Kirjoittaja Aihe: Barchetta etuumpioiden puhdistus sisäpuolelta  (Luettu 1294 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Luntati

Barchetta etuumpioiden puhdistus sisäpuolelta
« : Lokakuu 06, 2016, 20:26:49 »
Lelu laitettu seisontaan ja nyt tuli mieleen, miten umpiot saisi puhdistettua sisäpuolelta. Miten umpion saa irroitettua, saako päädyt auki irroituksen jälkeen hajoittamatta mitään. Asiahan on pelkästään kosmeettinen, mutta pöly näkyy sisäpuolella auringonvalossa selvästi. Puhdistus voisi ehkä vaikuttaa valotehoonkin, mikä nyt on säälittävän ja naurettavan välimaastosta. Tosin kesäautohan tämä on. Toinen askarruttava asia on ajoneston satunnainen kenkkuilu, eli avaimenkuva jää joskus näkyviin startatessa ja häviää, kun avainta ottaa pois ja laittaa uudestaan. Mitään selvää logiikkaa asiassa ei ole, esim. kosteus tai jännite esim radio päällä tms. Avaimen siru on kopioitu ja tekee samaa alkuperäiselläkin avaimella yhtä satunnaisesti.

Poissa Uno_mas

  • FTCF-Tukija
  • Hard Core Tuunaaja
  • *****
  • Viestejä: 1050
  • Sukupuoli: Mies
  • Live Long and Prosper
Vs: Barchetta etuumpioiden puhdistus sisäpuolelta
« Vastaus #1 : Lokakuu 10, 2016, 17:49:53 »
Menee nyt aika suurella mutulla, mutta ainakin etupuskuri on irroitettava. Puskurin alla on umpioiden kiinnityspultteja.

Semmoinen muistikuva olisi, että umpiot ovat melkoisen helpot purettavat.


Omat ongelmat ajoneston kanssa loppuivat ajonestonboxin liittimien putsauksella ja uudella akulla. Mulla myös käytössä kopioidulla sirulla oleva kopioavain.
Fiat barchetta -98
Fiat marea -98

Poissa hopia

Vs: Barchetta etuumpioiden puhdistus sisäpuolelta
« Vastaus #2 : Lokakuu 10, 2016, 22:59:36 »
Puskuria ei välttämättä tarvitse irrottaa, mutta sisälokasuojat kyllä. Itse lamppu näyttää tältä: , eli "pikakiinnittimillä" kolmessa osassa. Ei kannata odottaa pakkaskelejä kun alkaa purkamaan.

FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Vs: Barchetta etuumpioiden puhdistus sisäpuolelta
« Vastaus #2 : Lokakuu 10, 2016, 22:59:36 »