Coupe / Barchetta > Yleistä Coupe / Barchetta

Bachetta kokemuksia?

(1/31) > >>

oopee:
Portilla olikin muutamia juttuja jo Barchetasta, joten pistän tähän muutamia omia kokemuksia/vikoja:

-Radio kuuluvuus ei paras ja tiedetty tyyppivika, mutta onko konsteja tuon parantamiseen? manuaaliantennin vaihdoin orginaalin moottoriversio tilalle, kun "vaijeri" oli poikki, mutta ei suurempaa apua. Antennivahvistin?
-Ovet lukot oli jumissa, CRCllä korjaantui
-Polttoainetta kului sekailaisessa ajossa 9ltr, mikä lienee aika keskimääräinen suoritus?
-Konepellin vaijeri jumittele, mutta missään totaali jumissa se ei ole, remppaan kun ehdin.
-Kuskin puoleinen takapyörän laakeri vähän pitää ääntä, mutta menee ennen katsastusta vaihtoon.

Auto huollettiin huolto-ohjelman mukaisesti 55tkm ja se remminkin todettiin ok kuntoiseksi.

Kuullostaako tutulta vai olisko vielä jotakin tsekattavaa/huomioitavaa? Muuten auto pelannut ja kukkunut, niin kuin pitänytkin.

oopee:
Aktiivisesta keskustelusta johtuen jatketaan itse  ;)

-Auto pelittää edelleen mukavasti, radion kuuluuvuus parani huomattavasti ja oikeastaan muuttui siedettäväksi (ajossa ei huomaa) eli hautaan ajatuksen vahvarista.
-Oven tiiviste apparin puolella kärsinyt, remppaa sitä viikonloppuna sikaflexillä. Uusi tiiviste olisi poikaa, mutta katellaan aluksi mitä tuolla liimaamisella saa aikaan. Kuskin puolen oven tiiviste vaikutti vähän kovettuneelta ja lasi ei mennyt aina paikalleen. Rasvasin tiivisteen silikoonilla ja niin rupesi sekin pelaamaan.
-Jäädytysneste vajoaa tiettyyn pisteeseen asti aina?, mutta ei enää sen alle...Lisäsin kerran...Portilla ilmeisesti oli samoja ongelmia aluksi, mutta sivuilta ei selvinnyt mikä korkki oli auki.

Ja sitten ei muutakuin parempia kelejä ja parasta ennen päivämäärää odotellessa  ;)

Portti:
Juu, aktiivisuus on suorastaan häikäisevää!

Minulla tuo jäähdytysnesteen vajoaminen johtui puhtaasti siitä, että joku oli unohtanut pistää syylärin korkin kunnolla kiinni. Tämä tuli ilmi kun rasvattiin tuota konepellin vaijeria ja sitä varten piti purkaa hieman muoviosia ihan moottoritilan keulan päästä. Silloin tuli näkyviin tuo korkki, joka pistettiin kunnolla kiinni ja ongelmat hävisivät sen siliän tien.

Mainitsemasi 9l/100 km kulutus on varmaankin aika lähellä sitä, mikä minulla on kulutus kaupunkivoittoisessa ajossa talvella. Aika vähän on tullut tarkkailtua kulutusta, mutta parhaillaan olen matka-ajossa päässyt hieman alle 7 l/100 km ja normaalisti seka-ajossa keskikulutus lienee jotain 7,5-8,5 l/100 km.

Itsellä on nyt ensimmäinen kokonainen talvi takana barchettalla (kilometrejä tosin tuli varsin vähän) ja mitään ihmeellistä uutta vikaa ei ole tullut vastaan. Ovenkahvathan tuosta jäätyy jos ei laita jotain kohoketta kahvan alle ja käsijarrua ei kannata talvella käyttää. Tosin tuohon käsijarruongelmaan sain selville potentiaalisen ratkaisun.  Uutena probleemina talvella on tullut se, että kylmäkäynnistyksessä kuuluu joku lyhyt vingahdus konepellin alta. Tämä kuuluu ainoastaan kun kone on ihan kylmä ja esim. keväisemmillä keleillä kylmäkäynnistykset sujuu ilman ylimääräisiä ääniä.

Nyt kun kevät on koittanut ja kovakatto on otettu pois ja 17" kesävanteet on alla, niin peli näyttää taas upealta - harmi vaan, että tällä hetkellä pukkaa niin vahvaa flunssaa, että katto alhaalla ei voi nyt ajella.

oopee:
Ok, Pitääpä kurkkia tuonne etupäähän jahka löytyis se syylärin korkkikin...Paisuntasäiliön korkkikin on ollut monesssa muussa merkissä pääosan näyttelijänä näissä "vioissa".

Koitahan Portti parannella ittes niin pääset nauttimaan :-)

Sakke V:

--- Lainaus käyttäjältä: Portti - Huhtikuu 26, 2005, 14:39:43 ---Nyt kun kevät on koittanut ja kovakatto on otettu pois ja 17" kesävanteet on alla, niin peli näyttää taas upealta - harmi vaan, että tällä hetkellä pukkaa niin vahvaa flunssaa, että katto alhaalla ei voi nyt ajella.

--- Lainaus päättyy ---

Hei miltäs ne 205/40-17 -nakit nyt tuntuu? Onko siedettävät/epämukavat, ottaako kiinni laidoissa, jne? Mietiskelin tässä, josko päivittäisi 16" tai 17" kokoon fillarit vielä kesän aikana...17" kiinnostaisi toki muuten, mutta jotenkin tuntuvat aivan perverssin isoilta pyöriltä Barchettan kokoiseen kotteroon.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu


Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)
Siirry pois tekstitilasta