Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Myydään / Vs: Race.fi: Uutisia
« Uusin viesti kirjoittanut Race Performance Oy Elokuu 14, 2018, 16:28:13 »
Mallikohtainen haku

Tuotteita pystyy nyt suodattamaan automerkin, sarjan sekä mallin mukaan. Lisäksi on mahdollista valita tuotemerkki tai tuotteen tyyppi.Mallikohtaiseen haku kattaa nyt automerkin, sarjan ja mallin eli voidaan hakea esimerkiksi BMW 5-sarja ja valita koriksi E60. Tämä yksilöittää hakemista entisestään etenkin silloin kun tiedetään mitä etsitään tai halutaan helposti katsoa valmistaako kyseinen valmistaja tuotteita valittuun autoon. Mallikohtainen haku on myös erinomainen väline jos halutaan katsoa yleisesti valikoimaa mitä kyseiseen autoon on tarjolla miltä tahansa merkiltä.

Pääset selaamaan tuotteita mallikohtaisesti tästä
»» Race.Fi: Tuotteet automallin mukaan

-Riku
2
Tekniikka / scudon radion uudelleen ohjelmointi
« Uusin viesti kirjoittanut jarppa Elokuu 14, 2018, 16:27:05 »
onko kellään kokemuksia tämmöisestä hommasta,scudo vm2011 radioon lisätty laite jolla pystyy puhelimesta blutuutin kautta kuunteleen musiikkia, vaatisi nyt auton lokistiikasta laittaa aktiiviseksi kyseinen toiminto/laite. oulun alueella ei tunnu olevan olevan laittajaa/oikeaa ohjelmaa, soiteltu läpi korjaamoja.
löytyskö oulun alueelta ketään kuka omistaisi ja hallitsisi laitteen ja ohjelmat että saisi kyseisen kokoon panon toimimaan,vaihtoehto on myös vaitaa radio mutta siinä taas menettää auton näytön ohjauksen koska nyky radiolla ohjataan sitä.
3
Projektit / Vs: Fiat Punto "Ferrari"
« Uusin viesti kirjoittanut jonik Elokuu 14, 2018, 14:54:04 »
Päivitystä pitkästä aikaa, on ollut hieman kiirettä ;D

https://youtu.be/sQdY5uSu0dc

Tosiaan oli hieman epäonnea eli päätteitä hajosi syystä x (vieläkin tutkittavana). Noh sain halvalla uusia tilalle niin pääsi taas tapahtumiin.
https://youtu.be/K3XttYc-9TM

Seinäjoella:
https://youtu.be/vNbSlxP-DAo

Laukaassa soiteltiin Satama Cruisingin jälkeen :D
https://youtu.be/RdiRPDhO7Bk

Sievi Cruisingissa ja Ylivieskassa tuli käytyä samana päivänä, molemmista tapahtumista lähdin pokaalin kanssa :)
https://youtu.be/VlNRNC-q1qw
https://youtu.be/lBhZH_GoYkM

4
Hyviä uutisia, molemmille kursseille on vielä aivan muutama paikka vapaana.

SONAX sisäpesukurssi Vantaalla tämän viikon keskiviikkona 15.8. klo 17.30 - 21.00: https://autotahti.fi/blogs/ajankohtaista/sonax-autonsisapesuklinikka-vantaalla-15-8-2018-klo-17-30-21-00
Meguiar's autonpesuklinikka Helsingissä tämän viikon torstaina 16.8. klo 17.30 - 21.00: https://autotahti.fi/blogs/ajankohtaista/meguiars-autonhoitoklinikka-helsingissa-16-8-2018-kello-17-30-21-00

Molemmissa tilaisuuksissa kahvitarjoilu, pientä suolaista ja ennenkaikkea hyvä meininki. Nähdään!  :D
5
Myydään / Vs: Race.fi: Uutisia
« Uusin viesti kirjoittanut Race Performance Oy Elokuu 13, 2018, 16:34:10 »
Harrasteautomiitti 16.8. klo 18.30 - 20.00

Elokuun harrasteautomiitti on tällä viikolla! Sääennuste lupaa hyvää, ja paikalla on mahis koittaa vaikka vanteenheiton suomenmestaruuskiskaisuakin! Pelit putsiksi ja nokka kohti Pornaisia siis! Tervetuloa!Torstaina 16.8. miittaillaan taas klo 18.30 - 20.00!

Vaikka elokuuta eletäänkin, näyttää Foreca tänne Pornaisiin torstaille puolipilvistä varsin mukavaa miittailusäätä.

Miittihän alkaa jälleen klo 18.30 ja kestää noin kahdeksaan asti. Tälläkin kertaa pyöräytetään heti alkuun grillissä kunnon hampparit. Ei siis mitään pakastejuttuja, vaan ihan kunnon lihasta ja rakkaudesta tehtyjä piffejä. Näitä on tarjolla alkuun sen parikymmentä, eli ajoissa kannattaa olla pelipaikoilla.
Noiden jälkeen jatketaan tietty tutulla linjalla grilli kuumana jos makkarat maistuu. Mikään tarjottava ei maksa mitään, vaan ne on ihan talon puolesta.

Elokuun miittiin kannattaa jopa vähän treenata, nimittäin paikalla on Old Spak Garagen vanteenheiton SM skaban kiertue! Suosittelemme siis asianmukaista alkuverryttelyä, emmekä ota vastuuta revähtäneestä habasta kun ennätysheittoa haetaan :D

Paikalle ovat tietenkin tervetulleita kaikki vauvasta vaariin, oli menopeli mikä tahansa. Harrasteauto ei ole mikään osallistumiskriteeri, koska me kyllä tiedetään että ne makaa myös varsin usein tallissa projektina tai on vasta haaveissa. Kiinnostus siis riittää!

Sanomattakin lienee muuten tässä vaiheessa selvää, että teemme mielellään yhteistyötä eri autokerhojen ja talliporukoiden kanssa. 1+1=3 niinsanotusti ;) Jos sulla on joku hyvä idea kuten vanteenheitto, niin pistä meille viestiä! Nää tehdään sopivasti pilke silmäkulmassa ja rakkaudesta lajiin harrastekohteen merkkiin, malliin tai tyylisuuntaan katsomatta <3

- Willem / Race.Fi

--> Facebook tapahtuma, klik klik!
6
Myydään / Vs: Race.fi: Uutisia
« Uusin viesti kirjoittanut Race Performance Oy Elokuu 10, 2018, 12:02:20 »
Viikonlopun tarjous: Davies Craig vesipumput -15%

Laitetaan Davies Craig sähköiset vesipumput -15% alennukseen viikonlopuksi. Sähköisellä vesipumpulla varmistetaan jäähdytyksen riittävyys vakion rinnalla tai korvataan alkuperäinen pumppu kokonaan.Davies Craig sähköisellä pumpulla saadaan luotettavuutta jäähdytysjärjestelmän toimintaan kun pumppua voidaan käyttää lisävoimana tai koko nesteen kierto voidaan ratkaista käyttämällä vain sähköistä pumppua. Pumppuja löytyy 15-150l tuoton väliltä, pienimmät ovat varustettu muovirungolla ja isommat mallit vahvemmalla alumiinirakenteella joka takaa varman toiminnan rajuissakin olosuhteissa, esimerkiksi radalla.

Vesipumppuja saa erikseen tai sitten pakettina johon sisältyy myös ohjausyksikkö. Ohjausyksiköllä saadaan säädettyä nesteen tuottoa ja tarpeen mukaan myös flektin nopeutta, eli nopeutta ja päälläoloa voidaan muokata esimerkiksi niin että pumpun saa jätettyä käyntiin tietyksi ajaksi moottorin sammutuksen jälkeen. Yleisimmät pumput pidetään aina omassa varastossa ja lisää tilataan aina tarpeen mukaan vähintään kahdesti viikossa, esimerkiksi nyt alkuviikosta varastolle pukkasi taas uutta kuormaa.

Davies Craig vesipumput ja oheistarvikkeet verkkokaupassa:
»» Davies Craig sähköiset vesipumputHarrasteautomiitti 16.8.2018
Elokuun harrasteautomiitti starttaa täällä Racella Torstaina 16.8.2018. Tapahtuma ei ole sen enempää kaupallinen kuin mitä paikka sattuu olemaan. Miitistä löytyy myös Facebook tapahtuma jossa lisätietoja. Tervetuloa paikan päälle!
»» Harrasteautomiitti 16.8.2018

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
-Riku

Kirjoitus sivuillamme
7
Päivitys to 9.8. - vielä muutama paikka vapaana molemmille kursseille. Eli vielä ehtii ilmoittautumaan.  :)

Edullisin tuote SONAX sisäpesuklinikkaa varten on SONAX tehoshampoosieni hintaan 1,45eur (https://autotahti.fi/collections/sonax?sort_by=price-ascending) ja SONAX tuotteet hintajärjestyksessä löydät tästä: https://autotahti.fi/collections/sonax?sort_by=price-ascending

Meguiar's autoklinikalle pääset osallistumaan tässä: https://autotahti.fi/products/meguiars-autonhoitoklinikka-16-8-2018-bundle
8
Yleistä Fiateista / Vs: Fiat Panda 4x4 Sisley vm. 1988
« Uusin viesti kirjoittanut RHR Elokuu 08, 2018, 10:04:52 »
Kyllä niitä jokunen löytyy. Entisöinti hommiin voi paremmin löytyä Fiat Forumin puolelta vinkkejä www.fiatforum.fi

Tuossa engelsmannien versio, http://forum.retro-rides.org/thread/199634/1988-panda-sisley-modified-greenlaner?page=1

9
Noniin, tervetuloa takaisin lomilta kaikille  :)

Olemme tehneet kesän aikana töitä sekä SONAXin että Meguiar'sin kanssa, koska viimeksi autonpesuklinikan paikat menivät täyteen alle kahdessa päivässä ja saimme *VALTAVAN* määrän palautetta, että haluaisitte uuden kurssin. Toinen asia mistä tuli aivan valtavasti palautetta oli, että sisäpesukurssi olisi myös todella kiva. Noh, teimme työtä käskettyä ja nyt meillä on ilo kertoa, että saatte molemmat!

SONAX sisäpesuklinikka ke 15.8.2018
Järjestämme SONAX Suomen kanssa sarjassamme toisen autonpesuklinikan keskiviikkona 15. elokuuta klo 17.30 alkaen.  Tilaisuuden kouluttajana toimii monille autoharrastajille tuttu "Suomen herra SONAX", Harri Välimäki ja koulutus tapahtuu suomeksi. Illan teemana on auton sisäpesu. Tarjolla on aluksi kahvia ja sämpylöitä klo 17.30 alkaen ja aloitamme varsinaisen koulutustilaisuuden klo 18.00 alkaen.

Käsittelemme klinikalla seuraavat asiat:
Auton oikeaoppinen sisäpesu
Sisätilojen raikastus
Nahan puhdistus ja hoito
Erittäin huonokuntoisen nahan elvytys
Tornadorin käyttö
Päätämme tilaisuuden klo 21.00 mennessä.

Hinta: Tilaisuus on ilmainen, mutta sinun tulee tehdä tilaus verkkokaupastamme ja tilata vähintään yksi tuote kurssille. Löydät kaikki SONAX tuotteemme täältä (https://autotahti.fi/collections/sonax). Huom! Valitse kassalla toimitustavaksi ”toimitus kurssille".
Paikkoja: *** VAIN 20 ENSIMMÄISELLE ***
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: https://autotahti.fi/blogs/ajankohtaista/sonax-autonsisapesuklinikka-vantaalla-15-8-2018-klo-17-30-21-00

Meguiar's autonpesuklinikka to 16.8.2018
Järjestämme Meguiar's Suomen kanssa autonpesuklinikan torstaina 16. elokuuta klo 17.30 alkaen. Tilaisuuden kouluttajana toimii lähes kaikkien autoharrastajien tuntema "Suomen Mr Meguiar’s”, Patrik Eriksson ja koulutus tapahtuu suomeksi. Illan teemana on auton oikeaoppinen pesu ja vahaus. Tarjolla on aluksi kahvia ja purtavaa kello 17.30 alkaen ja aloitamme varsinaisen koulutustilaisuuden kello 18.00.

Käsittelemme klinikalla seuraavat asiat:
Lyhyt perehdytys pesun vaiheisiin ja tekniikoihin
Esipesu ja vaahdotus
Vannepesu raudanpoistolla
Kinnaspesu kahden ämpärin tekniikalla
Wash Plus tehopesu
Kuivaus
Perehdytys oikeaoppiseen vahaukseen

Pestyn auton vahaus (jokainen vahaa autonsa itse)
Rengaskiilloke renkaisiin
Päätämme tilaisuuden klo 21.00 mennessä.

Hinta: Tilaisuus on ilmainen, mutta sinun tulee tilata verkkokaupastamme tuote ”Meguiar's Autonhoitoklinikka 16.8.2018 kurssipaketti”. Paketti sisältää 63 euron tuotteet (Meguiar's Ultimate Wax ovh 47eur, norm. Autotähti hinta 34.90eur sekä 2018 kesäuutuus Meguiar's Finishing Towel mikrokuituliina).
Paikkoja: *** VAIN 12 ENSIMMÄISELLE ***
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: https://autotahti.fi/blogs/ajankohtaista/meguiars-autonhoitoklinikka-helsingissa-16-8-2018-kello-17-30-21-00

Valitamme ettei paikkoja ole tämän enempää. Haluamme panostaa ennenkaikkea kurssien laatuun, että jokaisella kurssille osallistujalla on hyvää aikaa kouluttajan kanssa. Tervetuloa kaikki mukaan ja kuten aikaisemminkin.. aikainen lintu nappaa madon. Ja niille ketkä haluavat osallistua molemmille kursseille, niin voin ilolla ilmoittaa että tämä on toki mahdollista. Tee tällöin kaksi tilausta jotta saamme tietosi ylös. Kiitos ja nähdään kurssilla! :)
10
Yleistä Fiateista / Vs: Fiat Panda 4x4 Sisley vm. 1988
« Uusin viesti kirjoittanut A Bart Elokuu 05, 2018, 09:01:38 »
Moi!

Olen uusi tällä sivustolla enkä varsinainen autoharrastajakaan. Mutta olen toteuttamassa miehelleni pitkään unelmoimaansa yllätystä vanhasta neliveto Pandasta, ja nyt onkin entisöitävänä projektina harvinaisempi Sisley malli. 😊 Onneksi löytyy kokenut kaveri käytännön muutostöitä tekemään...

Onko täällä tai yleensäkään Suomessa muita vanhoja Pandoja??? (Siis MKI tai MKII?)
Tuossa olisi kaverin nelivetopanda valmiina ajoon.
Kiva peli ja menee syvälle hankeen :)
Eikä tarvi tehdä mitään muutoksia?

https://www.nettiauto.com/fiat/panda/9738796
Sivuja: [1] 2 3 ... 10