Bravo/Brava/Marea > Yleistä (Bravo/a & Marea)

Bravon Osto-opas. (mm. tyyppiviat)

(1/26) > >>

Zygi:
Ajattelin aloittaa aiheen, minne porukka voisi heitellä vinkkejä mitä kannattaa katsoa autosta.

Myös muille malleille vois avata samanlaisen keskustelun.

Ne mitä itselläni on kokemusta niin:

1. Jos ostat HGT:ta, tarkasta delta-auton huoltohistoria, ja varmistu siitä että jakopään hihna on vaihdettu, kallis operaatio jos kilahtaa ja kallis operaatio vaihtaa (1100e johtuen siitä että moottori otetaan vaihdon ajaksi irti!)

2. Repsikan sähköinen ikkunannostin tuppaa brakaamaan käyttämättömyytensä vuoksi ja yleinen vika on että ikkuna nousee todella hitaasti ylös.

3. Takalasin pyyhkijän moottori varsinkin talvituimaan saattaa palaa loppuun, tarkista toiminta.

4. Käsijarruvaijerista lähtee muovitulppa irti jolloin talvituimaan vaijerin väliin pääsee suolaloska-settiä ja käkkäri jämähtää(jäätyy) kiinni (nimim. yhden talven totuttelin olemaan koskematta käkkäriin). Tähän auttaa käkkärivaijerin vaihto.

5. Jos autossa on raitisilmasuodatin(tai sen paikka) kannattaa tarkistaa onko siellä ketään kotona, delta-auto ei huoltojen yhteydessä oletuksena laita sinne uutta jos se on poistettu.

kertokaapa muut lisää ja muut adminit voisi aloittaa omien mallien saman aiheen.

Braze:
ja sitten on 80-16 mallissa ongelmia vaihdelaatikon kanssa, tarkemmin sanottuna kakkosvaihteen synkronointi ja perä.

Murea Mies:
Melkein voisin sanoa että kaikki samat hommat on syytä tarkastaa mareasta ja bravasta ovat lähes samat autot. lähinnä varaosa numeroissa on eroa nii ja ulkonäössä. KUUMA!
Olinkin jo muuten odotellut tätä aihetta... :P

prior:
En tiedä onko miten yleinen, mutta takaluukun lukko täynnä p****** ja ei yllättäen toimi... Kaverin autossa oli ollut sama homma...

Takapenkin selkänojan lukot väljät, Takuuna vaihtoivat Kuukausi sitten ja taas on väljät vaikka ei ole kertaakaan edes kaadettu koko selkänojaa!  >:(

RAW:
ja tämä kanssa huomioon ostovaiheessa että löytyy kaikki kolme avainta (2*sininen ja 1 punainen) iteltä puuttuu toi punainen ns.huoltoavain ja kallista tulee olemaan jos menee jotain tilttiin ja joutuis koodaamaan uudestaan bokseja koska ainoastaan punaisella avaimella mahdollista.ja tod.näköisesti koskee bravo/a ja mareaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu


Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)
Siirry pois tekstitilasta