Kirjoittaja Aihe: apua kaivataan  (Luettu 6726 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa colazo

apua kaivataan
« : Elokuu 21, 2017, 22:14:03 »
Moi. Katsastus mies kertoi että oli jousi poikki edestä ja vein korjaamolle jossa päätettiin vaihtaa myös iskarit edestä. Kun hain auton niin korjaaja kertoi, että stilossa kuulemma tyyppivikana jouset ovat pikkasen liian pitkät eli ovat ylhäältä pikkasen vinossa  '.| ??? Kuulosti todella oudolta mutta annoin asian olla kun olin seuraavana päivänä viemässä autoa taas katsastukseen ja siitä lähdin ulkomaille.
No lomalta kun palasin huomasin että auto on edestä todella korkeella ja välillä jos joudun pienenkin korokkeen yli ajamaan renkaat vinossa niin kolahtaa jouset todella oudosti. Yks kerta tulin ruokakaupan parkkihallista ja kun ajoin tielle (siinä todella pieni koroke) kuulu kova pamahdus ja autosta lähti tehot. Pääsin just ja just kotiin katoin moottoritilaan ja huomasin, että kaksi puolaa oli hajonnu???
Nyt haluaisinkin tietää onko kukaan koskaan kuullu että fiat stilossa olis tyyppivialtaan jouset liian pitkät, eikä niitä saa mukamas suoraks??? Mitä mä voin nyt tehdä? ottaa liikkeeseen yhteyttä ja vaatia heitä korjaamaan vian? Mietin vaan jos ovat ostaneet väärät jouset/iskarit (tai ne jotka varaosaliikkeestä saivat) ja asensivat ne siitä huolimatta.
Toivottavasti joku pystyy vähän kertomaan mitä asialle voi tehdä ennenkuin otan liikkeeseen yhteyttä, niin tiedän sit mitä heille sanoa. Kiitos
Fiat Stilo 2004 95 3d

Poissa bravastar

  • FTCF-Tukija
  • Hard Core Tuunaaja
  • *****
  • Viestejä: 1668
  • Sukupuoli: Mies
Vs: apua kaivataan
« Vastaus #1 : Elokuu 23, 2017, 13:28:06 »
Originaali asennuksesta kuva alla.
Ihan yläpää ei siinä näy, mutta ei tuo paketti mitenkään vinossa ole.
Stilossahan on todella pitkät jouset, joka tekee sen että ne on aika kaasaan puristetut ja siten esijännitys on suuri. Se juuri tekee sen jousituksen pehmeyden mikä Stiloissa on.
Voisiko olla että jos se on ylhäältä vinossa, niin se yläpää on koria vasten väärässä asennossa.
Konehuoneen puolella siellä tolpan vieressä on pieni reikä joka pitää kohdistaa oikeaan kohtaan sen yläpään kanssa. Toinen kuva on KW asennusohjeista joissa näkyy se yläpään kohdistaminen. Vähän kyllä vaikea uskoa että tuo yläpään asento vaikuttaisi niin paljon sillä aika maltillinen se kallistus siellä on. Todennäköisempää on että se jousen pää on siellä kupissa väärässä kohtaa ja siten se koko yläpää vinossa.
Jos se nyt mielestäsi tuohon mun kuvaan nähden vaikuttaa jotekin todella oudolle, niin postaa kuva niin ihmetellään lisää.

Ja vaikea on kuvitella, että jousien vaihdolla ja puolien rikkoutumisella olisi jokin yhteys. Voipi olla että sattuivat vain hajoamaan samoihin aikoihin.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 12, 2017, 00:46:18 kirjoittanut bravastar »
///// for Life

Volvo V50 R-Design ::)
ex: Brava 1.4, Stilo 1.6, Punto Evo Sport

Poissa Kaljamaha

  • Hard Core Tuunaaja
  • *****
  • Viestejä: 752
Vs: apua kaivataan
« Vastaus #2 : Syyskuu 11, 2017, 22:55:33 »
There is a good story to recommend.

Where? Täällähän osataan ulkomaatakin  '.| Jos tarkoitat bravastarin postausta, niin silloin sanottaisiin: That is a good story to recommend.

Bravastar, sinun toinen kuva ei näy.

FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Vs: apua kaivataan
« Vastaus #2 : Syyskuu 11, 2017, 22:55:33 »