Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Projektit / Vs: barchetta by Uno_mas
« Uusin viesti kirjoittanut Uno_mas tänään kello 00:52:39 »
Ei mennyt ajokauden alotus ihan putkeen :'(
Pääsin huoltoasemalle asti. Tankkauksen jälkeen jäi ajonesto palamaan eikä se siitä toipunut. Narun jatkona takaisin tallille.

Tarvii huomenissa pistää tietokoneeseen kiinni, jos jotakin selviäisi. Ajoneston ohitus vaikutti lähes mahdottomalta tehtävältä niin kaippa tuo tarvisi yrittää jotenkin korjata.
2
Myydään / Vs: Race.fi: Uutisia
« Uusin viesti kirjoittanut Race Performance Oy eilen kello 16:07:49 »
Hyvää pääsiäistä!
Hyvää ja rauhallista pääsiäistä toivottaa koko Race.fi porukka!

Myymälä on suljettu 19.4.2019 - 22.4.2019 välisenä aikana. Verkkokauppa palvelee 24h/7d. Palaamme jälleen normaaleihin aukioloaikoihin ensiviikon tiistaina 23.4.2019 heti aamusta 09:00 alkaen.
Mikäli pääsiäisen aikaan tulee luppoaikaa ja vähän tylsää hetkeä, voit aina vähän havitella lämpimää kesää varten alustaa tai vannetta. Verkkokaupassa löytyy vannehaku sekä mallikohtainen alustasarjahaku.

Iskunvaimentimet ja alusta:


Vannehaku:
3
Projektit / Vs: barchetta by Uno_mas
« Uusin viesti kirjoittanut Uno_mas Huhtikuu 12, 2019, 20:42:45 »
Sitä on luvattu pääsiäiselle ja sen jälkeen lämmintä ja nättiä keliä.  -ahaa- Se saattaa olla ajokauden aloitus lähellä.

Tosin ennen sitä tarvii vielä penkit hoitaa, katto käsitellä ja vahata auto.


Mareakin huutelee kytkimen suunnalta siihen malliin, että painelaakeri vetelee viimeisiään.
4
Myydään / Vs: Race.fi: Uutisia
« Uusin viesti kirjoittanut Race Performance Oy Huhtikuu 12, 2019, 14:06:23 »
Vannevalitsimella sopivat vanteet helposti

Vannevalitsin auttaa sopivien vanteiden löytämistä rutkasti. Valitse vain halkaisija, leveys, pulttijako ja/tai et. Lisäksi vanteita voi myös suodattaa eri vannemerkeillä.Vannevalitsimella löydät sopivan kokoiset vanteet helposti, sillä melkein 150 vanneartikkelin selaaminen sivulta sivulle ei palvele ketään varsinkaan silloin kun kokotiedot on jo hallussa. Vanteita pystyy selaamaan edelleen myös vanhaan tuttuun tapaan, eli tuotemerkkien tai tuoteartikkeleiden kautta.

Verkkokauppaan on lisätty hiljattain runsaasti vanteita sekä oheistarvikkeita (muttereita ja pultteja), esimerkiksi tuotekokonaisuutena lisäsimme kaikki saatavilla olevat Rotan vanteet ja Japan Racing vanteiden määrä tuplaantui aikaisempaan verrattuna. Soviterenkaat tulevat kaikissa vanteissa mukana ja Rota vanteissa myös pyöränmutterit tai pultit, kummat autossa nyt sattuukaan olemaan. Lähes kaikkia vanteita on aina keskusvarastolla, eli toimitusaika jää usein jopa alle viikkoon.

Vannevalitsimeen pääsee klikkaamalla banneria tai sitten tästä:
»» Race.fi: Vannevalitsin

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
-Riku
5
Yleistä Fiateista / Vs: Ostin Fiatin, eli kerro uutuudestasi täällä
« Uusin viesti kirjoittanut jykä Huhtikuu 08, 2019, 20:18:32 »
Jarskilla on siistin näköinen coupe, omassa lankkapinta antautunut  :( joutuu koko auton pinnan uusimaan, kiva että coupeja liikkuu suomessa  8)
6
Myydään / Vs: Race.fi: Uutisia
« Uusin viesti kirjoittanut Race Performance Oy Huhtikuu 05, 2019, 15:01:12 »
Mallikohtainen alustasarjahaku

Sopivien alustan osien etsiminen on nyt helppoa! Valitse vain auton merkki, sarja ja malli, niin verkkokauppa näyttää suoraan kaikki kyseiseen autoon passelit tuotteet.Alustasarjahaku löytää kaikki verkkokauppaan mallikohtaisesti listatut alustan osat valitsemaasi autoon, löydät hausta muun muassa D2 coiloversarjat, Eibach B12 Pro-Kit ja B12 sportline alustasarjat sekä Eibach Pro-kit ja Sportine madallusjousisarjat. Mallikohtaisesti hakeminen ennen kaikkea nopeuttaa etsimistä hurjasti, sillä käsin kaikkien kategorioiden läpi käyminen on vaivalloista, varsinkin jos tietää mitä on hakemassa.

Haulla pystyy lisäksi suodattamaan myös alustan osien merkkiä, eli esimerkiksi jos valittuna on BMW 3-sarja E46, pystyy tuotemerkiksi lisäksi valitsemaan vaikka D2 tai Eibach. Verkkokaupassamme on myös runsaasti yleimallisia alustan osia, joita voi selailla ilman automerkin valitsemista - esimerkiksi säädettäviä koiranluita tai coilover apujousia.

Mallikohtainen alustasarjahaku löytyy tästä:
»» Race.fi: Mallikohtainen alustasarjahaku

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
-Riku
7
Myydään / Vs: PALJON UUSIA ALKUPERÄISIÄ FIATIN OSIA
« Uusin viesti kirjoittanut t.tyrvainen Huhtikuu 01, 2019, 17:26:38 »
Osia lisätty myyntiin, katso päivitetty lista: https://www.tori.fi/koko_suomi?ca=18&aid=734858&w=3


Ystävällisin terveisin

Timo Tyrväinen
0503497136
t.tyrvainen@suomi24.fi
Kuopio
8
Ostetaan / Fiat Uno Turbo
« Uusin viesti kirjoittanut Mini341 Maaliskuu 31, 2019, 06:46:19 »
Ostetaan Turbo Unon osia. 0445940571
9
Tapahtumat / Paikalliskahvittelut / SONAX autonpesuklinikka to 4.4.2019 klo 17.30 - 21.00
« Uusin viesti kirjoittanut Autotähti Maaliskuu 29, 2019, 23:50:28 »
Halusitpa tai et, kevät on täällä   8)

SONAX - Auton kevätpesuklinikka to 4.4.2019
Kun koittaa kevät, monen autonharrastajan pitkä odotus päättyy. Harrasteautot voidaan taas ottaa käyttöön. Yleensä harrasteauto on saanut viettää talven vähemmällä käytöllä ja on valmiiksi puhtaana uuteen kauteen. Myös talven aikana kovia kokeneet käyttöautot on hyvä pestä kunnolla kevään ensimmäisen kunnon pesun yhteydessä.

Tilaisuuden kouluttajana toimii monille autoharrastajille tuttu "Suomen herra SONAX", Harri Välimäki ja koulutus tapahtuu suomeksi. Illan teemana on Auton kevätpesu. Tarjolla on aluksi kahvia, sämpylöitä ym. purtavaa klo 17.30 alkaen ja aloitamme varsinaisen koulutustilaisuuden klo 18.00 alkaen.

Käsittelemme klinikalla seuraavat asiat:
Huolellinen kevätpesu
Puhdistussaven käyttö
Maalipinnan suojauskeinot (vaha- ja pinnoitevaihtoehdot)

Päätämme tilaisuuden klo 21.00 mennessä.

Hinta: Tilaisuus on ilmainen, mutta sinun tulee tehdä vähintään yhden tuotteen tilaus tuote kurssille. Löydät kaikki SONAX tuotteemme täältä (https://autotahti.fi/collections/sonax). Huom! Valitse kassalla toimitustavaksi ”toimitus kurssille".
Paikkoja: *** VAIN 20 ENSIMMÄISELLE ***
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: https://autotahti.fi/blogs/ajankohtaista/sonax-autonpesuklinikka-vantaalla-4-4-2019-klo-17-30-21-00

Valitamme ettei paikkoja ole tämän enempää. Haluamme panostaa ennenkaikkea kurssien laatuun, että kurssilla jokaisella osallistujalla on hyvää aikaa kouluttajan kanssa. Tervetuloa kaikki mukaan ja kuten aikaisemminkin. Kiitos ja nähdään kurssilla! :)


TILANNEPÄIVITYS 2.4.2019!:

Joudumme todella pahoillamme ja surullisena ilmoittamaan, että olemme pakotettuja sairastapauksen vuoksi perumaan tämän viikon torstaina pidettäväksi suunnitellun klinikan. Tarkoituksemme on järjestää klinikoita myöhemmin tänä vuonna ja toivotamme kaikki tervetulleiksi niihin!
10
Myydään / Vs: Race.fi: Uutisia
« Uusin viesti kirjoittanut Race Performance Oy Maaliskuu 22, 2019, 13:01:59 »
Bilstein alustasarjat ja iskunvaimentimet meiltä

Meidän kautta löydät Bilstein B14/B16 alustasarjat ja B8 iskunvaimentimet. Olemme listanneet verkkokauppaan suosituimmat mallit, alustan hintaa voi kysellä omaan autoon myynnistämme.Listasimme tällä viikolla verkkokauppaan Bilstein B14/B16 säädettäviä alustasarja sekä lisäksi Bilstein B8 lyhyempiä sport iskunvaimentimia. Verkkokaupassa Bilsteiniä on vain muutamaan automalliin, mutta ne ovat listattu lähinnä siksi että niistä saa osviittaa hintoihin ja saatavuuksiin.

Bilstein B8 iskunvaimentimet ovat vakio iskunvaimenninta lyhyempia ja sopivat siksi erinomaisesti esimerkiksi Eibach Pro-kit tai Sportline madallusjousisarjojen kanssa. Bilstein B14 ja B16 sarjat ovat säädettäviä, madallus on säädettävissä noin 30-50mm välille - lisänä B16 (isoin ero B14 sarjaan) on 10-portainen jäykkyydensäätö ulos ja sisäänjoustoon. Tarjousta B8 iskunvaimentimille tai B14/B16 alustoille voi kysellä myynnistämme, esimerkiksi osakyselylomakkeen kautta.

Bilstein alustasarjat ja iskunvaimentimet verkkokaupassa:
»» Race.fi: Bilstein säädettävät alustasarjat
»» Race.fi: Bilstein iskunvaimentimet

Osakyselylomake löytyy tästä:
»» Race.fi: Osakysely

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
-Riku
Sivuja: [1] 2 3 ... 10