FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - Jalamari

Sivuja: [1]
1
Yleistä Coupe / Barchetta / Barchetta värit
« : Tammikuu 16, 2018, 18:59:53 »
Punainen on hieno väri, mutta muuttuvat iän myötä vaaleanpunaisiksi. Onko Barhettat massa+lakka vai suorakiiltovärejä? Vai kuten tuon ikäluokan Alfat, kumpaakin variaatiota löytyy. ts. Kannattaako punaista edes miettiä jos ei ole valmis maalauttaan autoa ympäri sävyn palauttamiseksi.

2
Auto-Hifi / Alkuperäiseen radioon MP3
« : Helmikuu 23, 2010, 23:21:03 »
Nykyisinhän tuo on mahdollista jos radiossa on valmius Cd-vaihtajaan. Onko kukaan hommannut tuollaista ja jos niin kuinka toiminut?
Tuollaisia härpäkkeitä siis tarkoitan.
Ebaysta

Xcarlink

Caraudio24

DynamicSound

Solisto

Ja Suomestakin löytyi yksi.

Osanetti

3
Yleistä jutustelua / Pakosarjan korjaus
« : Huhtikuu 26, 2009, 20:56:28 »
Laitetaanpa nyt tännekkin jos löytyis alanmiehiä.

Alfan pakosarja alkoi vuotamaan kun siitä terävänä laitettiin moottori kannatukseen vaihteiston irroituksen ajaksi. Puoleen väliin asti on yhdestä putkesta laippa revennyt. Jotain rosterin tapaista tuo vakio pakosarja on joten voinko vedellä tuon ihan migillä ja tavallisella langalla, vai repeileekö saumat hetken päästä uudestaan auki? Pitää varmaan yrittää laittaa johonkin levyyn kiinni, ennekö alkaa hitsaamaan, ai miten paljon tuollainen vetelee?

4
Mappi-öö / Elä varasta
« : Huhtikuu 05, 2008, 13:05:41 »
Joku varastaa auton, omistaja ilmoittaa foorumille auton varastetuksi ja foorumilaiset löytävät varkaan. Siinä voi käydä huonosti. ;D Kannattaa lukea.

http://tiny.cc/p6eWw

6
Yleistä (Bravo/a & Marea) / Marean etualatukivarren puslat
« : Helmikuu 25, 2008, 18:09:37 »
Motonetissä näkyy olevan kahta kokoa. Joku joka on vaihtanut niin varmasti tietää, jostain olen saanuy sellaisen käsityksen, että alkuperäsissä varsissa 20mm puslat ja tarvikevarsissa 21mm? Kertokaa niin ei tarttes tunkkailla autoa ja alkaa mittailemaan. ;D

ETUTUENNAN HELAT    FIAT BRAVO/BRAVA/MAREA --03

Hinta / 1 kpl
Brava/Bravo alatukivarren helat: (ei 2,0)
 HUOM! Nämä Ø20mm reijällä, autoissa myös Ø21mm!
 Etuhela v/o. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18-1868     6.90
 Takahela oikea. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  18-1867    10.50
 Takahela vasen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  18-1866    10.50
Mareat ja Bravo-2,0
 HUOM! Ø21mm reijällä, myös Bravo/Brava vaihtotukivarsissa!
 Etuhela v/o. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18-2217     6.90
 Takahela/vasen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  18-2390     9.90
 Takahela/oikea. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  18-2389     9.90

7
Yleistä (Bravo/a & Marea) / Marean mittarivalojen vaihtaminen
« : Joulukuu 14, 2007, 17:18:50 »
Onko kukaan vaihtanut ledejä Bravon/Marean mittaristoon. Tietoa montako polttimoa mittaristossa on? Malli on ilmeisesti lasikantanen T5. Käyttäjänkäsikirjastakin varmasti selviää, mutta kun ei itsellä ole. Viitsisikö joku katsoa.

8
Projektit / Fiat Marea 1.8 ELX
« : Lokakuu 04, 2007, 16:25:54 »
Joh. Tommonen 100tkm ajettu vm- 2000 Marea tuli hommattua viime keväänä keulasta rutattuna AVKlta.  Kuukauden päivät sitä käpisteltiin kasaan ja samalla vähän laiteltiin omaan silmään paremmin sopivaks. Keula oli sen verran kasassa että vaihtoon meni toinen lokasuoja , puskin, konepelti umpio ja sumuvalo ja runkoaisaakin joutu pikkasen ropotissa nykäsemään.
         
          Auto oli ollut koko elämänsä pk seudulla alkuperäisellä "ruostesuojauksella" joten pohja oli todella karun näköinen. Ruskeata peltiä oli todella ja paljon ja irtonaisen massan raapimiseen ja uudelleen suojaukseen sai muutaman päivän käyttää, mutta hyvä siitä tuli. Seuraavassa katsastukseen olisi varmasti joutunut autoa hitsaamaan jos ei olis suojausta tehty.
       
           Kun autoa nyt joutuisi kuitenkin maalaamaan ja hommaamaan uuden puskimen, niin samalla hommattiin HLX:n puskin ja maalattiin helmat ja listat korinväriin. Samalla Temprasta jääneet Team dynamicsin Monzat maalattiin Alfan tummalla maalilla, joka valossa taittaa punaiseen/ruskeaan. Tummattiin kaikki lasit, G&M madallus ja asenneltiin vähän musiikkilaitteita

          No nyt kun auto on ollut ajossa ja kilometrejäkin on kerennyt tulla kohta 20tkm niin voi jo kertoa vähän kokemuksia autosta. Murheitakin on tällä matkalla kerennyt olla jos jonkinlaista enenmmän tai vähemmän käyttäjästä johtuvia. Moottorivaurioita on meinannut sattua pari ja kerran sattunutkin.

           1 läheltä piti. Heti kun auto hommattiin ja ensimmäisiä kertoja käynnisteltiin niin ihmetystä herätti raakasti vispaava kampiakselin hihnapyörä. ilmeisesti Deltan pojilta jäänyt kampiakselin päästä pultti löysälle, ihan käsin sai pyöritettyä.  Luulis että ei muuten ittekseen aukea, sen verran tiukassa se kuuluu olla. Huomattiin onneksi koska moottorin alakannake oli pettänyt ja apulaiteremmi hankasi siihen.
           2.Läheltä piti.  Jakohihna remontissa sattu pieni kämmi, Tuli vahingossa löysättyä  jakoremmin kiristimen mutteri kun koteloa irrottelin, ja vähän kerkesin pyöräyttääkkin ennenkö hoksasin remmin olevan aika löysällä. Mitään ei onneksi sattunut. Remmi saatiin vaihdettua ja auto ajoon. Samalla piti vaihtaa myös apulaitehihna, mutta se oli väärä ja jäi siksi vaihtamatta. Osat motonetistä ja ruisrokki viikon päästä joten tarkoituksena vaihtaa samalla reissulla hihna oikeaan.
           3.Vahinko ja tuho. Matkalla ruisrokkiin alkoi kuulua outo läpsätys. Auto tien sivuun ja tsekkailemaan. Apulaiteremmistä reunimmaisesta urasta repeillyt palasia jotka hakkasivat jakoremmin koteloon. noh. sivuleikkureilla riekaleet irti ja matka jatkuu ja ääni katosi. Perille päästiin. Kaikin puolin onnistuneen festariviikonlopun jälkeen. kamat kasaan ja paanalle. Loimaan kohdalla pari terävää  nykäsyä ja samalla veto katosi ja imuäänet muuttui aika raakaksi, hieman metallista saundiakin havaittavissa. Taas auto seis ja ihmetteleen. Pikadiagnoosi. Remmi kireellä, kaikki Ok ei jaksa vetää. Matkaa yli 200km kotiin. Ei muutaku traileria soitteleen ja paikalliseen kuppilaan. seuraavana päivänä konetta purkamaan ja syykin selvisi. apulaitehihnan riekale päässyt remmin väliin ja jako hypännyt. '.| kaikki imuventtiilit mutkalla. Osien tilailua ja vitutusta. samalla vaihdettiin vesipumppu ja termari. Autolla ajettu koneremontin jälkeen melkein 10tkm ilman mitään vaivaa.

ja tarina jatkuu kun jotain saadaan aikaiseksi.

Muutama huono kuva.

9
Yleistä (Bravo/a & Marea) / Brava/Bravo etupuskuri Mareaan?
« : Maaliskuu 13, 2007, 15:46:45 »
Passaako Bravon tai bravan etupuskimet Mareaan? Entä etulokasuojat. Onko lokasuojat samanlaiset vilkkua lukuunottamatta? Jos joku sattus tietään. ???

10
Yleistä (Tipo / Tempra) / Tempran Sisävalaistuksessa häikkää
« : Toukokuu 18, 2005, 19:12:25 »
Onko kenelläkään muulla ollut sellaista onkelmaa että sisävaloja ei saa ollenkaan sammumaan. Tässä Temprassa on tuo muutaman sekunnin viive, se on nyt ilmeisesti mennyt rikki ja valot palaa koko ajan, ei edes katkaisijasta saa sammumaan.:o  Onko kellään muulla käynyt näin? Tietoa edes missä tää viive systeemi sijaitsee että saa ohitettua. :-[

edit: Ja hommahan alkoi sillä että joskus jarruttaessa sisävalot vilahti. Onko nää nyt sitten niitä paljon puhuttuja italialaisia sähkövikoja? ;)

11
Olitko se sinä? / Valkoinen tuunattu Tipo Keuruulla
« : Tammikuu 20, 2005, 16:32:03 »
Harvoin näkee täälläpäin tuunattuja fiatteja. Eli valkonen ihan siistin näkönen Tipo pongattu Keuruun keskustassa Lauantai iltana 15.1  pyörittämässä.

12
Yleistä (Tipo / Tempra) / Tipo Projekti
« : Marraskuu 03, 2004, 18:58:16 »

13
Yleistä jutustelua / Kylkiteippaukset
« : Elokuu 19, 2004, 16:28:41 »
Mistäpä löytyy kunnon teippisarjoja. ???

14
Projektit / Fiat Tempra
« : Kesäkuu 06, 2004, 18:14:11 »
Jep jep. eli auto on Fiat Tempra 2.0.i.e vm.-91. Ja ainakin vakiona kuvan kaunis peli :-[ Auto hommattiin kesän lopussa ja maalipinta siistittiin ruosteesta  ja sisusta pestiin. eli tuollanen

http://tinyurl.com/2gplb
http://tinyurl.com/33rkm

Syksyn aikana laitettiin vielä tuplaputket ja muokattiin kevyesti etupuskuria ja maskia. Ja nyt kun kevät taas koitti niin autoon pistettiin Hörmannin levikkeet ja takaspoileri, lasit tummennettiin ja peräkoukku poistettiin ja  laikalla puotettiin.

Kesälle suunnitelmissa ois Dedran peilit, konepellin jatke, uus alusta ,jotian jännää moottoriin, uusi väri, takaluukun silotus, uus etupuskuri(joko lasikuidusta tai 155 Marean puskurista ja Tempran omasta muokkaamalla, 16"vanteet ja jotkut kromiteipit ois komiat.
Ehkä ton saa noilla näyttämään jo suunnilleen autolle. :-[

16"Vanteita saa alkaa tarjoilemaan kumeineen.

Tuoreita kuvia rakkineesta tulee ens viikolla, on jo kamerassa vain johto puuttuu. :(

Ja palautetta saa antaa... :-*15
Yleistä jutustelua / Rämpylän räminä
« : Maaliskuu 11, 2004, 16:52:08 »
Onkelma on seuraavanlainen. Pitäs saada Temprasta vähän sitä rämpätystä ja ääntä muutenkin hiljasemmaks, niin mistäpä löytyy bitumimattoa ja millasissa hinnoissa noi on? ja millä vaimentaa kojelaudan ja ovien räminä? :o

Sivuja: [1]

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)