Kirjoittaja Aihe: Bachetta kokemuksia?  (Luettu 76294 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Veza69

Vs: Bachetta kokemuksia?
« Vastaus #150 : Elokuu 17, 2012, 10:36:10 »
Moi
nyt löytyy pihasta 1/2001 musta Barchetta. Mukavalta peliltä tuntuu :)
Saksantuonti. Pientä fiksiä tietysti löytyy, maalipinnassa muutama naarmu, rättikatossa pieniä arpia, mutta pitänee ihan hyvin vedet loitolla.
Airbag valon kanssa vielä hiukan tekemistä, olivat vaihtaneet nopeusmittarin, ilman akun irtiottoa, joten valo jäi palamaan...

Maahantulo katsastuksessa tarttis käyttää, liekkö ongelmia tiedossa? Kokemuksia?

Mites muilla B omistajilla, onko 17" rengastusta?
Itsellä moiset ja ehkä hiukan liian kovat omaan makuun, hyvännäköiset kyllä muuten tietty :)FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Vs: Bachetta kokemuksia?
« Vastaus #150 : Elokuu 17, 2012, 10:36:10 »

Poissa v.v

  • FTCF-Member
  • Tuning-kalustoa
  • ***
  • Viestejä: 182
Vs: Bachetta kokemuksia?
« Vastaus #151 : Elokuu 17, 2012, 19:44:54 »
Terve!
Omassa barchetassa alla tällä hetkellä 205/40 17" gummit + fk:n coilovereilla hyvin pitkälti max madallus niin että mahtuu pyörimään ilman raapimisia.  :) aika kivirekihän tuo tuolla setupilla on..  ;)

Tuohon katastukseen en osaa oikein sanoa, ilmeisesti kuitenkin haluaisivat sen todistuksen että on hyväksytty ilman valojen korkeudensäätöä jne.

airbägin valo taitaa tietää reissua maahantuojalle, tai no.. joskus ainakin deltalla nollailivat näitä aika suolaiseen hintaan, en tiedä sitten muiden korjaamojen kyvyistä.  :)
Punto 80 Dynamic -04
Bravo -99
Brava -01
Stilo MW -04
Punto GT -97
Barchetta -97
Punto 75sx -95

Poissa Barc01

Vs: Bachetta kokemuksia?
« Vastaus #152 : Syyskuu 05, 2014, 19:28:59 »
Moro!

Käyttäjä Veza69:n Barchetta taittaa nyt taivalta Keski-Pohjanmaalla, sopeutuminen Savon sydämestä tänne on mennyt lähes vaikeuksitta. Etupyörän oikean laakerin vaihdoin pari viikkoa sitten. Suunnitelmissa on hankkia madallusjouset -35 mm talven aikana ja mahdollisesti uusi rättikatto. Autossa tuli peltinen kovakatto mukaan, rätissä on vikaa kuljettajan puolella, missä takaikkunan pystysauman suuntaan on repeämä. Repeämä on liimattu kumiliimalla, mikä tuntuu tällaiseen korjaukseen olevan oivaa ainetta...

Poissa Luntati

Vs: Bachetta kokemuksia?
« Vastaus #153 : Huhtikuu 21, 2016, 19:09:13 »
Hei!

Itselläni ollut Barchetta nyt nelisen vuotta. Oli ihan vahinko hankinta; hain lähinnä jotakin Brittilelua 5 kympin lähestyessä. Ihastuin ulkonäköön, vaikkakin aihiossa oli rupinen katto ja muutenkin melko laimilyöty yksilö. Kilometrejä vähän ja teknisesti vielä sen verran kampakeraaminen, että korjaukset ja ehostustoimet on voinut tehdä itse ja sopuhintaisilla osilla. Aiemmin 30 vuotta kesäleluna Sunbeam IMP:iä käyttöentisöineenä voin sanoa, ettei Barchetta ole mikään mahdottoman vikaherkkä yksilö ja osia tosiaan on saatavissa, eikä tarvitse Mossen/Datsunin osia sovitella, kun alkuperäisiä/toimivia ei  ole saatavilla. Auto on kiva ajettava, kunhan ei tarvitse lussuttaa moottoritietä satoja kilometrejä työajoa. Näissä tilanteissa mehujousitettu kohtuu uusi Citroen on ainoa oikea valinta. Tältä foorumilta varsinkin Unomas on ollut mielenkiintoista luettavaa ja monta juttua on tullut matkittuakin, esim kaiuttimien sijoittelu jne. Omastani olen vaihtanut kangaskaton (hyvät ohjeet tuli mukana Barchettaparts) asentanut sähkölukot, pakoputken(sovelsin, eli jätin keskipöntön pois), jarruremontti käsijarruvaijereineen, takarengaskaariin punton sisälokarit, Kovakaton sisäkaton verhoilua, öljynlauhdutin putkien/letkupalojen kanssa tuskailua jne. Muu onkin ollut lähinnä kosmeettista hifistelyä, mitä Ebay on täynnä. Miinuspuolena tässä rakkineessa on sadetiiviys, mihin on ihan oikeasti vaikea löytää ratkaisua. Kolmesta palasta koostuva ovitiiviste on näin toteutettuna täysin susi. On vaihdettu tiivisteet, nostomekanismin liut, kiristetty ja säädetty laseja, laitettu Sikaa pienen lipan saamiseksi lasin reunan päälle, mutta aina jostain muutama tippa sisään tulee. Uusia viimisen sarjan tiivisteitä ei tunnu saavan mistään ja jos löytyy, niin käytettynä kohtuuttomaan hintaan. Tietysti kesäauton kohdalla voisi ajatella, että tämä on ominaisuus, mikä täytyy avoautoilusta maksaa, mutta uskon, että tähänkin on joku valopää  ratkaisun löytänyt?

FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Vs: Bachetta kokemuksia?
« Vastaus #153 : Huhtikuu 21, 2016, 19:09:13 »