FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Punto => Yleistä (Punto) => Aiheen aloitti: jdemonify - Helmikuu 11, 2017, 19:02:08

Otsikko: Fiat puntoni ohjaustehostin
Kirjoitti: jdemonify - Helmikuu 11, 2017, 19:02:08
Hei. Tässä kun oon omistanut Fiat punton 1.2 -03 vuodelta. Ohjaustehostin tosiaan reistaillut vuoden aikana kun ostettiin toiselta ihmiseltä. Ensin ikkuna ja lukko ei toiminut (ei toimi) ja nyt tämä. Kuitenkin tuossa potkasin vähä renkaita näin talvena niin mukamas ohjaustehostin meni nyt rikki. Tai pysyvästi. Kääntää pikkaisen vasemmalle ohjauspyörää niin tärisee? en tiedä kauheasti mitään mutta mitään vinkkei? onko jo ihan rikki?
Otsikko: Vs: Fiat puntoni ohjaustehostin
Kirjoitti: ski jumper - Helmikuu 12, 2017, 22:07:41
Punton sähköisestä tehostimesta on paljon juttua täällä, viimeisin tuossa 14 viestiketjua alempana.
Ensimmäiseksi kuitenkin tarkista akun kunto ja puhdista maadoituspisteet. Ja jos uusit akun , ota kerralla vähintään joku 55-100 Ah akku; sinne saa panna alkuperäistä tehokkaamman (Alkuperäinen on suunniteltu välimeren maihin...)  Isommat akut ovat yleensä vähän pitempiä joten akkukoteloa pitää rälläkällä leikata jotta akku sopii paikoilleen. Alkupään Puntoissa ainakin vuosimalliin -02 asti on ohjaustehostimen vika usein  viallisessaa releessä joka on kyllä helppo vaihtaa itsekin.
Otsikko: Vs: Fiat puntoni ohjaustehostin
Kirjoitti: Fiatmaster - Helmikuu 15, 2017, 04:12:47
Monesti myös törmännyt tehostajan moottorin kylmäjuotos probleemaan. Ei kovin vaikea vilkaista. Varmaan eka mistä hakea, jos kylmänä esiintyy

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)