FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Fiat-aiheista => Projektit => Aiheen aloitti: joninom - Lokakuu 05, 2013, 19:33:47

Otsikko: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 05, 2013, 19:33:47
Eli joo, tämmönen mööpeli tuli eilen haettua. PehmoLelu:a haluan nyt ihan ensimmäisenä kiittää keskusteluista joita käytiin, vaikutti ostopäätöksen tekoon aikalailla.  :) Käytiin toissapäivänä autoa hallituksen kanssa kattomassa, hänellä oli epäilys että tässä on jotakin mätää joten päätin että yön yli mietin vielä etten tee hätiköityä päätöstä, taas...  ::) Ulkosesti pirssi on jo parhaat päivänsä nähnyt, onhan sillä ikääkin jo nelisentoista vuotta. Koneena tosiaan toi 1.6 16v, ja tehoeroa 1.2:seen on ihan mielettömästi, vaikka en vielä varsinaisesti polkenutkaan ole. Leimaa on vuodenverran, ja kauppaan kuului kesä ja talvirenkaat, molemmat aluvantein. Erikoisuuksia on senverran että tästä löytyy toi sähkönen kattoluukku, niitä ei kauheen usein myynnissä näe täällä Suomen maalla.  '.| Väri on joku ihmeen kultakeltakuparioranssihelmiäissekotus, en oikeen osaa sanoa. Kuvat puhukoon puolestaan...

(http://i7.aijaa.com/t/00408/12723457.t.jpg) (http://aijaa.com/aIM6oz) (http://i2.aijaa.com/t/00111/12723546.t.jpg) (http://aijaa.com/n5Vylt) (http://i11.aijaa.com/t/00466/12723545.t.jpg) (http://aijaa.com/UPKkEu) (http://i3.aijaa.com/t/00367/12723544.t.jpg) (http://aijaa.com/MdDuXm) (http://i2.aijaa.com/t/00325/12723543.t.jpg) (http://aijaa.com/zMQRxz) (http://i8.aijaa.com/t/00781/12723541.t.jpg) (http://aijaa.com/6RtSrj)  (http://i3.aijaa.com/t/00940/12723540.t.jpg) (http://aijaa.com/ojZ8Wg) (http://i2.aijaa.com/t/00541/12723539.t.jpg) (http://aijaa.com/0eXI0C)
Pahottelen vähän huonoja/paikoittan sumeita kuvia. Tolla yhellä on liian hieno kamera nii en osaa käyttää....

Tarkkasilmäsimmät varmasti huomaa tuosta kolmannesta kuvasta jossa kattoluukkukin pilkottaa, myönnetään että näkyy todella huonosti mutta katto on myllytetty lähes koko alueelta rullalle. Paha sanoa pystyykö mylläämälläkään enää pelastamaan. Sama homma sitä seuraavassa kuvassa takaluukun kulma. Koko auto on täynä pieniä kosmeettisia virheitä, jotka ei itseäni tässä alkuvaiheessa häiritse. Kunhan saa tuon tekniikkapuolen ensin kuntoon.  :) Perinteiset "linnunpaskat" löytyvät molemmista peilikolmioistakin, näihin kosmeettisuuksiin perehdytään sitten myöhemmin enemmän.

Vikoja ja puutteita on
-paukkuva kuskinovi, muista autoista korjaantunut ruuttaamalla sarana täyteen rasvaa. Saa nähä mitä tässä tapahtuu.  ;D
-kuskin oven katkaisija rikki jolla kattovalo syttyy
-jakopään hilppeet vaihtokunnossa
-etupyörän laakeri vasemmalta jyristää niin halavatusti...
-naarmua ja jurmua siellä täällä kuten aiemmin mainitsin

Suunnitelmissa on nyt ensalkuun tosiaan toi tekniikkapuoli saada kuntoon. Sen jälkeen täys putsi koko autolle, sisältä aivan karmean näkönen vaikka kuvissa ei siltä ehkä näytäkkään. Suunnitelmia ei tällä haavaa ole sen enempää, rahojen salliessa. Tosin musiikkia tykkään kuunnella, ja taidan tuikata nuo edellisessä bravossa olleet vermeet kiinni kun vaan löydän paikan missä inssata.  >:D Topiikkiin tulee tekstiä sitä mukaan kun saan jotakin tehtyä, paikkaa täälä kotosalla ei ole missä tehdä. Joten pitkiä jaksoja on luvassa ettei tapahdu mitään, mutta sittenkun pääsen paikkaan jossa on tilat tehdä, tulee yhteen putkeen tehtyä enemmän.  8)

Ehdotuksia, kysymyksiä, yleistä suunsoittoa?  ;D

Olen puhunut.  ;)
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: BraveBeast - Lokakuu 05, 2013, 20:06:28
Onnea vaan hankinnasta. ;)

Omaan Bravoon verrattuna tuo on kyllä aika ok kunnossa. ::)
On se vaan hieno lelu tuo kattoluukku, varsinkin kun liukuu katon sisälle piiloon eikä rumasti ulkopuolelle kuten monissa muissa vanhemmissa autoissa. Itse en edes tarvinnut kesällä ilmastointia, kunhan vaan avasi luukun ja lisäksi ikkunan jos ei tuulta ollut.

Ensimmäiseksi ehdottaisin sivuvilkkujen vaihtamista tummiin/kirkkaisiin. Muuttaa yllättävän paljon ulkonäköä parempaan suuntaan. ;D Eivät maksakaan hirveästi.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 05, 2013, 21:27:46
Kiitoskiitos TJ  :) Juu kyllä siellä ilma vaihtu hienosti kun koitin sitä heti kotimatkalla.  :D Laitetaan korvan taa toi vilkkuasia. Niin, ja valehtelinkin vielä alotusviestissä... Suunnitelmiahan siis on, vaikka väitin että ei ole.  '.| Imukitin hankin hetikun rahatilanne sen sallii, samoten marean projektorit. En muistanu että nuo vakiovalot on noin kehnot...  ::)
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 05, 2013, 23:49:54
Jaahans, keli näyttää siltä että huomenna selvinnee vuotaako kattoluukku  ::)
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 06, 2013, 16:29:27
Kattoluukku näyttäs olevan erittäinkin tiivis. Sensijaan kävin lidlissä äsken, akku taitaa olla aikalailla finaalissa joten ostoslistalle akku. Lämmöt eivät enää myöskään näyttäny nousevan yli toisen tolpan... Joten termarikin tuntus olevan vaihtokunnossa. Noh, akkua pitää kokeilla vielä tekoelvyttää jos sen sais henkiin. Termaria ei ennenkään oo tekoelvyteltyä saatu eli sen voi suorilta laittaa ostoslistalle.  >:(

2 päivää omistusta takana, n. 100km kilometrejä. Havaitut viat:
- termari
- akku

Kumpikaan ei koeajopäivinä oireillut.  ;D Edellisissä kahdessa autosa muuten termarin kanssa sama juttu. Viikon sisällä ostamisesta  ;)
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: PehmoLelu - Lokakuu 06, 2013, 19:13:40
Mareasta jäi termari jumiin ja kone kiahahti. Kannatan termarin vaihtoa vaikka sen noin 60 euroa maksaakin. Vaihtaisin sitä ennen kyl nesteet ja ajelisin tovin. Puulaantuu järjestelmä sitten ehkä vähän perusteellisemmin.
Kattoluukussa on yleensä rännit. Eli kyllä ne melkein aina vuotaa mut vesi tiputetaan A tolppien kautta maahan.
Mulla oli untamoisessa luukku ja pakko myöntää et yllärin kivasti ilma vessassa kesällä vaihtui. Ilmastoinnille se ei pärjää likikään mut silti.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 06, 2013, 19:36:42
Mareasta jäi termari jumiin ja kone kiahahti. Kannatan termarin vaihtoa vaikka sen noin 60 euroa maksaakin. Vaihtaisin sitä ennen kyl nesteet ja ajelisin tovin. Puulaantuu järjestelmä sitten ehkä vähän perusteellisemmin.
Kattoluukussa on yleensä rännit. Eli kyllä ne melkein aina vuotaa mut vesi tiputetaan A tolppien kautta maahan.
Mulla oli untamoisessa luukku ja pakko myöntää et yllärin kivasti ilma vessassa kesällä vaihtui. Ilmastoinnille se ei pärjää likikään mut silti.
Joo kyllä sen ostankin, niiku sanoinkin.  :) Tota asiaa en luukusta tiennytkään, tosin ensimmäinen laitos missä semmonen on...

Hain nastarenkaat autosta sisälle, katoin että lattialla on joku paperi ja uteliaisuuksissani lukasin. Sielä olikin kaks lappua päällekkäin:
AD:n kuitti jakopääremontista, tästä kuitista vaan uupuu rekisterinumero ja vesipumpun perässä lukee sysleri, joten tuskin on tähän autoon tätä tehty. Sitten Autokeskuksen kuitti "HIHNA LATURI JA HIHNA OHJAUSTEH".

Mietityttää vaan että mitä nää pastapaperit tekee ton auton lattialla`?  '.|
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 06, 2013, 21:39:46
Tässä illan mittaa tehny pientä tutkimustyötä. Hain autorekisteri.fi:stä ton bravon kaikki tiedot ihan mielenkiinnosta. Aika ongelmattomasti ainakin näyttänyt katsastuksista läpi menevän  :o Laittelin auton edellisille omistajille viestiä ja soitellut ihan sen jakopääremontin ajankohtaa ajatellen... Tähän mennessä on selvinnyt ainakin se että se on suoritettu Helmikuussa 2012 jonka jälkeen auto vaihtoi omistajaa kilometrilukemana 182000km, hänellä auto oli huimat 19 päivää.  ;D Tässä kohtaa auto meni Autokeskukseen Turkuun jossa se seisoi 3 päivää. Siitä matka jatkui erääseen Raisiolaiseen yritykseen, sielä tämä kampe viihtyikin sitten 5 kuukautta. Tämän jälkeen auto siirtyi takasin Turkuun yksityisomistukseen, hänellä se oli 15 päivää... Siitä matka liikkeeseen josta hain sen pois. Nyt mittarissa toi 199tkm, eli jos nyt matikkapää ei ihan täysin petä, pitäis jakopään olla ihan iskussa vielä?  '.|
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: fiat12 - Lokakuu 07, 2013, 05:18:31
Nonni tiukka vehe!  8) Ei se jakopää vielä vaihtokunnossa jos se on uusittu 2012. Eikö siitä mitään kuittia löydy?
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 07, 2013, 06:27:43
Nonni tiukka vehe!  8) Ei se jakopää vielä vaihtokunnossa jos se on uusittu 2012. Eikö siitä mitään kuittia löydy?
Nii, onhan se kai ihan! Pistin varuulta vielä illalla viestiä yhelle omistajalle, sekin oli yöllä laittanut viestiä takaisinpäin "Jakopää uusittu edellisen omistajan toimesta, ajankohdasta ei tietoa."  ;D Eli toisinsanoen, vaikka nyt kuka tahansa pistäis mitä viestiä tuohon asian tiimoilta, niin jakopää menkööt uusiksi ihan varmuuden vuoksi. Huomattavasti halvempi vaan uusia se kun luottaa siihen että se on joskus vaihettu...  ::) Kuittia kun ei joo löydy, leimoja on kirjassa 160tkm asti mutta jakopäästä ei merkintää.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 07, 2013, 13:27:13
Nyt on tiedossa että ensviikon sunnuntaina lähden kotikonnuille päin viikoks. Tänä aikana kerkeen tekemään autoon täysputsin, ja on myöskin lämmin paikka jossa saan peilikolmioista "linnunpaskat" räätälöityä pois. Samaan syssyyn mahdollisesti konepeiton kiveniskemät, sekä kylkien syvimmille urille tulisi jotakin tehdä... Näistä luonnollisesti kuvia myöhemmin kun pääsee "asian äärelle".

Selasin auton lippuja nyt tosiaan vähän tarkemmin, huoltokirjassa on tosiaan Deltan leimat 120tkm asti, ja siitä eteenpäin Autokeskuksen leimat aina 160tkm asti. 160tkm huolto on näemmä aika laaja, huolto-ohjelman mukaan sinne on tehty lueteltuna seuraavaa:
vaihetty öljyt ja nesteet, kuka osaa sanoa mitä toi "nesteet" pitää sisällään?
pensansuodatin
ilmanputsari
tulpat
raitisilmasuodatin (yllätys yllätys, ei ole paikallaan)
+ tarkastettu kaikenlaista

Ei tää ainakaan ihan kamalan huonolla pidolla ole ollut...  :o
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: Maxxxed - Lokakuu 07, 2013, 16:44:25
Jarruneste, jäähdytysneste. Eipä kai itellä muuta tule mieleen. :D Lasinpesunestettä harvemmin vaihdetaan. :D :D :D

Mulla ois sulle Ratti ja nuppi, Abarth:ia :)
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 07, 2013, 16:54:53
Jarruneste, jäähdytysneste. Eipä kai itellä muuta tule mieleen. :D Lasinpesunestettä harvemmin vaihdetaan. :D :D :D

Mulla ois sulle Ratti ja nuppi, Abarth:ia :)
Jeps, aattelinkin että tuskin kuuluu lootan öölit. Jossain mersun huolto-ohjelmassa ehkä saattaiskin kuulua... Tykkään bravon vakioratista, toi nuppi on kyllä ihan syvältä. Ihankun pitäs kädessä kieroa mulk**a...  ;D
Mutta, kävin eilen verkkokomeroo siivoomassa että saan nastarenkaat sinne ni sieltä löysin kuule yli 11 vuotta vanhan puna-mustan nahkasen vaihekepin nupin! Ostin peltoautoon joskus pentuna  ;) Tuskin tulee vaihdettua, kuitenkin aika epäolennainen asia ja varsinkin kun koko autossa ole yhtäkään punaista osaa paitsi vararenkaan vanne.

Heitin tosa lenkille lähtiessä rekisteriotteen hanskalokeroon. Joku talipää oli pamauttanut ovella kylkeen, johan se mulla muutaman päivän on kerennyt oleen... Vielä vieraspaikalla niin ei voi yhtään paikallistaa kuka olis mahtanut olla.  >:( Noh samalla menee yks lommo kyljestä kun korjaa kiveniskemät ja jurmut muualtakin, eli ensiviikolla.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: fiat12 - Lokakuu 07, 2013, 17:19:21
aika pasta mäihä et joku heti kolhinu  '.|  kannattaa se hihna vaihtaa jos ei 100% varmuutta milloin uusittu  8)
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 07, 2013, 17:23:50
aika pasta mäihä et joku heti kolhinu  '.|  kannattaa se hihna vaihtaa jos ei 100% varmuutta milloin uusittu  8)
Noh äläs muuta sano kuomasein... Minkäs teet, kerrostalo alue ja tosi iso parkkipaikka. Ihmisen tekemäähän tuo pelti on joten ihminen sen pystyy myös oikomaan!
Jakopään hilputtimet onkin jo kuulemma hankittu, hyvä niin.  :) En välttämättä halua riskeerata satasen osien takia koko konetta, säästää vähän väärässä paikkaa.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 07, 2013, 20:55:11
Onko tullut vastaan 98 vuotista autoa suomessa jossa ei olisi lohkolämppäriä? Mulla ei, toivottavasti ei tuu poikkeusta. en nimittäin tajunnut kattoa, jotenkin se on niin itsestään selvyys  '.| noh, meen saunaan pohtimaan tätä, en viihti lähteä parkkipaikalle katsomaan. selvinnee huomenaamuna...
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: 75 ELX - Lokakuu 07, 2013, 21:52:08
Mulla on pari 99 mallia missä ei ollut lämmitintä
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 07, 2013, 22:01:33
Mulla on pari 99 mallia missä ei ollut lämmitintä
eli ei oo mahottomuus ellei löydy. En oo ikänä tutkinu asiaa, mut oon käsittäny että aika simppeli laittaa? Siis sikälimikäli tuosta ei sitä löydy!

lisäänpä muuten, eTNisessä 1.2 bravossa oli muuten letkulämmitin. Se oli siitä hyvä että auto puhalsi suhteellisen lämpöstä heti startatessa.  :P Näyttäs olevan samoissa hinnoissa letkulämppäri ja lohkolämppärit, suositelkaa  :o
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: punto2001 - Lokakuu 08, 2013, 09:33:45
Itselläni on puntossa auttanut tehokkaasti jo lyhyelläkin lämmitysajalla tuollainen defan isoon kylmän putkeen laitettava letkulämmitin, uudemmissa puntoissa olen törmännyt lähes poikkeuksetta defan lämmittimeen joka tulee lämppärin kennolta tulevaan ns. paluu letkuun, eli siihen pienempään koneeseen palaavaan viileään putkeen, tästä kyselin sitten defalta s-postilla ja syynä on virran kulutus, tämä uudempi malli on joku eko-lämmitin ja tietysti nopeammin sillä saadaan nopeammin lämpimän tuntua kun on lämmpärin kennon vesikierrossa suoraa mutta hitaammin se itse lohko lämpenee. tästä tuli käytännön esimerkki vuokatissa viime talvena kun 37asteen pakkasessa oma puntoni pyörähti iloisesti käyntiin reilun 2 tunnin lämmitysajan jälkeien kun taas tämä eco-mallilla varustettu uudempi punto saman lämmitysajan jälkeen valitti kylmyyttä italian kielellä (kovaa raksuttaen) ei pienemmissä alle 15 asteen pakkasissa ole huomannut eroa.

Perinteinen lohkolämmitin on kyllä ollut pätevä ainakin kaikissa unoissa missä olen niihin törmännyt, onhan niissä kuitenki käytännössä sama kone, vaikka vesikierto syylärille ja lämppärille onki toteutettu kehnommin.


Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 08, 2013, 09:56:52
Jeps, pitää miettiä vielä kumman laittaa.  :) Kiitän näistä tiedoista.

Vaihoin oman soittimen tohon, todella hienot, suorastaan upeet piuhaviritelmät johtosarjassa. Taas joku järjen jättiläinen vetänyt piuhoja poikki kun ei oo viittiny tuhlata muutamaa euroa oikeaan johtosarjaan...  >:( Eikä tietenkään edes johdon päitä teippailtu. Jotenka jätin soittimen vähän niinkun puolitiehen, en viitti edes paikalleen naksauttaa kun johdot joutuu siistimään jokatapauksessa...
Kyrpii tommoset puolivillaset asennukset, niin pienellä rahalla olis tossakin saanu asianmukaset asennukset.

p.s. sumuvalosta kyrvähtänyt poltin.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 09, 2013, 15:37:20
Piru vie, lähin aamulla seittemäks autteleen tonne tuttavan firmaan, sato kaatamalla niin ajattelin riskillä lähteä jakopään kustannuksella autolla sinne, ja hyvinhän se kesti kyseisen 3km matkan. Ajossa huomasin että vaihteensiirto oli alkanut narisemaan kun entinen anoppi konsanaan, tosin anopin narina oli tähän verrattuna vielä pientä. Se tosa pari päivää seisoi pihassa, ilmeisesti jotakin voi siinäkin ajassa kuivahtaa...  '.| Samoten tuntui että oikealta edestäkin kuuluu jyrinää, eikä ainoostaan vasen pyöränlaakeri. Tiedä sitten vai oisko luulovikaa...
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: PehmoLelu - Lokakuu 11, 2013, 08:17:00
Täällä kaikki ok ?
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 11, 2013, 12:24:13
Täällä kaikki ok ?
Kyllä on.

Pasta kiiti kun perhonen yössä.  :P
PehmoLelulle kiitokset jakohihnan vaihdosta, ja hyvin häiritsevistä jutuista jotka on samalla tasolla omieni kanssa! ja sille edelliselle hihnanvihtajalle pölli pyllyyn ja syvälle.  >:( En tiä millä metrin jatkovarrella oli koppa kiinni mutta muillekkin tiedoks että ihan ehjänä se ei lähtenyt. Palaneita sormia myöhemmin se sitten lähti irti epämääräisellä tavalla.  ;D

Nii, ostetaan 1.6 16v pastakeittimeen jakopään koppa, mielellään ehjä edes suunnilleen.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: fiat12 - Lokakuu 11, 2013, 15:38:38
Ei yhtään uutta ettei pultit lähteny auki  ;D perusperus
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 11, 2013, 15:44:36
Ei yhtään uutta ettei pultit lähteny auki  ;D perusperus
Juu se auttas paljon kun niihin pultteihin laittas edes jotain räkää väliin. Tosin tuli siinä itekkin syyllistyttyä pulttien laittoon kuivana, puoli kaks yöllä ei oikeen jaksanut enää kiinnostaa...  ::)

Silmät ristissä ja niin väsyny että ainakin keskikokonen aisa roikkui otasta.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: PehmoLelu - Lokakuu 11, 2013, 17:14:38
Vähän kyllä huoletti et pääsitkö ehjänä kotia.

Mites ammattimiehet irroittelee jumittuneet jakokopan kuusiokolot?
Aika homma kun noit työkalutkaan niin proot olleet.
Sen yhden jakokopan pultin väänsin tänään kokeeksi sitten poikki ruuvipenkissä. Tiukassa on ja pysyi.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 11, 2013, 18:53:48
Vähän kyllä huoletti et pääsitkö ehjänä kotia.

Mites ammattimiehet irroittelee jumittuneet jakokopan kuusiokolot?
Aika homma kun noit työkalutkaan niin proot olleet.
Sen yhden jakokopan pultin väänsin tänään kokeeksi sitten poikki ruuvipenkissä. Tiukassa on ja pysyi.
Eli aika turhapa ois ollu enempää yrittää sitä sitten paikallaan auki saada...  ::) Kyllähän minä pääsin, kattoluukku levällään että pysyi silmät auki.  ;D
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: fiat12 - Lokakuu 12, 2013, 09:32:06
Vähän kyllä huoletti et pääsitkö ehjänä kotia.

Mites ammattimiehet irroittelee jumittuneet jakokopan kuusiokolot?
Aika homma kun noit työkalutkaan niin proot olleet.
Sen yhden jakokopan pultin väänsin tänään kokeeksi sitten poikki ruuvipenkissä. Tiukassa on ja pysyi.

Kovalla huudolla ja itkulla  ;D yleensähän ne veemäiset jämähtää, keskipultit
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 12, 2013, 13:26:38
Tässäkin se ylin etummainen lähti kaiken helpoiten irti, eli just se kaikkein parhaimmassa kohtaa...  ::)
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: PehmoLelu - Lokakuu 12, 2013, 13:36:09
Joo täysin turhaa oli yrittää katkaista pulttia paikallaollessaan.
Jos ammattilainen ei uskalla Ammattisalaisuutta kertoa niin eipä se mitään...
Olisihan se sopivalla vastakierrehylsyllä katkennut mut eipä ollut.
Tai sitte tosiaan myovi korkannut. Hemmetin tiukkaa muovia oli kyllä  :o
Pitää snapponin autosta tilata bluepointit 3/8 vääntiöllä ni ei mee harmituksen puolelle toistakertaa.
V-tyylin noustessa kädetys kasvaa kummasti  :-[
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 13, 2013, 13:38:54
Mutta pääasia että sait sen vaihdettua.  :) Vaikka v käyrä kiersi kyllä varmasti kaikki ton pastan pienimmätkin raot läpi. Hyvä puoli tässä on se, että nyt varmistuin asiasta että tietotaito oli ihan oikea, enskerralla siis uskaltaa tehdä itsekkin.

Alkavalla viikolla siis pääsee enempi taas tekemään, tossa "päivemmällä" braavon nokka kohti kotikontuja eli Pirkanmaa suuntana. Jos jollakin on tosiaan se jakopään koppa irrallaan ylimääräsenä ja sattuis vahingossa vielä tosa matkanvarrella olemaan (Salo-Vilppula) niin voisin napata mukaani, toivottavasti kohtuullista korvausta/silmäystä/nenäystä vastaan.  8)

la settimana prossima tarkotus siis tehdä täysputsi koko kamppeeseen, tulpat vaihtoon kun oli niin härskin näköset, forte käsittely tolle kattilalle, jarrujen avaus jos sais kirskumisen loppumaan sekä putkelle pitäs vissiin jotakin tehä että tuo pörinä loppuisi. Kaverilla taitaapi jo olla lommon oikaisu kittikin, samalla vois käydä hieman lainaamassa kyseistä vermettä jos sais tuon kuskinpuolen kyljen suoraks, piru vie että vihaan naapureita.  >:(
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 14, 2013, 17:46:07
Kysymys kuuluu, mitä hölpöttiä? Muistelen että 1.2:seen makso termostaatti alle 20e, tähän 1.6 kattilaan se on melkein 80e...? Motonetissä oli hyllysaldona ei-OOta eli jouduin ostamaan paikallisesta Osaset liikkeestä. Noh, toivotaan ettei termari junttaa enää "ikinä" tässä yksilössä, pe*se repee tälläsistä hinnoista...  ::)
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: 75 ELX - Lokakuu 15, 2013, 22:12:34
Vikoja ja puutteita on
-paukkuva kuskinovi,
-kuskin oven katkaisija rikki jolla kattovalo syttyy

Jos noissa on vielä vikaa niin mulla on niihin osia (kun kerran täälläpäin olet)
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 17, 2013, 07:24:32
Vikoja ja puutteita on
-paukkuva kuskinovi,
-kuskin oven katkaisija rikki jolla kattovalo syttyy

Jos noissa on vielä vikaa niin mulla on niihin osia (kun kerran täälläpäin olet)
Paljon verotat kyseisistä? Onko irrallaan ihan?  :)

Sekä kiitti vaan ketusti (http://www.youtube.com/watch?v=mHdHu5FZTJU) sinulle joka vedit yön aikaan kylkeen avaimella puolen auton mittaset naarmut. Noh taas yks hyvä syy suorittaa enskesänä ylimaalaus, pääsee noista muistakin jurmuista ja lommoista eroon! Kyllä onni koettelee taas.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: 75 ELX - Lokakuu 17, 2013, 10:59:21
Onko irrallaan ihan?  :)

Just olen purkamassa bravaa mistä sais osia (muitakin osia jos tarvii)
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 22, 2013, 09:33:22
Nyt olis muuttokin suoritettu ja netti näköjään yönaikaan kytkeytynyt. Kirjottelen illemmalla vähän enempi, on käyny kaikennäköstä tässä... Nyt pitää lähtee asioille!
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 22, 2013, 17:51:15
Termostaatti vaihdettu viimeviikolla, rystyset ja jokanen osa käsistä auki, kuuluu asiaan... Samoten sisäputsi kokonaisuudessaan suoritettu. Kuvia ei tietenkään ole, koska puhelin oli hukassa lähes kolme päivää. Löytyi sittemmin kyllä.

Tänään aamulla joku pappa pamautti Pösöllä keulaan, olin siinä takana valot päällä ja seurasin kun pappa lähtee pakittamaan. Mietin jotta pitäskö pakittaa karkuun, uudenkarhea audi takana joten en viitsinyt. Vilkutin pitkiä, tööttäsin, ei mitään vaikutusta ja blam, vetokoukku puskuriin. Puskuri säilyi ehjänä, joten sanoin papalle että ei haitanne mitään kun vaurioitta säilyttiin... Lähin siitä sitten kävellen palauttamaan vanhan asunnon avaimia, takasin tullessani huomasin puskurin alla olevan lammikon. Miltään se ei haise, ja erittäin värintöntä ainakin asvaltin pinnassa? Olettaisin että jäähdytysnestettä, mitäpä muuta tuo voi olla...  ;D Ajattelin että ei auta, pakko ajaa kotio ainakin tämä pasta, ja siinä käynnistäessä syttyi ruiskun lisävalo tauluun. Kaiken kukkuraksi myöhemmin puhelimesta kuului poliisista päivää, ja minua syytettiin kyseisen miehen auton perään ajamisesta. V*ttu...... Puhaltimen moottori alkoi ääntämään, sekä takalasia pestessäni lasinpesunesteet valahti katosta takapenkille. Onks tänään maanantai?

Onko kellään muuten tietoa tästä seuraavasta aiheesta. Tyhjäkäynnillä sekä ajossa ei kuulu mitään erikoisia ääniä, liikkeelle lähtiessä pasta nakuttaa niin pirusti?  ::) Paikallaan kaasuttaessa, ei mitään. Heti liikkeelle lähtiessä painaa kytkimen pohjaan, tai vaihteen vapaalle ja kaasuttaa, ei mitään. Mutta siinä liikkeellelähdön aikana kuuluu sellanen rallatus että huhhuh. Forte käsittelyn teinkin jo, ei poistanut onkelmatiikkaa.

Niin, ja tuli vielä mieleen että olin unohtanut yöks kattoluukun auki. Kauempaa katsoin että nyt on sisäputsi taas paikallaan, onneksi ei ollut satanut.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: marea115 - Lokakuu 22, 2013, 18:51:31
Nykyisin ei SAA olla ystävällinen vaan ite soittaa poliisit paikalle ja pistää syyllinen maksamaan!!!
Ei sattunut oleen ketään kyydis tai ketään tuntemaasi ihmistä näköpiiris joka vois todistaa? Mahtavaa kun keneenkään enää voi luottaa. Varmaan kotona jälkeläiset ruvennu valittaan et pitää rahat repiä fiat kuskilta. Kohta tehdää ku venäjäl et kamera kuvaa aina ku auto on käynnis!!!
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: PehmoLelu - Lokakuu 22, 2013, 18:59:24
Ei pylly mikä päivä.
Kaippa toi jakohihnakin kohta katkeaa tai hyppää hampaan pari.
Kytät pitää kyl vanhojen käpyjen puolta, mut siltikin yhteyttä papparaiseen ja poliisin et nyt tarvitaan korvauksia. Uusi syyläri meni rikki ja pohjapanssarikin rikki ja naku anturi halkesi ja nokan asentotunnistimen johdot poikki ja flektin teline rikki.


Ääntääkö vain liikkeellelähdössä kun kytkin luistaa?
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 22, 2013, 20:29:14
Nykyisin ei SAA olla ystävällinen vaan ite soittaa poliisit paikalle ja pistää syyllinen maksamaan!!!
Ei sattunut oleen ketään kyydis tai ketään tuntemaasi ihmistä näköpiiris joka vois todistaa? Mahtavaa kun keneenkään enää voi luottaa. Varmaan kotona jälkeläiset ruvennu valittaan et pitää rahat repiä fiat kuskilta. Kohta tehdää ku venäjäl et kamera kuvaa aina ku auto on käynnis!!!
Eipä sais olla joo, pitää vanhempia syyttää kun kasvattaneet tälläsen hyväsydämmisen ja hyväuskosen typeryksen. Mutta niin enhän huomannut tota vuotoa kun vasta myöhemmin, eikä mies enää siinä ollut. Kuulokaan tainnu sillä kohdallaan olla kun kysyin että mites tässä nyt näin pääs käymään, miehen vastaus: "Tässä vaimon kanssa pankkiin menossa", autossa ei kyllä vaimoa ollut...  '.| Olisko niin seniili tapaus?

Ei pylly mikä päivä.
Kaippa toi jakohihnakin kohta katkeaa tai hyppää hampaan pari.
Kytät pitää kyl vanhojen käpyjen puolta, mut siltikin yhteyttä papparaiseen ja poliisin et nyt tarvitaan korvauksia. Uusi syyläri meni rikki ja pohjapanssarikin rikki ja naku anturi halkesi ja nokan asentotunnistimen johdot poikki ja flektin teline rikki.


Ääntääkö vain liikkeellelähdössä kun kytkin luistaa?

Niin pitävät ja nuoria ei uskota, tää on itellä jo toinen vastaava tilanne ja sillon molemmat jouduttiin vastuuseen vaikka itse olin syytön. Tähän tuuriryöppyyn yks jakohihnan totaalinen katoaminen konehuoneesta olis jo aikalailla odotettavissa.  ;D Niin ja tosiaan luistattaessa alkoi ääntämään. Kylläkin korkeammilla kierroksilla, kerran vahingossa nousi kierrokset vähän korkeeks lähdössä kun vieläkään jotenkin täysin tottunut tohon vehkeeseen, sen jälkeen ihan tahalteni koitin että lähen korkeammilla kierroksilla (1500-2500) ja kyllä ääntää. Miten ääntä kuvailisin, ajat polkupyörällä mateluvauhtia ja laitat parkkikiekon hipomaan pinnoja?

Lisätään vielä että starttikin taitaa olla aika valmis. Alkoi myös tänään... Tekee joka kolmannella startilla "VAG:it", jokanen varmaan tietää vanhemmista golffeista, ibizoista, octavioista jne tän kyseisen efektin.


Vitutuskäyrä alkaa oleen aikalailla luigin napanöyhdän tietämillä.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: Maxxxed - Lokakuu 22, 2013, 20:34:17
Hmm. Startin ääni, itellä oli omassa 1.6 ses. Mallia junittava, jäi käynnistymisen jälkeen pyörimään niin tulee kyllä ikävä ääni. Ja raivostuttava.

Hmm, ja tuosta äänestä kun liikkeelle lähdet? Siis luistaako sulla kykä? Jos, niin rupee ole micropizasi jo aika sliksi ja niitit kalvaa asetelmaan. Oo
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 22, 2013, 21:57:20
Hmm. Startin ääni, itellä oli omassa 1.6 ses. Mallia junittava, jäi käynnistymisen jälkeen pyörimään niin tulee kyllä ikävä ääni. Ja raivostuttava.

Hmm, ja tuosta äänestä kun liikkeelle lähdet? Siis luistaako sulla kykä? Jos, niin rupee ole micropizasi jo aika sliksi ja niitit kalvaa asetelmaan. Oo
Siis ei luista yhtään, ja irrottaakin ihan normaalisti. Jännä naputus vaan kuuluu  :o Pitää tutkia kun löytää jonkun paikan tästä lähellä. Perse, olispas tallipaikka...
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 23, 2013, 18:30:16
Jäähytysneste vuoto oli niinkin yksinkertanen asia kun neulanpään kokonen reikä alavesiletkussa. Kävi vielä tuuri että oli ihan loppupäästä letkua, 1cm letkua poikki ja kiinni. Taas pysyy nestengit sisängissä.

Tuo mystinen naputus vielä mietityttää, tänään ihan testi mielessä roikun pää ikkunasta liikkeelle lähdössä ja tajusin että kyllä se naputtaminen kuuluu ihan kiihdyttäessäkin. Rengasmeteli peitti sen jotenkin sisätiloihin. Jotenkin tuntuu että ääni tulee jonkun osumisesta johonkin, sitä en vielä tiiä että mistä. Senverran paikallistin, että ääni kuulu oikealta kulmasta. Koska ääni ei kuulu paikallaan poljettaessa, epäilykset siirtyy kyllä itse moottorista pois ja taidankin keskittyä enempi tuohon "voiman renkaisiin välittäviin elementteihin."  ;D
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: PehmoLelu - Lokakuu 23, 2013, 19:21:41
Entäs vikavalo?
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: marea115 - Lokakuu 23, 2013, 20:08:14
Itsellä bravassa kerran irtos sisälämmittimen haara johto ja roikkuessaan osui vetariin, oiskohan sullaki niin hyvä tuuri et joku irto osa vaan hinkkais vetariin? Toivotaan.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 23, 2013, 20:59:49
Entäs vikavalo?
Vikavalo sammui itsestään, en kerennyt edes akunkenkää yöks irrottamaan. Liekö joku hetkellinen mielenpahoitus pienestä pususta vieraalta ranskattarelta?  :-*

Itsellä bravassa kerran irtos sisälämmittimen haara johto ja roikkuessaan osui vetariin, oiskohan sullaki niin hyvä tuuri et joku irto osa vaan hinkkais vetariin? Toivotaan.
Niin täytyy irrottaa rengas ja kattoo näkyiskö sieltä kautta mitään ihmeellistä.  :) Tosiaan harmittaa kun ei ole tuota tallipaikkaa, kenkkumaista tommosella vuoden 98 helisevällä tunkilla tunkata tossa litimärällä pihamaalla rivitalon parkkipaikalla...
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: marea115 - Lokakuu 23, 2013, 22:11:40
Joka rivariin ja kerrostaloon pitäs rakentaa TI-HALLI jota asukkaat vois varata x ajaksi kerrallaan. Vähenis avuttomuus nykyihmisis, kun moni ei vihti taivas alla mitään tehä.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 23, 2013, 22:22:59
Joka rivariin ja kerrostaloon pitäs rakentaa TI-HALLI jota asukkaat vois varata x ajaksi kerrallaan. Vähenis avuttomuus nykyihmisis, kun moni ei vihti taivas alla mitään tehä.
Yhdyn tähän. Pajojen hinnatkin vois mennä alas.  ;) Kyllä minäkin mielellään ulkona tekisin jos olisi kuivaa maata. Ulkona näkeekin paremmin kun ei ole keinovalon luomia varjoja. Missä tossa tunkkaat kun kävellessäkkin 44 koon mono uppoaa sentin mutaan?  ;D Saatika sitten se 4x4 senttinen tunkin pohja! Suurin osa asennuksista tuleekin tehtyä ihan pihamaalla, kun tuota talli mahdollisuutta ei ole sitten 10 vuoteen ollut. Kenkkumaista vaan kun joutuu kelien mukaan elämään!
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 24, 2013, 11:53:57
En ymmärrä italialaista mytologiaa, mutta sellasta tässä on ilmassa. Oon muutaman päivän miettinyt että ihankun toi tuntus jotenkin laiskalta, tullut siihen lopputulokseen että olen vaan tottunut nyt tohon sataan tammaan. Äsken asioilla käydessä tein aikas ronskin kiihytyksen kun joku harmaa baijeri meinas tulla päälle, kakkosella kiihyttäessä kierrokset aika korkeella kampe pamahti/yskäs/piti oudon äänen ja kulku parani huomattavasti.  '.| En sitten tiedä minkälaisen karstapallon bmw sai tuulilasilleen, mutta kulkupuoli parani kummasti.  ;D Pitää käydä kiihyttämässä ihan, ja ottaa videota josta saatte päätellä että onko se nyt normaalilla tasolla.

Kohtapuoliin vois tonne tihkusateeseen mennä kaivamaan tunkin kontista, ja tunkata keula ylös. Jos kahtois mitä oikeen eturenkaan takaa löytyy.

malato di nuovo...
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 24, 2013, 21:47:42
(http://i6.aijaa.com/t/00327/12778617.t.jpg) (http://aijaa.com/6Pxrx5) (http://i7.aijaa.com/t/00050/12778618.t.jpg) (http://aijaa.com/inW34Z) (http://i6.aijaa.com/t/00134/12778619.t.jpg) (http://aijaa.com/3gsMpX) (http://i2.aijaa.com/t/00645/12778620.t.jpg) (http://aijaa.com/CWIghl)

Ensimmäisessä näyttöä kuskin oven lommosta jonka joku teki. Seuraavassa jurmua jotka on viimesen kahden päivän aikana ilmestynyt, ilmeisesti joku halunnut osottaa mieltään että Fiiatti on pasta, tai sitten vain todennut että maalipinta on jo niin karmea että voi avainta hieman putsata tähän pintaan.  :) Sitten termaria, kerrankin autossa jotain uutta ja kiiltävää! Oli muuten kenkkumaisin termarin vaihto tähän mennessä... Viimesessä vuoto, ei näy oikeen kuvassa mutta tosta repsikan aurinkolipan kohilta vuotaa vettä sisälle, onko kattoluukun rännit kenties tukossa vai onko tässä sellaset? En oo kerennyt tutkimaan vielä kun pimeä yllätti.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: PehmoLelu - Lokakuu 24, 2013, 22:05:37
Se on muuten kumma että viha, turhautuminen jne puretaan juuri köyhien omaisuuteen.
Jos kiukkupuuskan yllättäessä kohdalla olisi uusi kiiltävä mersu siihen ei kosketa.

Se olisi termari helpompi vaihtaa jos alimman pitkän pinnapultin vääntää kannesta ensin irti.

Kulkupuolesta ei osaa sanoa varmoja miksi noin. Itsestä tuntuu oman rottelon kanssa siltä et ei saa polttoainetta tarpeeksi täydellä kaasulla jos on hinutellut hetken varovaisesti. En tiedä, en ole seosmittarilla katsonut.
Kaveri kanssa tuumi että bensapaineen nosto olisi kulkua tuonut ratapeliin hivenen lisää (brava 1,6). Täydelläkaasulla kun lambdakorjausta ei ole...
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 24, 2013, 22:45:30
Se on. En kyllä muista kuulleeni että joku kirois uudenkarheen autonsa ilkivaltaa, tai sitten ei ole omaan korvaan vaan kantautunut. Sitä päivää odotellessa että joku polttaa tai särkee lasit jne. Tulin kanssa tohon lopputulokseen että olis helpoin kun nappaa sen pinnapultin pois, mutta purin kaiken edestä pois ja kävihän se niinkin... Pitää huomenna ottaa videokuvaa kun kruisailee kamppeella, tuntuu jotenkin tosi pirteältä. Tai sitten se on vaan sitä että se oli nuhanen turhan kauan ja tottui siihen...  ::)

Ensviikoks taas kotikonnuille. Jos tällä kertaa ehtis jopa jotakin tehdäkkin tälle kamppeelle, viimekerralla oli koko ajan jotakin.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 25, 2013, 10:03:05
http://s1330.photobucket.com/user/joninom/media/kiisu_zps8e26f285.mp4.html

Tossa videomateriaalia tältä aamulta. Kiihdytys jäi vähän mataliin nopeuksiin kun tuli valkonen auto vastaan missä oli kattotelineet.  ;D Huomaa ihan alussa hiljaisella soiva kipale taustalla.  ;)
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: BraveBeast - Lokakuu 25, 2013, 14:56:44
Näköjään kulkee paremmin tuo 1.6 kuin mitä odottaisi, kun vertaa monen muun merkin >1.6 koneisiin jotka aivan mopoja. ::)

On kyllä hämääviä nuo valkoiset Skodat ym. kattokaiteineen. ;D
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 25, 2013, 17:07:36
On se joo yllättävän pirteä.  :) Ne on, muutenkin kun nuo valkoset autot yleistyny niin kauheesti!
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: PehmoLelu - Lokakuu 25, 2013, 20:41:58
Se on.
Normipirtee  :)
Itsellä menee käpy justiinsa tuohon kiihdy perkle kiihdy.
Kattoa työkalulla tosta viä nokan ajoitukset ja silleen pientä vimpsutusta niin voisi olla parempi mitä nyt.
Pitäs se ajotuskalu ensteksteks hommata. Sponsoreita sponsoreita  :)
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 25, 2013, 22:43:33
Se on.
Normipirtee  :)
Itsellä menee käpy justiinsa tuohon kiihdy perkle kiihdy.
Kattoa työkalulla tosta viä nokan ajoitukset ja silleen pientä vimpsutusta niin voisi olla parempi mitä nyt.
Pitäs se ajotuskalu ensteksteks hommata. Sponsoreita sponsoreita  :)
Sponsoreita täälläkin kaivattais, tuo naputus senkun jatkuu. Videossa ei kuule, mutta nyt sen kuulee ihan tyhjäkäynnilläkin. En kyllä käsitä mikä siinä on, ainakun jotakin ostan niin ostohetkellä ei mitään, sitten vähän ajan päästä kaikki mahollinen.  ;D
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: PehmoLelu - Lokakuu 26, 2013, 02:29:23
Älä vaan sano et kone napsuttaa.
Jos ajossa ni kylpä se loota tai sisempi vetarin nivel moro.
Ota ihmeessä puoli kerralla ylös ja pyörittele.
Jos se koneesta tulee niin syyllistä saa hakea täältä.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 26, 2013, 11:24:11
Älä vaan sano et kone napsuttaa.
Jos ajossa ni kylpä se loota tai sisempi vetarin nivel moro.
Ota ihmeessä puoli kerralla ylös ja pyörittele.
Jos se koneesta tulee niin syyllistä saa hakea täältä.
En usko että syyllistä sieltä saa hakea, oishan se naputtanut jo sillon heti sieltä lähtiessä. Nätistihän se kävi kun käyteltiin, ilman mitään sivuääniä. Huomenna lähen taas viikoks kotikonnuille ja siellä on paikka missä tarkistella, täytyypi joo tutkia molemmat kulmat eestä. Mutta kyllä tuo minust aika selvästi koneesta kuuluupi...
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: PehmoLelu - Lokakuu 26, 2013, 13:15:24
Kyllähän noit koneet vähän napsuttaa. Vaikka hydr nostimilla onkin.
Kiristin jos pääsee löysäksi niin voi antaa napsutuksen koska kiristin pääsee liikkumaan min asentoon.
Venttiilikoneiston yksittäisen venttiilin napsutuksen taajuus joutokäynnillä on suunilleen lukunopeus.
Naps naps naps.  Kiristimen ääni taajuus suurempi ,tiheämpi.
En sitten tiedä miksi se olisi löystynyt, pultti oli melkein poikki tai jotakin muuta ei niin todennäköistä mutta mun karmalla voi käydä mitä vaan ja bla bla blaa...
Soita sit väliltä jos jäät  >:D

Tripoidit laatikosta olis vaan helppo vaihtaa ennenkuin hajoavat lopullisesti.  Ja voihan sieltä tulla useammastakin paikkaa vaikka mitä naksutuksia.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 26, 2013, 14:00:01
Kyllähän noit koneet vähän napsuttaa. Vaikka hydr nostimilla onkin.
Kiristin jos pääsee löysäksi niin voi antaa napsutuksen koska kiristin pääsee liikkumaan min asentoon.
Venttiilikoneiston yksittäisen venttiilin napsutuksen taajuus joutokäynnillä on suunilleen lukunopeus.
Naps naps naps.  Kiristimen ääni taajuus suurempi ,tiheämpi.
En sitten tiedä miksi se olisi löystynyt, pultti oli melkein poikki tai jotakin muuta ei niin todennäköistä mutta mun karmalla voi käydä mitä vaan ja bla bla blaa...
Soita sit väliltä jos jäät  >:D

Tripoidit laatikosta olis vaan helppo vaihtaa ennenkuin hajoavat lopullisesti.  Ja voihan sieltä tulla useammastakin paikkaa vaikka mitä naksutuksia.
Naputus on aika tiheää, *napunapunapunapunapunapu*. Juu no sovitaan että ilmottelen  ;D Pääsee ensviikolla tarkemmin tutkaileen, kirjottelen tänne heti jos jotakin selviää.  :)
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 26, 2013, 20:49:49
Napunapunapu senkun kiihtyi, takaa alko kuuluun rohinaa ja kiihytyksessä ulisee. kettu mua alkaa vituttamaan, pahoittelen kielenkäyttöä se on näköjään ihan sama ostaako leimatun vai ajokiellossa olevan, huoltohistoriallisen tai huoltohistoriattoman kamppeen. Myöskin se ostatko liikkeestä, vai yksityiseltä, aina sama juttu. Niin ja se vielä, repsikan penkki on niin märkä että rahapussissa kastu kuitit kun pidin sitä siinä. Jos koittas päästä vielä ton 250km hajoamatta, pääsis tutkimaan että mitä HÖLPÖTTIÄ............ Onneks on kaljaa.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: PehmoLelu - Lokakuu 26, 2013, 21:57:38
 Tonnin auto paljastuu kympin paalipeliksi  >:(
Helpommalla olis päässyt jos olisi repinyt satasia pyttyyn ja huuhdellut  >:(
En kyllä uskaltaisi ajaa ja edes pahemmin käytellä jos napsutelee jo melkoisen kiivaastikin.
Ei kiva. Pitänyt olla kristallipallo ja sanoa ei, ihan pasta kierrä kaukaa.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 26, 2013, 22:04:56
Niin, käytetty on ain käytetty. Kyrpii vaan olla rehellinen kun paskaa ei kehtaa etiäppäinkään myydä. Paitsi liikkeeseen...  ::)
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 26, 2013, 22:09:07
mutta hallitus sano että sitä jotenkin epäilytti.
Naista kannattaa, näköjään, uskoa.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: PehmoLelu - Lokakuu 26, 2013, 22:29:23
Naiset on vaan paljon parempia ihmistuntijoita. Niih helppo olla jälkiviisas.
Silleen kuitenkin et ei näissä paljon mene vikaan vaikka koko pasta laukeaisikin.
Parinsadan peli jostakin ja sieltä osat. hölpötin vaikeata tietty jos ei ole paikkaa missä touhuta. Mut ainahan niitä korjauspaikkoja jostakin tai sit nöy...
Nyt sais turkkusesta 1,6 bravan varmaan alta parillasataa...
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 26, 2013, 22:53:03
Sepä se. Kuntoon pitäs nyt saada, sen jälkeen katsoa mitä tekee... Harmittaa vaan pirusti, onni kun ei ole muutenkaan kauheemmin positiivista potkinu lähiaikoina niin ei välttämäti olis tällästä nyt kaivannut...  >:(
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 30, 2013, 18:59:54
*badum* *tss*.

Naputus hiljentynyt, tosin vain kylmänä. Lämpimänä alkaa taas. Kylmänaputus loppui kun vaihdoin notkeammat öölit koneeseen. Laatikko alkoi myös pelaamaan paremmin, valutin öölit astiaan ja kokeilin perinteisillä moottoriöljyillä. Ensalkuun ei mitään vaikutusta mutta ajelin päivän niillä ja johan alkoi loota toimimaan. Kuten PehmoLelu joskus täällä on kirjottanut, vaihteet "suorastaan ilmaistuu pesään". Vai olisko ollut sisään, kuitenkin. Kattoluukusta en osaa sanoa vielä, tiivisteitä vähän ehostin ja litran verran valutin vettä luukun väliin, ainakin ne jostakin suunnasta auton alle valuivat...  ::) Tosin katto kastui, sisäpuolelta just siitä oikeen puolen kourun kohdilta. Toisinsanoen repsikan aurinkosuojan tietämiltä. Onko tietoa voisko se kouru olla murtunut?

Mittaristosta paloi kaks taustavaloa, ei paha kylläkään. Ei vaan innosta vaihdella  >:(
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: PehmoLelu - Lokakuu 31, 2013, 18:35:52
Tuliko tosta lootasta oikeesti mukamas paree ettei rutise niin maanvietävästi kakkoseen kytkeydyttäessä?
Sellainenkin tuli mieleeni et näissä on ollu kyl nenien kanssa kulumisonkelmaa. Josko nokat siellä rapistaisi.
Rvässää pannuun. Mä en kyl oikein nuita litkuja suosi mut kokeilla aina kannattaa, ehkä.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Lokakuu 31, 2013, 18:41:05
Kyllä vain, syytä en tähän tiedä. Pääasia että pelaa  ;D

Niin en osaa nokista sanoa, kai sekin voi sen tehdä. Tota rvs:ää on kyllä kehuttu pirusti...  :o
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: punto2001 - Marraskuu 01, 2013, 00:17:29
RVS saattaa olla toimiva aine, ainakin 560tkm ajetun mädän 96-vuoden transitin perä sillä hiljeni, samoin teki tuo kakkoskoppaisen unon 1.1 litrainen sepelimylly joka kolisti kummallisesti, ihan ku ois joku laakeri vika ollut! en tiedä toimiko tuo rvs luvatulla tavalla mutta nuo kuluneet laitteet ainakin se sai hiljaisiksi!
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Marraskuu 01, 2013, 00:46:25
Minkäs hintasta tuo kyseinen mahla mahtaa olla? En pääse koneelle nyt hetkeen ja tällä puhelimella netin selaaminen on täyttä tuskaa. Mistähän tuota ees kyselis...  ::) Eipä maksa ainakaan vaivaa kokeilla, jos sillä rauhottuisi.

Kaveri kehu bravoa tänään. Kehuja erityisesti sai vaihteiston "nää vaihteethan menee itestään päälle", sekä "täähän kääntyy".  ;D Kaveri siis omistaa -80 luvun alun volvon, jota myös kokeilin. Rattia saa kyllä pyöritellä kiitettävästi että kääntyy. Niin, kehuja sai myös "täähän pysyy käynnissä". Toteamus risteyksessä kun tottunut kaasarivolvoa pumppailemaan ettei sammu.  ;D
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: fiat12 - Marraskuu 01, 2013, 06:57:05
Aloin miettiä tässä kun luin aihetta. Mikä oli se ihmeaine jota kun laitto moottoriin niin kaikki mekaaniset viat tulisi kuntoon :D Mainostettiin ostoskanavalla ehkä 10v sitten :D motorup vai mikäsenytolikaan
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: PehmoLelu - Marraskuu 01, 2013, 08:36:23
Rvs on Hintavaa. Noin 65 euroa kaksi käsittelyä.

Kaasutinpertti myy myös jotakin nanosilikaattia ja maksaa
http://www.kaasutinexpertti.fi/shopultra1/cat/product_details.php?p=903
Kertaa kaksi. Eli ei eroa paljoa rvs hinnasta.

Rvs käsittelystä löytyy video Ford sierralla. Vanha ku faan ja Suomessa tehty.

Orapi myy myös vastaavaa litkua. Ja siittä on myös video jossa taas pyöritetään rautapalikoita kiinnileikkautumispenkissä.

Kaasaripertti myy kyllä kaikenmoista humpuukilitkua mutta kehuvat netissä (netti ah se luotettava tietolähde  ::)  ) tuota ko tuotetta. Ei toi yhdenkerran käsittely ja 22,20 euroa voi paljon mettään mennä...
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Marraskuu 02, 2013, 17:00:06
Noh eipä tuo paha hinta ole, siis olettaen että vaikutus on positiivinen.  ::)

Kattoluukku ei valskaa enää, ainakaan huomattavaa määrää. Silikoonilla vähän runsautin tiivistettä, eilisen kaatosateen aikana huomasin kyllä että ovien tiivisteet valskaa, samoten vasemman takalasin  ??? En ikinä vastaavaan törmännyt.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Marraskuu 06, 2013, 15:37:24
Onko kellään tietoa ton tupakansytyttimen toimintaperiaatteesta? En ymmärrä, sytytin kyllä toimii hienosti ilman mitään ongelmia.
Mutta sitten oon koittanu nyt neljää eri sytyttimestä toimivaa vehjettä, ja ykskään ei pelitä siitä?  ???
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: PehmoLelu - Marraskuu 06, 2013, 16:57:03
Virta tulee keskeltä ja maadoitus sivussa.
Virrat pitää olla päällä.
Aivan helevetin heikkolaatuisia noit hiivatin tupakinsytkäripistokkeet mihinkään muuhun käyttöön. Taattua pasta laatua siis.
Erillinen pistoke sinne pitää asentaa ei siittä muuten tule mitään jos muita laitteita käyttää.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Marraskuu 06, 2013, 21:01:19
Näin oletinkin että pelittää, outoa vaan että tupakansytytin toimii, mutta muu ei. Edellisessä toimi hienosti  :P
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: Neverth - Marraskuu 07, 2013, 01:03:09
No vaihda sitten?
Eihän se ole kuin neljällä kuusiokololla kiinni.

Mareassa oli hapettunut tuon pohja. Dremelin teräsharjalla (akselin päässä) putsasin ja ei ole ollut ongelmia sen jälkeen.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Marraskuu 07, 2013, 08:43:51
Niin täytynee vaihtaa, mittaristonkin jos käyttäis auki ja vaihtas nuo polttimot. Samaan vaivaan vaihtaa kaikki, eipä enää kiusaa nuo ton auton olemassaolon aikana sitten.  :)
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Marraskuu 12, 2013, 18:41:23
Noniin, taas kattoluukun tiimoilta liikkeellä. Nyt on silikoonia ruutattu joka väliin senverran että pitäs varmaan muutoskatsastaa lisääntyneen painon takia.  ;D Nyt sitä koko tuubin joka paikkaan ruutanneena huomasin sitten sen hiuksen hienon halkeaman siellä luukun välissä siinä muovissa joka ohjaa sen veden niihin kouruihin(?), olispa huomannut heti ensalkuun... Tosin, voihan se olla ettei halkeema ollut edes näkyvissä sillon, eläähän tuo muovi..  ::)

Nyt seuraavaa sadetta odotelles... hetkinen eihän sitä tartte odottaa kun satanu kohta kolme viikkoa putkeen.  >:(
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Marraskuu 27, 2013, 23:16:01
Tosiaan kattoluukun vuoto oli sitten siinä, kohtas voittajansa.  8)

Auto toiminut hienosti kuukauden päivät, pakkasellakaan ei mitään sanottavaa. Päänvaivaa oikeestaan vaivaa vain se, että mikä ihme siellä ääntää... Vedon ollessa päällä, kuulotuntumalla oikeasta etukulmasta kuuluu erittäin hiljaista naputusta. Vähänkun olis puhaltimen moottorin välissä joku lehti tai joku vastaava, tai polkupyörässä eturenkaassa pinnoja vasten semmonen räpätin mitä pienenä laiteltiin fillareihin. Vetari ei ainakaan paukkaa kummassakaan ratin ääriasennossa, enkä silmätuntumalla mitään ihmeellistä siellä nähnytkään kun katoin. Vapaalla rullatessa ääni lakkaa samantien, vedon kytkeytyessä päälle ääni alkaa n. sekunnin kuluttua?  ??? Onko kenelläkään ideaa? Vaihteesta riippumatta sama juttu, nopeudesta riippumatta sama juttu, paitsi tietenkään missään kuudenkympinkään vauhdissa et enää sitä ainakaan kuskinpaikalta kuule. En ole siis mitään vaikutusta huomannut mihinkään, ja ääni on tosiaankin erittäin hiljainen. Ärsyttää vaan tollaset pienet asiat kun ei tiedä mistä johtuu!  ;D
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Maaliskuu 02, 2014, 17:47:51
Sivuäänen syy ei ole selvinnyt, eikä se myöskään ole lakannut. Koventunutkaan se ei ole, joten mitään vakavaa ei ilmeisemmin ole kyseessä.  :) Öljyn kulutus kyllä yllättää positiivisesti, 10tkm nyt ajettu samoilla öljyillä, ja pinta ei ole laskenut milliäkään. Ainoat "viat" ovat tällä hetkellä takapöntön kolina. Pönttö heiluu kun hullun murkku mielettömän persiissä, ajossa ei huomaa mutta tyhjäkäynnillä välillä pitää kyllä semmostan räpätyksen että alkaa silmissä näkymään punaista. Helppohan tuo olis kiinnittää jos olis mahdollista, työkalut unohin entiseen autoon kun tuli myytyä vähän hätäsesti...

Nyt ollaan vaan siinä pisteessä, että pääasiassa tulee ajettua tuota kortteli - kortteli väliä joten näinkään "isokoneista" autoa ei välttämäti tarvitsis enää. Ykskakkanen riittäis varmasti hyvin ja pääsis pienemmällä kulutuksella. Muutenkin tuo 1.2 kävi tutummaks niin vähän ikävä sitä.  ;D Harmittaa vaan edes ajatella, omistusaikana ainoa hajonnut osa on termostaatti, joten aika pienivikanen yksilö sitten loppupelissä kunhan alun ongelmista selvittiin.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Maaliskuu 10, 2014, 11:44:58
Onko kellään muistikuvaa kun joskus telkkarissa (tv shop, ostoskanava, ostosruutu tms) mainostettiin ainetta joka "turvottaa" kumitiivisteitä? Tämä siis joskus 2000 luvun alussa tai 90 luvun lopussa... Tai tottakai jos on joku nykyaikasempi aine niin kokemuksia ja/tai vihjeitä otetaan vastaan. Ton paskalatingin silikoonin kanssa läträäminen alkaa vituttaan.. Vai muistanko ihan huuhaata koko aineen olemassaolosta?  ::)

Motarinopeuksissa kuuluu niin kamala suhina ovista, että jotakin noille tiivisteille olis keksittävä. Tolla paskalatingin silikoonilla oon tehny vähän fillingiä tiivisteisiin mutta ei tunnu suhina vaimenevan.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: Maxxxed - Maaliskuu 10, 2014, 12:08:12
Kokeileppa auttaako sellanen että vähän siirrät ovea tiukemmalle.
Säätämällä karmissa olevaa lukon vastakappaletta sisemmäs jotta ovi menee tiukemmin kiinni.

Älä kuitenkaan niin paljoa että tulee pykälää, saattaa alkaa ajossa syömään kantista maalia jos tulee pykälä.
Eikä porrastus koskaan hyvältä näytä kylkilinjassa. :)

Oven karmin taivutus on kans yks. Omalla vastuulla!

En tiedä turvottavista, kai virosta botoxia saa niinku muijien kohennukseenki "vitsi"

Huolella putsaat ne tiivisteet, ihan varmaan on paljon tonua,pölyä, sontaa yms.
Ns. Kumi/muovi hoitoaineita löytyy mut ei niil ole turvottavii vaikutuksii. :)

Toivottavasti jottai jelppii on. :)
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Maaliskuu 10, 2014, 16:49:52
Ensalkuun nyt putsasin kunnolla, melkeen kolme tuntia tuli hierottua tiivisteitä. Luulen että kotonakin oltas tyytyväisiä jos hieroisin muutakin kun autoa kolme tuntia putkeen...  ::) Mutta niin se siitä aiheesta... Pyyhkäsin vielä nelisen kertaa wd-40:stä tiivisteisiin, oli senverran kuivan oloset. Notkeethan niistä tuli kun pikkulapsesta. Tuo wd-40 tuli mieleen kun sukulaismies tuppas aikanaan voitelemaan autostaan tiivisteitä vastaavalla aineella, ja sillä ei kyllä ollut tiivisteiden kanssa ongelmia.

Pitää kattoo tota oven kirraus juttua, siitä vois olla apua. Ilmottelen tässä myöhemmin, kiitos vinkistä Maxxxed.  :)
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: Maxxxed - Maaliskuu 10, 2014, 17:30:38
Eipä mitään. :) Hyvä jos jotain hyötyä. :P
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: sampsulisami - Maaliskuu 10, 2014, 21:03:47
Puntoon ainakin auttoi nuo:

-peilin säätö nupin muovin taka puolelle villaa
-ikkunan säälista, siinä alhaalla vaakatasossa (ulkopuoli ovesta). Jos tuossa on millin parin rako nii suhisee. Vaikka mustaa silikonia jompaa kumpaan päähän jos siis on liian lyhyt
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: PehmoLelu - Maaliskuu 10, 2014, 21:18:25
Olikos toi vedenohjauslista paikoillaan Tai missä kunnossa. Se ainakin vaimentaa ääniä.

Mun marean kuljettajan ovi alkaa rämistä siinnä yhdeksässäkympissä. Olen jokikisen vivun ja hantaagin tuosta ovesta  käynyt läpi ja ei vaikutusta. Voin sanoa. Kärventää käpyä pidemmällä taipaleella  >:D
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Maaliskuu 10, 2014, 22:03:56
Olikos toi vedenohjauslista paikoillaan Tai missä kunnossa. Se ainakin vaimentaa ääniä.

Mun marean kuljettajan ovi alkaa rämistä siinnä yhdeksässäkympissä. Olen jokikisen vivun ja hantaagin tuosta ovesta  käynyt läpi ja ei vaikutusta. Voin sanoa. Kärventää käpyä pidemmällä taipaleella  >:D
Nyt pitää myöntää typeryys, kuulen ensimmäistä kertaa elämässäni termin "vedenohjauslista"  ;D ;D

Viittitkö vähän tarkentaa että mikä kumma se semmonen on!  '.|
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: PehmoLelu - Maaliskuu 10, 2014, 22:17:22
Sitä oven yläreunassa kulkevaa tiivistettä tarkoittaa hän.
Idea on ettei vesi pääse yläkarmin ja korin väliin varsinaisen oventiivisteen päälle. ovea avattaessa  ei holahda vedet niskaan. Vaimentaa ilmavirran aiheuttamia ääniä myös paljon.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Maaliskuu 10, 2014, 22:19:17
Ehjä ja ihan hyvän näkönen oli. Paskanen kyllä oli kun mikä! Pitää huomenna testata tota oven säätöä...  :)
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Maaliskuu 11, 2014, 16:56:52
Oven säätöä ei taida tarvita tehdä, suhina vaimeni ainakin puolella ellei enemmällä kun putsas ne ovien tiivisteet kunnolla, ja valeli useaan kertaan wd-40:llä. Nyt kuuluu taas oven avatessa se ihana kumin (kosteahko) narina  8)
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Maaliskuu 12, 2014, 18:27:22
Noh, päädyin kuitenkin sitten siihen oven säätöön. Yhen tai puoltoista merkkiä siirsin sisään päin molemmista ovista sitä vastakappaletta. Hakaset oli säädetty ulospäin ääriasentoon? Syytä en kyllä osaa teille arvon ystävät kertoa, jos haluatte spekuloida niin kertokaa ihmeessä. Itse epäilen jonkinmoista jäynää edellisen omistajan toimesta.  8)

Sekä, vit*u...... Nyt ajattelin että kiinnitän sen takapöntön kun työkalut sai käteen. No siinähän on nyt semmonen ongelma että pultti pyörii läpi, siis se takapöntön kannakkeen pultti joka kiinnittyy auton pohjaan. Tuleeko toi koko kiinnityssysteemi näkyviin jos ruksii takapuskurin veks? Tai mahollisesti jotenkin muuten saisko sen auki?Pakko saada kiinni tuo, eukkokin tuli aamulla kotio ja kuulemma vittuuntu kun istui liikennevaloissa pari minuuttia ja se räpätys alko ottamaan aivoon...  ;D Pakko kyllä myöntää että alkaa ärsyttään, onneks ei tarvitte pitää perseenlämmittimiä tai takalasin lämppäriä päällä näillä keleillä. Niitten päälläollessa se vasta räpättääkin kun tyhjäkäynti laskee just sen 40-100kierrosta.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: Neverth - Maaliskuu 12, 2014, 19:55:28
Bravosta en osaa sanoa, mutta mareassa ja bravassa on peräkontin pystylevy (varapyörä lepää tätä vasten) edessä, eli puskurin irroitus ei välttämättä auta. Antaa ehkä vähän lisätilaa.
Noissa on vain kierteet "runkopalkissa" eli ei näe yläpuolelta millään.

Mikäli saat ulos sen kampeamalla kiinnikettä ja mopolla/jollain avaamalla niin pistä yhtä isompi kierre siihen.Pistä sikaflexillä muovinpaloja kannakkeen ja palkin väliin, tuskin sulaa kun on palkkia vasten ;D
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Maaliskuu 12, 2014, 20:11:15
Sitä on kuule kammettu ja revitty ja hakattu vaikka ja millä, ja pulttipyssy huutanu hoosiannaa mutta ei lähe. Sitä on käsitely aggressiivisesti, mutta kokeilin myös käsitellä sitä kun hiertynyttä v*ttua, ilman onnistumisia. Yleensä kaikki lähtee kyllä irti kohtuuttoman mittasella jatkovarrella mutta tämä ei. Se on kun juutalainen jouluhyrrä, pyörii ja pyörii...  ::) Kävi toi sikaflexi itelläkin mielessä, jos ei ilmastointiteippi jotain korjaa ni sitten on sikaflexin vuoro.  ;D

Mutta niin, ennen tarkentavaa vastausta että päteekö toi sama juttu Bravossa (oletan että pätee) pitää vaan yrittää vielä huomenissa lisää. Jos en saa sitä ni vedän reikäraudalla sen väliaikasesti kiinni ja katon myöhemmin kun pääsee nosturille. Tässä kannattaa muistaa että mikään, mikään ei ole pysyvämpää kun väliaikanen patentti.  ::)
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: Neverth - Maaliskuu 12, 2014, 21:54:39
Muutamia kuvia mareasta jos kiinostaa:
Tuollainen edessä (http://never.mortals.dy.fi/marea/medium/23052013445.jpg), kiinnike muokattu vanhasta vetokoukun takia. Tuonmallinen kumi on täysi pasta, kestää paremmin "väärinpäin".
Weekedissä on tilaa kun on aukeava alalaita (http://never.mortals.dy.fi/marea/medium/23052013441.jpg)
Vetosilmukan puoli (http://never.mortals.dy.fi/marea/medium/23052013450.jpg), päässä näkyy samanlainen kasimillinen kun on pakoputken kiinnikkeessä (hinaussilmä on kiinni kahdella kasimillisellä, ei muuta).
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Maaliskuu 12, 2014, 23:00:29
Jeps, kiitän näistä. En tiiä hämääkö kuvat, vai onko tilaero tosiaan näin iso... Bravossa tolla on ahdasta kun sumopainijalla ulkohuussissa
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Maaliskuu 12, 2014, 23:00:56
Kylläpäs tänään lähtee muuten hyviä vertauskuvia  ;D
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Maaliskuu 15, 2014, 01:42:31
Perjantain maininkeja, sainpa ihan luvan kaljaa juoda. Tänään aamupäivän tappelin ton takapöntön kanssa ja se pultti ei sieltä irti tunnu lähtevän. Vasaran sain kammettua väliin ja vaansin koko 100kilon keholla sitä, samaan aikaan hylsyllä ruuvaten kiinni ja auki, sekä ilman ruuvailuja eikä pultti liiku mihinkään. Ymmärsin aiemmin että pultissa ei ole varsinaista vastakappaletta tai mutteria toisella puolella, vaan itse pultin rööri on kierteytetty. Noh tässä tapauksessa kiinnityssysteemi ei ilmeisesti ole ihan alkuperänen. Jos pultti ei lähde kolostaan 100 kilon painolla, ja puolen metrin jatkovarrella, on sen toisella puolella oltava mutteri.  ;D Siis ihan näin miesten kesken, seisoin ja pompin sen ketun jatkovarren päällä ja mitään ei tapahtunut.

Tässä jossakin kohtaa kun pääsee montulle/nosturille, on mahollisuudet paremmat kun saa parempia vehkeitä väliin. Poraan ton pultin pois sieltä ja uusin pultin. Ompahan seuraavalla omistajalla helpompi elämä. Sillä periaatteella kyllä aina näitä vehkeitä tulee inssattua: "Tehäänpä se helposti korjattavaksi".

Hyvää viikonloppua, olkaa nätisti.  :)
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: sampsulisami - Toukokuu 12, 2014, 21:08:36
Ainakin pohja on hyvässä kunnossa kun tuollaista vääntöä kestää  ;D
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Toukokuu 13, 2014, 09:22:19
Ainakin pohja on hyvässä kunnossa kun tuollaista vääntöä kestää  ;D
Joo on.  ;D Viikonloppuna käytiin auton alla ja tehtiin putkeen yks paikka. Lähes mulukun mentävä reikä pöntössä.  ::) Pohja on kyllä täysin ruosteeton, täytyy kyllä sanoa että en yllättynyt. Edellisessäkään ei ollut ruostetäplääkään missään.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Toukokuu 15, 2014, 17:30:26
(http://i11.aijaa.com/t/00417/13270769.t.jpg) (http://aijaa.com/ZsRKTg)

(http://i4.aijaa.com/t/00240/13270770.t.jpg) (http://aijaa.com/xLt4hQ)

Kaunis kun sika pienenä.  ;D
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: sampsulisami - Toukokuu 15, 2014, 22:00:23
Mikäs pömpeli tuo on? pensatankki?

Kuis siinä reikä on?  ;D
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Toukokuu 15, 2014, 23:05:10
Mikäs pömpeli tuo on? pensatankki?

Kuis siinä reikä on?  ;D
Vaimennin. :D
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Toukokuu 19, 2014, 00:23:45
(http://i8.aijaa.com/t/00483/13277522.t.jpg) (http://aijaa.com/OHicqt)

*FUTUMM*, *PRÖNTÖNTÖNTÖNTÖNTÖN*  ;D Paikka ainakin kesti, harmi vaan että rysähti vierestä kokonaan levälleen.

Myöskin, kauheassa koistisessa tuli viimein kesärenkaat heitettyä alle. Kaks tuntia siinä menikin, yks rengas kerrallaan ja tauko.
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: Maxxxed - Toukokuu 19, 2014, 09:07:55
Wuhahah.. Mahtaa jo humista :D
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Toukokuu 19, 2014, 12:57:31
Wuhahah.. Mahtaa jo humista :D
Melko mielenkiintonen on joo. Aiheuttaa hämmennystä, kierrättäessä kuullu jo kysymyksen että paljon tossa on ruutia...  ::) Semmoset rämisevät rätinät, 3500 kierroksilla kuullostaa äreemmältäkin peliltä. Hävettää vain ajaa tommosella mölytoosalla  :-X
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: sampsulisami - Toukokuu 19, 2014, 22:08:30
Voimaa näyttäis olevan koneessa kun vaimennin pullahtaa auki  ;D
Otsikko: Vs: Fiat Bravo 1.6
Kirjoitti: joninom - Toukokuu 20, 2014, 19:34:11
Repes koko pöntön pituudelta vielä.  ;D

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)