helposti googlettamalla.

8
Yleistä (Stilo) / Vs: Fiat stilon öljynvaihto
« : Huhtikuu 28, 2017, 23:17:10 »
Mulla oli sama juttu, edellinen omistaja oli vääntänyt tulpan kiinni siihen malliin, että avatessani sitä luulin koko koneen kääntyvän ympäri.
No aukesihan se ja tarkemmin tulppaa tutkiessani huomasin siinä hivenen kierre "liuskoja" eli ei ollut kaukana ettei kierteet lähtenyt.
Ostin Motonetistä sähkökäyttöisen öljynvaihtopumpun jolla olen nyt vaihdellut mittatikun kautta öljyt.
Niin näistä pumpuista tulee varmaan monta mielipidettä +/- mutta kun vaihtaa hiukan tiheämmin öljyjä niin mielestäni toimii.

9
Yleistä (Stilo) / Vs: Mitä teit tänään stilollesi?
« : Huhtikuu 14, 2017, 19:58:11 »
Tuli vihdoin vaihdettua takapyörän laakeri (napa), 100MW:niin. Oli hiukan arpomista kummanpuolen laakeri jurnutti kun kaikui niin ettei saannut selvää edes takapenkillä olijat äänen suunnasta. Netti oli pullollaan tietoa, että jurnutus ääni tulee kurviin käännettäessä aina kurvin ulkolaidan puoleisesta laakerista koska siihen kohdistuu silloin suurempi rasitus.
No tämä ei pidä paikkaansa ainakaan omassa fiatissa, koska huomasin vanhoista kuiteista että apparin puoleinen laakeri oli vaihdettu vähän ennen kun ostin em. kapistuksen ja vaihdoin näinollen kuskin puoleisen, ja hävisihän se jurnutus.
Eli siis esim. jos käännät ajossa vasenpaan ja ääni häviää / hiljenee niin silloin vasemman puoleinen laakeri on kaput (sisämutkan puoleinen).

10
Ok hyvä huomio, täytyypä omastakin tarkistaa kun seuraavan kerran vaihdan polttimoita -> todennäköisesti aika pian jos vanhat merkit paikkansa pitää :)

11
Yleistä (Stilo) / Vs: Stilon polttimoiden vaihto
« : Helmikuu 09, 2017, 21:44:47 »
Joo kyllä se kuskinpuoleinen polttimonvaihto on aluksi tuskaa, itselläkin ensiksi meni se tunteroinen ja rystyset verillä, mutta nykyään menee vartissa.
Vaihdan alakautta sisälokaria raottamalla (pari ruuvia) vanha poltin pois ja uusi tilalle.

12
Yleistä (Stilo) / Vs: Mitä teit tänään stilollesi?
« : Joulukuu 21, 2016, 20:45:08 »
Stilosta oli TAAS ajovalopoltin kuskinpuolelta pimeenä no sen vaihdoin kiroillen parkkipaikalla viikko sitten, no nyt pimeni apparin puoleinen, mieleen tuli jo aikaisemmat kokemukset em. toimenpiteestä rystyset ruvella, mutta eikun Motonettiin uutta hakemaan.
Huomasin Motonetin pihalla olevan "huoltopisteen" ja kurvasin siihen kysyen onnistuuko polttimon vaihto? ystävällinen kaveri sanoi toki, ei kun konepelti auki ja uusi polttimo tilalle (Bosch 4,95e) ja pelti kiinni.
Vaihto oli ilmainen ja palvelu hyvää KIITOS MOTONET Porvoo.

13
Yleistä (Stilo) / Vs: P1687 löytyi katsastuksessa.
« : Lokakuu 24, 2016, 23:09:10 »
Jaa vai läiskäs hylsyn tosta, häipyykö koodien nollauksella vai tuleeko heti takaisin?
Toi P1687 viittaa käsittääkseni kaasuläpän mekanismiin ja sen pysäyttimen mukauttamiseen (ei oppinut tai ei singnaalia ->liitin kontaktit ym).

14
Tekniikka / Vs: Stilo 1.6 MV 100 A moottorivikavalo
« : Lokakuu 18, 2016, 23:06:12 »
Moro, itsellä sama riesa ollut jo pitkään on vaihdettu puolaa tulppia ja vaikka mitä,mutta ei auta. Vikakoodeista voisit aloittaa niin saisi jonkinlaisen "hajun" ongelmasta.
Iselläni aiheuttaa satunnaiset sytytyskatkokset tietyillä kierroksilla em. engine fault valon syttymisen ja sen he...tin piippauksen. Vika voi olla sytytys puolella, polttoainen puolella, liittimissä, ecu:ssa ties missä, itse en ole saannut vielä vikaa korjattua -> pimputtakoon kunnes joltain löytysi varteenotettava teoria em. syyn korjaamiseksi.

15
Yleistä (Stilo) / Vs: Ajovalojen korkeudensäätö
« : Syyskuu 30, 2016, 21:39:30 »
Ok, näin on ainakin toi minkä irroitin mekanismi (rattaissa )ilmeisesti sökö.
Ja jos pienoismalliharrastajia "kuulolla" tämän moottori paketin saa postikuluilla.

16
Yleistä (Stilo) / Vs: Ajovalojen korkeudensäätö
« : Syyskuu 27, 2016, 22:14:44 »
Kiitos viesteistä!
Avasin tuon kuskinpuoleisen moottorin joka piti melkoista meteliä, mutta siinä oli hutz:in mainitsema tappi kyllä vielä ehjä.
Vika oletettavasti tuossa moottorista lähtevästä kierrerattaassa oli aika kuluneen näköinen ja löysän oloinen.
Täytyy vielä irroittaa apparin puoleinen moottor ja katsotaan uusilla moottoreilla alkaisiko pelittämään kuten tare ehdotti.
 Jos ei, alan kallistua sen paneelin kytkimen tarkempaa tutkimista kuten Woimasavu meinasi, olisiko tietoa missä kohtaan nuo muovikynnet sijaitsee paneelissa?

17
Yleistä (Stilo) / Vs: Ajovalojen korkeudensäätö
« : Syyskuu 25, 2016, 22:10:37 »
No niin tuli nypättyä kuskinpuol. säätömoottori pois, pienen tutkinnan jälkeen sököhän se oli.
Ihmetystä aiheuttaa, että apparin puoleinenkin moottori käy koko ajan edelleen.
Eli palataan näihin säätönamikoihin onko tietoa miten sen konsolin missä korkeudensäätö ym. namikat on saa irroitettua, josko siinä säätö kytkimessä olisi vika.
Voihan vika olla tietty jossain muussakin -> ideoita.

18
Yleistä (Stilo) / Vs: Ajovalojen korkeudensäätö
« : Syyskuu 23, 2016, 23:49:20 »
Varmaan rattaat sököt äänestä päätellen kuten eeppos ja fletch mainitsi näin jälkikäteen ajateltuna, eikä toi nipakan Motonetin moottori tosin kallis olisi, mut se työn vaiva , kun polttimoidenkin kanssakin saa äheltää välillä itsensä lähes hermoraunioksi ja ensiapu kuntoon.
Taidan nyt viikonloppuna nykästä vain moottorin piuhat irti, etttä saa kuskinp. ajovalon toimimaan ja säätää valot manuaalisesti pitää sitten ihmetellä katsastuksessa mikä niitä nyt vaivaa kun on toimineet >:D no huomautushan siitä tulee todennäköisesti otteeseen.

19
Yleistä (Stilo) / Vs: Ajovalojen korkeudensäätö
« : Syyskuu 20, 2016, 21:07:46 »
No näin varmaankin saattaa olla, koska tutkailin äsken tuota ja huomasin, että molempien puolien moottorit käy, mutta kuskin puoleinen pitää niin kovaa metakkaa (ilmeisesti sökö) etten ollut tätä huomannut (toinen kehrää kuin kissa).
Viesti menee moottoreille ilmeisesti kuskin puoleisen moottorin kautta, koska sulakkeen irroitus hiljensi molemmat tosin samassa sulakkeessa myös kuskip. ajovalo.

20
Yleistä (Stilo) / Ajovalojen korkeudensäätö
« : Syyskuu 20, 2016, 20:28:38 »
Moikka, Stilo yllätti jälleen. Tälläkertaa ajovalojen korkeudensäätö jurnuttaa päällä koko ajan kuskin puolella. Ajattelin voisiko vika olla korkeudensäätö kytkimessä, mutta en tiedä miten tuon säätöpaneelin missä säätö on saa irti ??
Olisiko jollain kokemusta em. asiasta.

21
Tekniikka / Vs: stilo kaasuläppä ongema
« : Syyskuu 07, 2016, 01:06:16 »
Moro, ei se Ecu ihan itse opi heti välttämättä kaikkea, vaatii kyllä vähän opettamista Ecu:lle jotta kaikki anturit / sensori ym. komppaa tätä uutta Ecua.

22
Yleistä (Stilo) / Vs: Loose
« : Heinäkuu 28, 2016, 23:31:37 »
 :)

23
Yleistä (Stilo) / Vs: Loose
« : Heinäkuu 25, 2016, 23:40:37 »
Hienoa, nuo molemmat anturithan ovat "tekemässä samaa työtä" seos-suhteen ja ilmämäärän sekä lämpötilan suhteen, joten vaikea tietää mistä tökki pääasia että nyt pelittää -> äkkiä leimalle;)

24
Yleistä (Stilo) / Vs: Loose
« : Heinäkuu 23, 2016, 23:46:43 »
Hyvä että toi MAP homma selvisi, ei muuta kuin konttorille.
Katsastuksessa syynäävät OBD vikakoodeista lahinnä päästöpuolen ja ns. välittömän vaaran aiheuttavia koodeja (esim. ABS).
Nämä U-alkuiset koodit ei ole ymmärtääkseni niin kovan "suurennuslasin" alla.

25
Yleistä (Stilo) / Vs: Loose
« : Heinäkuu 08, 2016, 21:11:06 »
Tuo P0105 voi osua katsatajan silmään, muut ei taida haitata katsastuksessa.
Jäähdytinnesteen lämpötunnistimen koodi on P0115 joka sitten aiheuttaakin hylsyn katsastuksessa jännä juttu.

Sivuja: [1] 2 3

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)