Fiat-aiheista > Projektit

barchetta by Uno_mas

(1/97) > >>

Uno_mas:
Elikäs pistetään nyt jonkinmoinen projekti topic pystyyn tuosta "uudesta" hankinnasta.

Keväällä tuli kova himo avoautoon ja merkkiuskollisena ainoa vaihtoehto oli tietenkin barchetta. Mobile.de teki tehtävänsä ja Stilo lähti myyntiin. Tälläkään kertaa ei ollut taitoa/aikaa lähteä Saksaan autonhaku reissulle niin tuli tuo ostettua ihan nettiauton kautta.Ostaessa tuo oli aivan vakio, alkuperäisillä peltivanteilla varustettuna. Edellisen omistajan ainoa tuunaus oli hiilikuituteippi bensaläpässä ja rättikatto oli vaihdettu uuteen.

Hetihän tuohon joutui ostamaan renkaat ja vanteet. Lievänä budjettiratkaisuna alle tuli Fiatin orggis alut 17" koossa ja Nankangin 205/40 kumit. Tampereella Hervannassa oleva Mansen auto möi tuon sarjan allelaitettuna 550€.
Seuraava "pakollinen" olikin sitten madallusjouset. Suoraan Saksasta tilattuna FK-Automotiven madallusjouset 93€ ;D
Samalla kun asenteli madallusjouset tuli jarrusatulatkin maalattua.

Tuli tänään muutosleimattua auto noille vanteille ja madallusjousille. Hyvin kelpasi konttorilla.

Alkuperäinen ilmanputsari ja imuputkisto jouti pois tilaa viemästä ja niiden tilalle tuli BMC:n CDA koteloitu ilmanputsari. Tuli aika häijyt imuäänet. :D


Tulevaisuuden suunnitelmissa on rakennella jonkinmoinen subiloota tuohon penkkien taakse. Yhtä versioo jo tuli testattua, mutta huono oli. Jos ver 2 olisi sitten toimivampi.
Kromikaaret penkkien taakse on myös hankintalistalla ja tuulisuoja myös.
Tuli tilattua JOM:n säädettävä poikkituki eteen. Sekin suoraan Saksasta niinkin sopuisaan hintaan kuin 67€Alkuperäinen suunnitelma oli tuolla ajaa talvetkin, mutta kävi niin onnellisesti että sain barchetalle lämpöisen tallin talveksi niin ei tarvi sitä suolassa pilata.

Stormi:
Hyvältä näyttää näillä päivityksillä ja mukavaan hintaan olet saanut osia hankittua. Keltainen näyttää yllättävän hyvältä Barchettassa  8)
BMC:n kitti on yksi parhaista ja varmasti imuäänet(kin) on mukavaa luokkaa.

Miten FK:n jouset ? Varmasti paransi ajo-ominaisuuksia vielä parempaan ... Onkos kuvia vielä katto ylhäällä  :P

Uno_mas:


Tuossa on rätti ylhäällä.


Noi FK:n jouset on aika mukavat. Ei tullut autosta mitään kivirekeä, vaikka sitä hiukan pelkäsinkin. Tosin vaki iskareilla mennään niin sekin voi hiukan poistaa pintakovuutta.

Stormi:
Hieno on  8) Vanteet passaa just eikä melkein ! Hyvä kuulla että FK:n jouset pelittää mukavasti vakioiden kanssa. Nyt on kelitkin sulla
kohdallaan ja loma painaa eli hanaa vaan + nauttimaan kesästä.

Täällä muutama linkki jos tarvitset: http://www.fiatforum.com/barchetta/137857-other-barchetta-sites-links-discounts.html

Uno_mas:
Täytyy kyllä todella ihmetellä näitä kelejä. Ei meinaan ole mun tuuri ikinä ollut tämmönen. :o

Niin juu ja ne päivävalot jotka ostin Stiloa varten. En sitten kerennyt niitä siihen asentamaan niin laitoin ne sitten barchettaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu


Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)
Siirry pois tekstitilasta