FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: Stilon orkkissoittimen vaihto  (Luettu 1604 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Vellu

Stilon orkkissoittimen vaihto
« : Syyskuu 08, 2010, 21:13:25 »

Tänään vaihdoin (yririn vaihtaa) soitinta Stiloon. Projektin aikana yksi johto meni poikki, jonka syystä poltti sulakkeen. Radio kiinni ja sulake vaihtoon (tätä ennen en ollut kokeillut virtoja päälle). Tämän jälkeen virrat päälle ja mittaristossa paloi joka ikinen valo ja mikään mittari ei toiminut. Ilmoitti "loose connection"-vikailmoituksen. Tässä vaiheessa ajattelin, että 50 euron soittimesta taisi tulla nyt kallis vika. Orkkisradio takaisin kiinni ja kaikki toimii ihan normaalisti.

Jos auton omat piuhat laittaa suoraan soittimeen kiinni, ei soitin lähde päälle. Siitä päättelin, että mukana tullut johto pitää laittaa virtajohtoon (toinen liitinhän on virta yms. ja toinen kaiuttimet) väliin ja vasta se tökätä soittimeen. Tosin tässäkin tapauksessa jouduin kahden piuhan paikkaa muuttamaan, että virtaliittimet kohtasivat. Jos kytken orkkisradion kiinni käyttäen tätä piuhaa, tulee radioon vikailmoitus "no can network" ja luku alkaa juoksemaan viidestä alaspäin.

Sekava sepustus, mutta ovatko muut vaihtaneet onnistuneesti soittimia omiin Stiloihin? Jotenkin tuntuu hassulta, että soitinta ei voisi autoon vaihtaa. Vai onko vika vain tuossa "ylimääräisessä" virtajohdossa, eli kun vaihdoin kahden piuhan paikat (virta ja herätevirta), niin sekoittaako se nyt jotain?
Kirjattu

Patteri

  • Vakiokalustoa
  • **
  • Poissa
  • Viestejä: 68
Kirjattu

Vellu

Vs: Stilon orkkissoittimen vaihto
« Vastaus #2 : Syyskuu 09, 2010, 11:08:03 »

Kirjattu
 


Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)