FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Yleistä => Mappi-öö => Aiheen aloitti: Jalmari - Syyskuu 28, 2013, 00:07:13

Otsikko: YÖ Topikki
Kirjoitti: Jalmari - Syyskuu 28, 2013, 00:07:13
No niin, yleisön pyynnöstä tänne sitten yöllisiä kirjoituksia ja vain yöllä kirjoittelu sallittu.

Eräs kaveri lupasi tän topikin kirjoittaa täyteen  ;D

Antaa Palaa.
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: bravastar - Syyskuu 28, 2013, 00:40:05
Katsotaan nyt sitten kuinka monisivuinen tästäkin topiikista tulee. :P
Kait tässä nukkumassa pitäis itsekin olla mutta selkä hajalla ja kissat mekastaa.. Nuku tässä sitten.
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: Jalmari - Syyskuu 28, 2013, 01:02:26
Katsotaan nyt sitten kuinka monisivuinen tästäkin topiikista tulee. :P
Kait tässä nukkumassa pitäis itsekin olla mutta selkä hajalla ja kissat mekastaa.. Nuku tässä sitten.
No, poistetaan jos ei menesty  :P
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: joninom - Syyskuu 28, 2013, 02:26:34
"Pehmis" uhos ainakin kirjottaa tän täyteen.   ;) Meinasin ite jo syyllistyä perustaan samanmoisen, mutta lähinpä sitten kapakkaan ja sieltä tulleena nyt voin sanoa että eipä kannattanut, ahistus sen kun kasvoi.....
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: joninom - Syyskuu 28, 2013, 02:37:00
http://www.youtube.com/watch?v=Zzvr9vgAdqQ
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: PehmoLelu - Syyskuu 29, 2013, 03:49:47
Jos on vaan vähänkin taipumusta alakuloisuuteen niin alkoholia ei pitäs ottaa (saarnaus saarnaus). Sekoittaa noit dopamiinit ja syvempää kuoppaa vaan tekee oloon. Ja ihan purkillinenkin kaljaa päivässä riittää tähän. Ainakin näin itsellä. Kunpa malttaisi olla ottamatta.

Voi voi, toinen mukula mummolassa. Pitäsköhän käydä kattomassa et kaikki ok.

Onneksi lupasin:
Jos itse aloitan niin kirjoittaisin kumminkin tukkoon.
Tähän ikään osaa paremmin varautua, Jalmari aloitti   :police:
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: joninom - Syyskuu 29, 2013, 05:28:23
Juu tiedossa on, mutta se onkin se taikalääke millä se alakulosuus poistuu sen illan ajaks!  8) Siinä onkin tekemistä että lopettas kokonaan...
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: PehmoLelu - Syyskuu 30, 2013, 23:13:58
^sanoppa muuta.
Viä ei ole yö mutta mulla olisi yksi tylsä juttu mielessäni.
Lukekaa ajatuksella, mitään järkeä tässä ei ole mutta silti   '.|
Joudun käyttämään kirosanoja koska ne liittyvät oleellisesti asiaan.

Eli minulla ei ole minkäänlaisia lahjoja. Ainahan ihmisellä on joku osa-alue tai taito jossa on keskivertoa parempi. Musiikki, kuvataide, muisti, puhelahjat, ihan mitä vain.
Minä olen perusjantteria siis vieläkin epäkiinnostavampi. Ei mitään kykyjä, nollaakin nollempi.

Mutta yksi juttu on mikä hankaloittaa elämää.
Pelkään pimeää. Enkä mitään vähän vaan pelkään pimeää aivan perkeleellisesti.

Ai miksikö. Noh minulla on sellainen " lahja" että kun suljen silmät niin näen pirun kasvot.
"Aika suatanallisen siistiä" joku voisi sanoa. No ei ole.
Luojalle kiitos, jos on tarpeeksi väsynyt niin ei mitään ja näin vanhemmiten "näkeminen" on helpottanut.

Rupesin tuossa justiinsa miettimään että jos sokeudun pääsenkin näkemään maanpäällisen helevetin. Oy jippia jee Ab...
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: joninom - Syyskuu 30, 2013, 23:39:41
Käväsin tossa abc:llä, pienoinen iltakävely... Siinä aloin mietiskeleen näitä autohommia yllättäen. Sitten ihan syvällisesti aloin miettimään että minkähän ihmeen takia ihmiset ei pidä Fiiateista? Niillä on huono maine Esson baarin takia, todennäköisesti näin. Ihmisten kannattais kyllä hankkia sitä omakohtastakin kokemusta... Eilen naureskelin kun selailin suomi24 elintärkeitä keskusteluita, ja siellä justiin nämä japanin ihme jätkät polki kyllä netin välityksellä maan jokaisen Fiiatin suonsilmäkkeeseen.

Niin siihen pohdiskeluun ettei mene ihan pas-paaapöö-poon jauhamiseks, tässä ole varmaan kenenkään mielestä mitään tolkkua mutta ajatukset on pakko jakaa heti kun ne tulee mieleen. Ootteko koskaan miettiny paljonko esimerkiks ensiauton ostajat menettää kun eivät tyydy Fiiattiin, vaan tahtovat bmw:n, tai jonkun vag:n tuotoksen? Otetaan esimerkki hintana 1500e.

Minkälaisen bmw:n saat 1500eurolla? Saat sillä sellasen bmw:n, joka on vuosimallia 1980-1997max, jolla on ajettu todennäköisesti 270-370tkm. Varusteina hyvällä tuurilla kierroslukumittari ja sähkölasit jos kova tuuri käy, ja otteessa olet 13. omistaja, josta suurin osa myöhemmän pään omistajista on käyttänyt sitä lähinnä leikkikaluna talvella. Lisäksi, kyseiset neloskoneet on semmosia säksättäjiä että jos löydät nätisti käyvän tolla rahalla niin tee ihmeessä Lottoa. Mutta kyllä tuurillaan löytää tietenkin vähänajetun ja hyvän yksilön tollakin rahalla, kaveri etti sellasta yksilöä lähes vuoden....  ::)

Minkälaisen Fiiatin saat 1500eurolla? Vuosimallin saat valita oikeestaan 1980-2002, ja kilometrit parhaimmillaan alta 100tkm. Varusteina parhaimmissa tapauksissa jopa automaatti-ilmastointia, ja kattoluukkua. Mutta mitäpä näistä kun Fiiatin mallistossa on aikanaan ollut autoja, missä on jo vakiovarusteena sähkölasia, sumuvaloa, sähköpeiliä, sekä kuljettajan turvatyynyä, unohtamatta penkin ja ratin hintaluokassaan monipuolisia säätöjä. Tietysti, näissäkin on ongelmansa kuten kaikissa autoissa, mutta omasta mielestä hinta-laatusuhde on huomattavasti järkevämpi.  '.|

Tiivistettynä siis, saat samalla rahalla yli puolet vähemmän ajetun, sekä paremmilla varusteilla. Ei tarvitse tyytyä ikkunoiden käsiveivaamiseen.

Nyt samantien luulot pois, en ole bmw vihaaja, enkä vag vihaaja vaikka en kyseisiä pelejä itselleni tahtoisikaan. Bmw:llä on hienoja autoja, itseasiassa tosi hienoja autoja, erittäin paljon hienommilla varusteluilla kun monella muulla valmistajalla. Mutta en vaan silti voi käsittää, mikä ihme noita hintoja pitää vielä yli 20vuoden jälkeen niin karmeina.... Kertokaa jos sen tiedätte!!

Kiitos ja anteeksi
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: joninom - Syyskuu 30, 2013, 23:42:38
jaaha meillä on PehmoLelun kanssa ollu ilmeisesti päällekkäiset pohdiskeluhetket.  ;D (no Mats Sundin)

Mullahan on itseasiassa identtinen juttu sun kanssas, täys nolla istuu tääläkin päässä! En oo millään tapaa uskovainen mutta kerro ihmeessä miltä pirun kasvot näyttää?  '.|

Minen taas pelkää pimeetä, enkä korkeita paikkoja, mutta ahtaat paikat on viimenen niitti tähän päähän, järki lähtee samantien.....

lisäänpä vielä että sulla on ainakin marean tekniikka hallussa, saa aika moni perusjantteri tulla tuopin äärelle sun kanssa siitä väittämään.
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: PehmoLelu - Lokakuu 01, 2013, 00:17:49
En sit tiä. Mä olen nähnyt pelottavia kasvoja ihan pienestä kakarasta asti. Aina ne muuttuu. Silleen kesäisistä kesyistä kasvoista alkaa ja muuttuu sitten melko hmh niin pelottaviksi.
Minulla kun ei ole mitään piirtäjän lahjoja niin enpä oikeen osaa kuvailla pirun kasvoja. Kaippa ne ironmaidenin, manovaren jne kansikuvat siellä välähtää.
Jos osaisin maalata/ piirtää/veistää niin olisi varmasti kuuluisa kasvojentekijätaiteilija tai jotain  ::)

Mä en oikeen osaa ottaa tuohon fiat on pasta yleiseen käsitykseen kantaa. Ei fiatit niin huonoja ole mitä suoli 24 huudellaan mut eihän nämät italiaanot mitään maailman parhaitakaan kyl ole.
Kummasti vaan jotku italiaanot vaan maksaakin ja samoin takaveto ladojen hinnat ovat myös pompsahtamaan päin.

Se nyt mikään lahja ole et autoista mukamas jotakin tietää. Tehnyt autoja työkseni ja harrastankin vielä niin onhan sitä jotakin opittava. Missään nimessä en ole mikään huippujätkä autojenkaan kanssa en.
Jos nyt vaikkapa joku reenaa karatea 20 vuotta niin onhan se melko hyvä siinnä väkisinkin. Näin on mulle autojen kanssa käynyt. Karatet ym. Budolajit lopetin ihan suosiolla kun mun lihaksisto on niiiin hidas ja nivelet heikot.

Mun isä oli muuten helvetillisen kova heittämään Kiviä ym. Varmaan olen siitä kirjoottanutkin. Leipiä heitti järven pintaan jos ei sata niin ei paljon puutu. Veti tuolla temppullaan pikkupojat hiljasiksi.
Voisin väittää et on ja tulee olemaan maailman paras tuossa lajissa nyt ja aina.
Samaten pystyi heittämään koivukeppiä lähes ilman vauhtia 50 metriä.
Joskus oikeen nauratti kun nakkelin kivilingolla kiviä mukamas kauas ni pappa nakkasi ilman linkoa kauemmas. Ihan uskomaton äijä.


Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: PehmoLelu - Lokakuu 01, 2013, 01:14:56
Tossa kun tuli bemari esille niin.
Mä en silleen bemuista diggaa mut yksi mun kaveri on tykästynyt 2002, 1502 bemareihin.
Joskus siis kakarana turbo rimmannut nuita ja rakensi yhden turbollisen jokunen vuosi sitten myös.
Noit on vielä selkeitä autoja, ei mitään ranteenvahvuista johtosarjaa jos valot toimii ja renkaissa ilmaa niin eikö baanalle.

Kaveri ei laittanut autostaan itse mitään videoita tai kuvia.
Mut tarinan mukaan kone on muuten vakio paitsi että männät on mahlen "kuplaan" tarkoitetut, kytkin vahvempi, kynsipahvi + ISOLLAturbolla ja kaasareilla. Nokka Virtalan Riston suosittelema.
Naantalin sporttiauton penkissä 0,7 Bar ja 300 hp. Melko ok. Ja tuota kun ahdettiin asfaltilla melkein kahdella kilolla niin voi miettiä liikkuko.
Uuden omistajan tekemä video. Tuostakin on jo vuosia aikaa ilmeisesti...
http://m.youtube.com/watch?v=wJ8_FAc7UxY


Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 01, 2013, 01:41:57
Kummasti vaan jotku italiaanot vaan maksaakin ja samoin takaveto ladojen hinnat ovat myös pompsahtamaan päin.
...ja pappatuntureissa sama homma

En sit tiä. Mä olen nähnyt pelottavia kasvoja ihan pienestä kakarasta asti. Aina ne muuttuu. Silleen kesäisistä kesyistä kasvoista alkaa ja muuttuu sitten melko hmh niin pelottaviksi.
Minulla kun ei ole mitään piirtäjän lahjoja niin enpä oikeen osaa kuvailla pirun kasvoja. Kaippa ne ironmaidenin, manovaren jne kansikuvat siellä välähtää.
Jos osaisin maalata/ piirtää/veistää niin olisi varmasti kuuluisa kasvojentekijätaiteilija tai jotain  ::)
Osaan jotenkin kuvitella, mutta ei sitä voi käsittää kun ei itellä ole vastaavaa...  '.|

Se nyt mikään lahja ole et autoista mukamas jotakin tietää. Tehnyt autoja työkseni ja harrastankin vielä niin onhan sitä jotakin opittava. Missään nimessä en ole mikään huippujätkä autojenkaan kanssa en.
Jos nyt vaikkapa joku reenaa karatea 20 vuotta niin onhan se melko hyvä siinnä väkisinkin. Näin on mulle autojen kanssa käynyt. Karatet ym. Budolajit lopetin ihan suosiolla kun mun lihaksisto on niiiin hidas ja nivelet heikot.

Mun isä oli muuten helvetillisen kova heittämään Kiviä ym. Varmaan olen siitä kirjoottanutkin. Leipiä heitti järven pintaan jos ei sata niin ei paljon puutu. Veti tuolla temppullaan pikkupojat hiljasiksi.
Voisin väittää et on ja tulee olemaan maailman paras tuossa lajissa nyt ja aina.
Samaten pystyi heittämään koivukeppiä lähes ilman vauhtia 50 metriä.
Joskus oikeen nauratti kun nakkelin kivilingolla kiviä mukamas kauas ni pappa nakkasi ilman linkoa kauemmas. Ihan uskomaton äijä.
Totta tietty tuokin, opettelelulla (varsinkin minkä nuorena varastaa, sen vanhana omistaa -periaatteella) voi kyllä oppia mitä tahansa kun tarpeeks reenaa. Muistan kanssa että oma pappani oli melkonen mies. Ikänsä kenttäsirkkelillä sahas aamusta iltaan koko kylän puutarpeet... keho ei näyttäny miltään lihaskimpulta, mutta monesti se lihas tuleekin huomaamattomassa paketissa, tämän tajusin vasta omalla aikuisiällä kun näin papan nostavan yksin tukin takasin siihen pöydälle joka siitä aiemmin alas pyörähti... Eikä ollut mikään kitukasvunen kataja.  ;D

Tossa kun tuli bemari esille niin.
Mä en silleen bemuista diggaa mut...
Kuten tais tosa tulla selväks niin en itekkään mikään fanaatikko ole...  ::) mutta kyllä tossa pelissä minkä linkitit tuntus voimaa olevan, noissa on tosiaan se hyvä puoli ettei tartte paljoa ecua opettaa.  ;D
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: PehmoLelu - Lokakuu 02, 2013, 00:08:03
^ecua opettaa  ;D

Hyydyin eilen ja taidan hyytyä tänäänkin. Kuumetta pukkaa joten levottomuuskerroin jutuissa liian iso...
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 02, 2013, 00:37:18
^ecua opettaa  ;D

Hyydyin eilen ja taidan hyytyä tänäänkin. Kuumetta pukkaa joten levottomuuskerroin jutuissa liian iso...
;D

Levottomuuskerroin kun on tarpeeks suuri, niin sillonhan jutut on parhaimmillaan.  ;)
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: PehmoLelu - Lokakuu 19, 2013, 01:04:06
AI!
Nyten kylpä leipäläpi on liian kipeä.
Eilen nirskutettu takahammas irti ja AI perkeles että osaa olla kipeä.
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: PehmoLelu - Joulukuu 23, 2013, 06:06:19
Normipäivä näköjänsä tulossa.
Räkää nenästä, rintaan pistää ja muutenkin ketuttaa. Eli hyvin menee henkissä ollaan (toisten ongelmaksi).

Odottelin perjantaiksi ns. Käsiohjelmointikapulaa saapuvaksi posti 14 kautta. Eli jakeluna. Eipä näkynyt. Varmaan taas menny postilokeroon 14. Lupasin asiakkaalle olla pe iltapäivän puolella tontilla. Taas menee selittelyksi tällepäivälle. Soita siinnä siinä sitten perjantaina viiden jälkeen ettei työkalua tullukkaa.
Kaheksan nurkilla alkaa pekkapoikia kiusaamaan. Tokkopa tuolla itellassa ketään vastaa...

Muorilla ei tullu vettä hanasta. Onneksi älysi soittaa. Käskin mennä pannuhuoneeseen. Pääsi muori kahluuhommiin ja sai sammutettua vesipumpun.
Sitä äkäseen käydä ekana kurkkaamassa näin lomalla kun kerran jouten on.

Mitäs viä. No eipäkaippa mitään. Tai voisi joku sähkäri kertoa onnistuuko sähkönsyöttö torppaan kolmivaihetöpslin kautta. Päävirta pois ja genua kiinni. Eihän se mene valtakunnan verkkoon eihän...
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: PehmoLelu - Tammikuu 29, 2014, 04:03:59
Melkkestä kuukausi.

Ajattelen Maxxedia yssikseen surkkianapoikana mietteissään ABC:n pöytän ääressä.
-V###u petturit, mää tapan teijät...

Ei mitään ressiä  ;D köökin pöydän ääressä istun eikä uloskaan näe mitään.
Kahvia, no mitäpä muutakaan sitä kello kolme voisi juoda.
Liian helppoa ollakseen totta... Tyydyn tähän.

Eilen vahasin en autoa vaan nahkatuolin. Kyllä kiiltää. Satasen jakkarasta tuli tonnin tuoli.
Muori keuhkosi ja kirosi aina tuon isän ostoksen. Noh eipä tuo munatuoli uutena maksakaan paljon. Ulos se kannattaa viedä tai polttaa niin ei ole vastuksilla...
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: Maxxxed - Tammikuu 29, 2014, 09:00:24
Melkkestä kuukausi.

Ajattelen Maxxedia yssikseen surkkianapoikana mietteissään ABC:n pöytän ääressä.
-V###u petturit, mää tapan teijät...

Ei mitään ressiä  ;D köökin pöydän ääressä istun eikä uloskaan näe mitään.
Kahvia, no mitäpä muutakaan sitä kello kolme voisi juoda.
Liian helppoa ollakseen totta... Tyydyn tähän.

Eilen vahasin en autoa vaan nahkatuolin. Kyllä kiiltää. Satasen jakkarasta tuli tonnin tuoli.
Muori keuhkosi ja kirosi aina tuon isän ostoksen. Noh eipä tuo munatuoli uutena maksakaan paljon. Ulos se kannattaa viedä tai polttaa niin ei ole vastuksilla...


Hahhahahahha.. Että repesin  :D

Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: PehmoLelu - Helmikuu 23, 2014, 06:15:37
Minä olen pienestä pitäen kokenut kuoleman ahdistavana. Ikääntyminen tuo maanpäällisen elämän absurdiksi viimeistelevä tapahtuma.
Kun minun pirujen näkeminen loppuu luulen olevani valmis.


Lehdessä oli juttua lastenkiduttaja vanhemmista.
Jotenkin tuntuu käsittämättömältä.
Äärimmäinen viha ja suru ovat päälimmäiset ajatukset jotka syntyvät tuollaista ajatellessa.

Kysytäänkö kidutetulta ihmiseltä taivaassa
-Miltä nyt tuntuu

Jotenkin itsestä tuntuu että tehdäänkö sellaista kysymystä kuolemanjälkeen ei ole meidän ihmisten lupa kysyä.
Maanpäällä elettäessä pitäisi antaa jokaiselle lupa olla vapaa.

Katuvalot näköjään syttyy. Aika antaa elämän porskuttaa huterilla raiteillaan
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: Karpo - Helmikuu 25, 2014, 02:41:42
Nukkumatti hukassa taas kerran. Nukuin vissiin viime yönä liian hyvin kun taaskaan ei nukuta, v****taa vaan.

Katselen sitten aikani kuluksi kesäpyöriä Unoon. Turhaa toki sekin kun ei ole pennin hyrrää rahaa. Joo-o.
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: Fletch - Helmikuu 25, 2014, 03:25:10
Unijukka myös kadoksissa täällä. Just kun nukahdin niin muksu alko parkumaan ja eihän sitä enää sitten nukuttanut kun se suostui rauhottumaan. Tuleepahan selattua nettiautoa kerrankin rauhassa jos haksahtaisi johonkin harrastelaitteeseen.
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: PehmoLelu - Helmikuu 26, 2014, 04:38:36
Ei kande hommata mitään harrasteita jos on yöparkuikäisiä lapsia.
En mä mikään lestaadiolainen ole mutta kahdesta kuitenkin kokemusta  ::)


Tasaista piipitystä. Luulin jo tulleeni lopullisesti hulluksi.
Menin uunin luokse ja ruuvasin säätimiä.
Piipitys loppui mutta tuli takaisin kun kytkin uunin off asentoon.
Hetken kränklättyäni piipitys jäi tasaiseksi joten menin katsomaan uunin sulakkeita taululta.
No eipä löydy. Lopulta väänsin koko torpan sähköistä pimeäksi.
Eipä vaikuta piipitykseen.
Hallituskin nousi ja alkoi mesota. Hiljennä se uuni id...

Avasin vetolaatikon. Ja kappas ystäväni paistomittarihan se siinnä.
Painelen kaikkia kolmea namiskuukkelia kuin seköpää ja sehän menee hiljaiseksi.
Ei perkeles tuumin.
Se voi vielä alkaa piipittämään. Irtoaisikohan takakansi ja paristot pois.
Hetken aikaa tutkittuani:
EivitunpaskaAukea.
Hmm kaakelilattia. Se kestää.
Nakkaan paistomittarin unipöpperöisillä voimillani lattiaan.
Atomeiksi meni. Hyvä onpahan hiljaa

Menen sänkyyn.
Pian piippaa niin hemmetin kovan sarjan.
Jaahas ja mihinhän ne paistomittarin osat menivätkään.
Persaus pystyssä kaivoin kaappien alta ja eipä löydy paistomittarin sisuksia.
Patterit ja kuoret löytyy joten jos se nyt vielä piipittää haen kuulosuojaimet.
Harmi ettei kaupasta saa vielä luulosuojaimia (jos itse korvienvälissä on vikaa)...
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: PehmoLelu - Maaliskuu 09, 2014, 04:54:03
Paistomittarin sisuskalut ovat hävinneet kuin pieru mynämäen tuuleen.

Kuukaudensisään aloitettavat puutyöt tuntuvat pyörivän pienessä pääkopassa turhankin paljon.
Ihan hyvällä tavalla kylläkin. Ehdinkö varmasti, tuleeko hyvä, paperityöt öh, lyönkö peukalon mustaksi, rakennustarvikkeet piräsis saara edullisesti, paalukalusto peruttu ku piirustukset kelluvalle laatalle olikin, uppooko se sit tonne savimaahan koko roska, saako piirustuksista mitenkä paljon poiketa varsinkin jos tekee paremmin mitä kuvassa, vai valetaankohan minut sokkeliin jo alkumetreillä (annetaan sille hölmölle kuikelolle suun täydeltä kuraa, pitää mölynsä mahassa)...
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: joninom - Maaliskuu 11, 2014, 00:27:58
hyi wittu että tuo uuen mallin Delta on ruma  '.| Aloin selaamaan nettiautossa Lancioita, ja sieltähän semmonen tuli vastaan. Ei nappaa kyllä omaan silmään.
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: Fletch - Maaliskuu 12, 2014, 01:54:02
Ei kande hommata mitään harrasteita jos on yöparkuikäisiä lapsia.
En mä mikään lestaadiolainen ole mutta kahdesta kuitenkin kokemusta  ::)

Joo mut jos löytäis semmosen joka olis ihan valmis ja mitä ei tarvis rassata :) Hyvällä säkällä sais varakulkineen jos jompikumpi käyttiksistä päättää piiputtaa eikä kerkeis sitä heti hoivata. Outo mielihalu olis hommata kakspyttynen 126 tai Panda 30  >:D

hyi wittu että tuo uuen mallin Delta on ruma  '.| Aloin selaamaan nettiautossa Lancioita, ja sieltähän semmonen tuli vastaan. Ei nappaa kyllä omaan silmään.

Ei se ole ruma vaan persoonallinen  ;D  Noita uusiakin Deltoja katsellut kun miettinyt mitä seuraavaksi hommaisi. Varsinkin se 190hp twinturbo olis hauska ajatuksena varsinkin kun moni ei odota että se moderni taideteos vielä liikahtaakin. Vähän se vaan on liian möhkö.


Sitten avautumista asian sivusta... tanan räkätauti pitää sitten puskea juuri nyt kun töissäkin hirmu kiirettä.
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: joninom - Maaliskuu 12, 2014, 02:27:26
Joo persoonaa on kyllä, siitä oon samaa mieltä. Yleensä personaalliset kulkineet justiin omaan silmään nappaakin, mutta jostain syystä tuossa ei ole kyllä mitään eroottista...  ;D

Mullakin oli justiin pari viikkoa räkätauti. Nenä niin tukossa ettei kulkenut kahteen päivään nenän kautta ilma muutakun suihkun tai ulkoilun jälkeen, sen kolme minuuttia... Sitten päätin että kokeilen ensimmäistä kertaa elämässä nenäsumutteita. Nasolin kyllä toimii hienosti, tommonen 1mg vahvuinen. Viitisen minuuttia suihkauksesta molempiin sieraimiin, ja henki kulkee. Suosittelen lämpimästi kaikille kanssa-autoilijoille, pidetään tää tieto omana tietona. Massamerkki autoilijat saavat niistää nenuansa...  ;)
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: Fletch - Maaliskuu 25, 2014, 02:25:04
Jaahansta taas unetonta yötä puskee. Liikaa pähkittävää ja muksu herätti just kun laiva lipui höyhensaaria kohti niin tässä sitä taas surffaillaan. Hyvä puoli että tulee etittyä kaikenlaista mitä ei muuten ehdi. Tänä yönä oon selvittänyt miksi pakki ei volvossa oikein meinaa loksahtaa hyvin pesään ja mikä vaivaa sen keskuslukituksen takaluukon lukkoa. Samalla huoltomanuskaa plärätty niin tietää mitä on vastassa ja etsitty varaosat jo valmiiksi mitä tarvitaan  8)

Viikonloppuna onnistuin puukottamaan itseäni nahkamiehen köysipuukolla huolella sormeen kun purin kaatopaikalle meneviä lastenrattaita. Tunnetusti se terä ei lihaa sääli joten sormesta lähti kunnon file. Hyvän puukon huomaa muuten siitä että haava on kivuton mutta runsasverinen kuten nytkin. Lauantaina kauppareissulla toinen pariskunta saattoi hississä ihmetellä kun haava repesi autonavaimia taskusta kaivaessa ja tuposta alkoi tiputtaa verta hissinlattialle. Ei kun vähin äänin pois vessaan tekemään uutta pakettia.
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: joninom - Kesäkuu 10, 2014, 03:10:35
Joku päivä, jos ei itellä ole varaa ni sitten lähden lainarahalla Gumballiin.  '.| Olispa sielläkin Fiiatti nähty.  ;D
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: BraveBeast - Kesäkuu 10, 2014, 03:52:00
Ei se osallistuminen maksa kuin 50k€ (1 auto/2 hlö). ;D
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: joninom - Kesäkuu 10, 2014, 18:05:56
Niin on, pikkunen säästökuuri päälle. 10 vuotta makaroonia  ;D
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: PehmoLelu - Kesäkuu 12, 2014, 00:38:03
Minulla on ollunna makarooni kohta 20 vuotta alla ja ei se jumaliste ole extrana tilille lykännyt 50 tonnia.
Noh kuis vaa. Pizzaan tekemään muiden vanhoista jätöksistä. Olis originale pizza ainaski ja halapa.

Kello puali yksi ja kokopäivä kulutettu.
Pirskatti. Itse olen suursyömäri mutta tänään aamulla pari hapankorppua ja loppupäivä kahveen voimalla.
Pari kalijaa iltapalaksi vaihelaattikkojumpan ratoksi ja nyt yöhuikoiseen näkkäriä ja sangriaa. Meinasin jo valamettia mennä tulille iskemaan mutta ei kehtoo naapuri kattelee piippuun magnumeja.
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: PehmoLelu - Huhtikuu 04, 2015, 23:13:10
Jou Jou
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: Fletch - Huhtikuu 21, 2015, 02:10:05
Kerkesin tunnin sitten nukkumaan kun muksu kait näki pahaa unta tms. ja halusi jotain mutta ei vaan saa selvää kun väsynyt 2v tenava yrittää itku kurkussa selittää. Noh mamma sai sen nukahtamaan mutta ei sitten enää itseä nukuta vaikka koko eilisen päivän väsytti niin penteleesti ja illalla nukahdinkin kuin taiottuna. Vanhemmuus on kyllä hienoa vaikka joskus ei siltä vaikuttaisikaan ja heinäkuussa olis toinen vielä tulossa. Oon luvannut itelle että muutaman vuoden päästä saa sitten tehdä paljo enempi omia juttuja jahka saa nuo mukulat vähän isommiksi.
Otsikko: Vs: YÖ Topikki
Kirjoitti: PehmoLelu - Huhtikuu 22, 2015, 00:09:12
Minun vanhempi pentu on nyt 7 vuotias.
Sillon kun tuo syntyi niin tuumin myös että parivuotta menee niin pääsen harrasteautosorvin ääreen takaisin. Enpä ole päässyt.
Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)