Yleistä > Auto-Hifi

Kaiutin adapterit?

(1/2) > >>

viatti:
Onko jollain tietoa käykö adapteri: Caliberin valmistama soviterengas, jonka avulla auton alkuperäisen 5x7" kokoisen ovaalikaiuttimen asennuspaikkaan saa asennettua 6.5" (165mm) pyöreän kaiuttimen --- Marean etuoviin? Fiattiin muuten samanlainen mutta 130 mm. Mitä eroa noilla muuten paitsi ekaa myyddään fordille ja tokaa fiatille???

HarZa81:
Oven muodon takia voi olla isokin ero. Kumpaakaan tuntematta mahdoton sanoa käykö suoraan.

Fiatin ovessa saattaa tietysti olla niin pieni aukko ettei 165mm elementin magneetti mahdu siitä läpi, siitä syystä adapterikin vain 130mm. Ota ovipahvi auki ja tutki paikkaa. Yleensä tuollaisen adapterin tekeminen ei ole vaikeaa ja itse tekemällä saa huomattavasti tukevamman.

viatti:
Juu eihän se ole vaikeaa kun vielä löytyy oikeat työkalut mutta ei ole paikkaa missä tehdä. Sen takia kysyin kun jouduin avaamaan jo kertaalleen avaamaan noi ovipahvit (joka oven) kun kiristin oven kahvat ja silloin mittasin että korotusta saisi olla max 3cm ovipellistä - ovipahviin. Siellä oli alkuperäinen 5x7 kajarin paikka ja kumpikin adapteri on juuri 5x7 kokoinen.

HGT:
Omaan bravoon ostin joskus mallikohtasen adapterin, mutta eipä se ollut kuin pelkkä rinkula, millä sai nostetua kajaria pikkasen. 6.5" menee muutenkin heittämällä kiinni, kunhan ei ole liian syvä. Oven muoto on se hankalin kohta, siksi itse tehty adapteri olisi kaikista paras.

viatti:
Tänään otin auto oviverhoilun irti, mittasin reijän ja totesin että jos haluan 6,5 kauittimet mitkä jäänyt pyörimään nurkkiin niin saan kyllä ottaa pistosahan käteen ja suurentaa kaiutin paikkoja (11cm)korkeus eli ollaan vasta puolivälissä minun kaiutinta kun korokkeita voi käyttää max 2,5cm muuten ollaan ovipahvissa kiinni. Kun vielä haluaisi että ovipahvit pysyisi normin näköisenä. Eli tyydyn tuohon nykyiseen kajariin mikä siellä nyt on , noh elämä on :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu


Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)
Siirry pois tekstitilasta