Stilo > Yleistä (Stilo)

Takajousitus paukkuu

(1/23) > >>

Stiloäijä:
Prkl, hirvee pauke terävissä kuopissa takaata. Käytin auton Teltassa eikä mitään yllättäen löydetty, "ehkä taka-akselin puslat". No Itse asiaa selvittelin ja ne puslat tosiaan vaikutti melkeimpä ainoalta vaihtoehdolta ja Auto-Milano lopulta varmisti asian. Taka-akselin puslat paskana ja mittarissa 57tkm ja 3v... Ilmeisesti noita on jonkinverran mennyt ja tältäkin palstalta yksi tapaus löytyi. Takuuhan on ohi mutta mielestäni tuollaisten osien pitäisi kestää huomattavasti kauemmin, uudet puslat eivät ole hirveän hintaiset mutta vaihtotyö on. Pitänee huomenna alkaa selvittelemään Delta-auton/Delta-motorin mielipidettä asiaan. :'(

fastfiat:
Itsellä kanssa tuota pauketta kuuluu. Itse luulin johtuvan siitä, että iskarit ovat niin pehmeät takana ja päästävät pyörät pomppimaan. Täytyy tarkistuttaa.

Veka:

--- Lainaus käyttäjältä: Stiloäijä - Lokakuu 24, 2007, 21:31:33 ---Prkl, hirvee pauke terävissä kuopissa takaata. Käytin auton Teltassa eikä mitään yllättäen löydetty, "ehkä taka-akselin puslat". No Itse asiaa selvittelin ja ne puslat tosiaan vaikutti melkeimpä ainoalta vaihtoehdolta ja Auto-Milano lopulta varmisti asian. Taka-akselin puslat paskana ja mittarissa 57tkm ja 3v... Ilmeisesti noita on jonkinverran mennyt ja tältäkin palstalta yksi tapaus löytyi. Takuuhan on ohi mutta mielestäni tuollaisten osien pitäisi kestää huomattavasti kauemmin, uudet puslat eivät ole hirveän hintaiset mutta vaihtotyö on. Pitänee huomenna alkaa selvittelemään Delta-auton/Delta-motorin mielipidettä asiaan. :'(

--- Lainaus päättyy ---
Joo.. Sanoisinko et silloin tällöin esiin tullut vika Stiloissa.Taka-akselin puslat pettää.Ne on sellaiset neste/klykoolitäytteiset  ja kun nesteet pääsee jostain syystä pihalle niin jousitus ei toimi/kolisee Homma on aika iso,joutuu koko takakelkan pudottaa lattialle  ja erikoistyökaluilla asentamaan uuden paikoilleen. Ei parane lekalla hakata uusia puslia paikalleen,koska ne voi siiävaiheessa mennä rikki.Samoin puslien asennusasento on tärkeä,ettei jää jännitykseen kun auto lasketaan pyörilleen maahan.

nurppa:
Niin siis missä ne nesteet pitäs olla ???Mul ainakin oli ihan kumia.Siis kumi mikä sisäls metalli kehyksen ja sit viel metallinen ulkokehä.En ottanu koko taka-akselii irti vaan se puolen mihin vaihdoin puslan.Homma iisi ku on vehkeet.

Coupé 20vt+:

--- Lainaus käyttäjältä: nurppa - Lokakuu 26, 2007, 23:51:13 ---Niin siis missä ne nesteet pitäs olla ???Mul ainakin oli ihan kumia.Siis kumi mikä sisäls metalli kehyksen ja sit viel metallinen ulkokehä.En ottanu koko taka-akselii irti vaan se puolen mihin vaihdoin puslan.Homma iisi ku on vehkeet.

--- Lainaus päättyy ---

Siellä puslan sisällä ne pitäs olla piilossa... Ellei oo sit pusla hajonnu ja nesteet tullu sielt pihalle...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu


Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)
Siirry pois tekstitilasta