FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - Fiiu

Sivuja: [1] 2
1
Yleistä jutustelua / KADONNUT: VW Polo 1.4 3d -07
« : Helmikuu 15, 2012, 23:24:31 »
Ensinnäkin, jos löytyy FB-tunnukset niin täältä lisätietoa: https://www.facebook.com/heikkihakalayhtiot?ref=ts

Jos ei, niin sitten alla yhteenvetona samat jutut ("toimeksiantajana" Hakala-Yhtiöt, joka siis palkkiotkin tarjoaa):

10.2.12
Tytäryrityksemme Autovuokraamo Rent It vuokra-auto on kateissa, auto ei palannut sovittuun aikaa, vuokraajan nrokaan ei osaa selittää missä auto on, taitaa olla itsekin hukassa.
Auton rek.nro on HBI-549, Vw Polo ja juurikin sama kuin kuvassa, auto luultavasti pirkanmaalla.
Löytäjälle tai vihjeen antajalle tiedossa:
- henkilö- tai pakettiauton kovavahaus, sisäpuhdistus ja sijaisauto työn ajaksi
Lisäksi lahjoitamme:
- Lempäälän MLL:n osaston 90-vuotisjuhlan kunniaksi (Mannerheimin lastensuojeluliiton Lempäälän osastolle) 500 euroa lasten ja lapsiperheiden käyttöön.
Vihjeet joko tänne, Heikille 0400737630 tai Tampereen poliisille ja sitten eikun palkkiota lunastamaan...

14.2.12
Etsintä hankaloitunut. Kilvet löydetty Riihimäeltä joten Polo vaihtanut tunnisteita ja paikkakuntaa ilmeisesti. Takalasissa kuitenkin tarra "www.rent it.fi". Palkkiot senkun paranee: -auton vahauksen lisäksi jaossa Playstation3.

Nyt kannattaa pitää silmät auki, voi päästä pelaamaan uudella pleikkarilla annettuaan vihjeen joka johtaa auton löytymiseen !!

Ohessa vielä kuva ko. autosta:

2
Tapahtumat / Paikalliskahvittelut / Manse Cruising 2011
« : Kesäkuu 15, 2011, 13:20:02 »
Tänä vuonna onkin ollut hiljaisempaa kun Pirkkahallin parkkista ei enää saa käyttää kokoontumisen merkeissä. Nyt on kuitenkin asia edistynyt sen verran että epävirallinen kahvitteluhenkinen Manse Cruising saadaan jälleen kehiin!

Launantaina 18.6. klo 19:00 siis kaikki kynnelle kykenevät Kolmenkulman ABC:lle! Tämä kyseinen ABC löytyy siis Tampereen ohitustien varresta, Porin risteyksen kohdalta. Tässä vielä Google Mapsin näyttämä sijainti: *KLIK*

Kannattaa myös liittyä Facebookissa Manse Cruising-ryhmään ja seurata virallista sivustoa http://www.manse-cruising.com/

3
Tekniikka / 8" (leveys) x14" (halkaisija)-vanteet (eli 14"x8")
« : Elokuu 24, 2010, 20:16:56 »
Arvon klubilaiset, haku alkakoon. 14 tuumaa halkaisijaltaan ja 8 tuumaa leveyttä. Mistä löytää tuollaiset? Braidilla on valikoimassaan tuollaisia mutta maksavat yli 300e/kappale ja hieman edukkaampia olis hakusessa. Vinkkejä saa heitellä, varmastikin joku on tuollaisiin törmännyt. :)

4
Yleistä jutustelua / Autolle talvisäilytyspaikka
« : Elokuu 26, 2009, 13:55:50 »
Nyt on edessä melkoinen ongelma: sportti pitäisi saada talveksi turvaan säältä ja harrasteautovakuutuksen 5kk seisonta-aika pitäisi saada täytettyä. Etsin siis pääasiassa Tampereen seudulta joko pelkkää säilytystilaa tai mahdollista kimppatallin osuutta jossa voisi jotain pientä fiksausta ehkä tehdä. Jos jollakulla siis on tilaa tarjolla niin ilmoitelkaa rohkeasti. Jos ei muuta ilmene niin vähän kauempaakin tila kelpaisi, pääasia että sportti olisi talven turvassa.

Optimaalistahan olisi että tallissa olisi muitakin Fiateja jolloin kuittailu jää vain malliasteelle... ;)

5
Projektit / Uno turbo mk2 -91
« : Maaliskuu 12, 2009, 12:32:47 »
Kohta se on valmis... pitkän projektin jälkeen kaduille pääsee tänä keväänä punainen paholainen. Aiheesta tulossa lisää juttua kunhan vähän kevät edistyy ja pääseepä se näyttäytymäänkin sitten kun valmis on. Taustana on lähinnä pitkä purku- ja jälleenrakennussessio (josta en itse ole juurikaan mitään tehnyt mutta auto tarvitsi hyvän kodin ja teen sen parhaani mukaan). Toistaiseksi vakiotekniikalla vielä...

Teaser:

6
Mappi-öö / HD-miehen seikkailut
« : Toukokuu 30, 2007, 12:07:40 »
Kerrassaan loistavaa juttua, suosittelen lukemaan jos tuntuu töissä tms. olevan tylsää. Saa nauraa ihan riittämiin  ;D

Linkki siis tässä: http://www.moottoripyora.org/cgi-bin/palsta/ikonboard.cgi?s=be2762195d4b96a467650f2372ea66cd;act=ST;f=32;t=67453;st=0

7
Yleistä (Uno) / Uno vilkuttelee öljyvaloa **RATKAISTU**
« : Toukokuu 18, 2007, 00:38:28 »
Haulla koitin etsiä mutta ei mikään täsmännyt ongelmaani, joka on seuraavanlainen:
Ensin normaalisti kiihdyttäessä kaikki ok, sitten siinä kolmosella 60-70 ajettaessa alkaa öljyvalo himmeästi vilkuttelemaan ja vilkkuu ihan rauhallisesti, kunnes vauhti tasaantuu esim 100km/h. Siinä taas kaikki on ok mutta jos tarjoaa lisää pedaalia niin johan vilkuttelee taas. Öljynpaineet ja lämmöt näyttäisi mittarien mukaan olevan kunnossa eikä mittatikkukaan kerro öljyn olevan vähissä.

Voisiko kyseessä olla kenties maadoitusvika? Se tosin tuntuisi oudolta koska tällöin sen luulisi vilkkuvan aina. Kerran aiemmin on tehnyt saman, silloin pysähdyin ja tarkistin öljyt, ei mitään normaalista poikkeavaa. Tämän jälkeen auto toimi hienosti sen pari kk kunnes nyt taas tekee samaa. Nyt se vain on jatkuvaa. Öljyillä on ajettu vajaa 10tkm, eli kohta tietysti voisi olla vaihdon aika.

8
Yleistä (Uno) / Unon alustaa uuteen kuosiin
« : Helmikuu 23, 2007, 18:33:39 »
Pitäis varmaanki jotain tehdä, nyt tuntuu olevan liian matala keula kun siellä on madallusjouset ja takana ei (ostettaessa oli näin). Joko pitäisi siirtyä vakioalustaan eli ostaa siihen kilkkeet tai sitten hankkia joku max. 40mm madaltava sarja. Suosituksia ottaisin mielelläni vastaan, sekä iskareista että jousista. Monroen Sensatrackeja (tms.) on kehuttu, mahdollisesti sellaisten pariksi sitten sopiva setti jousia.

Jos jollakulla on jopa myynnissä jotain vastaavaa niin saa laittaa vaikka viestiä. :)

9
Mappi-öö / Autovaras sai maistaa "omaa lääkettään"
« : Marraskuu 04, 2005, 12:42:35 »
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa.htm#id1079276

Kerrankin joku antanut varkaalle muistutuksen homman kannattavuudesta, tästä tosin tulee takuuvarmasti tuomioita omaisuuttaan puolustaneelle. Kyseessä on lienee ollut Suomen termistöllä "muilutus". Melkein harmittaa auton omistajan kohtalo.

10
Olitko se sinä? / Ylöjärvi: hopeinen Marea Weekend
« : Toukokuu 11, 2005, 12:41:11 »
Tuossa vähän ennen kahta tuli vastaan Ylöjärven kirjaston paikkeilla, kattelin että on tyylikkäät helmat ja takahelma. Jos tunnistit itsesi, niin kerro mistä niitä saa ;) (Itse tulin samanlaisella vastaan)

11
Olitko se sinä? / Treen seutu, keltainen Bravo
« : Maaliskuu 14, 2005, 17:25:42 »
Ma 14.3. n.klo 16

Porin tieltä kiertoliittymästä Ylöjärven suuntaan, ja siitä kohti Kurua. Bravossa oli ainakin Abarth-lippa, muuta en oikein nähnyt kun jonottelin siinä kiertoliittymässä. Kauempaa seurailin kuitenkin menoa, joka sitten jatkuikin Ylöjärven ohi. Ilmoittaudu, jos olet jäsen :). Olisi kiva nähdä Bravo lähempääkin.

12
Tänään kävikin aika lystikkäästi. Paiskasin takaluukun kiinni, ja kas: kahva jäi pohjaan, luukku puoliksi kiinni eikä auennut millään. Lukko on niin täynnä kaikkea sontaa, ettei sinne avain sovi, joten ei muuta kuin sisäkautta avaamaan. No, eihän siellä mitään kahvaa ole joten takakannen verhoilu auki ja sitten manuaalisesti luukku auki. Kahva toimi pari kertaa vielä ja sen jälkeen ei tapahdu mitään. Varsimekanismi ei liiku kahvaa painettaessa mutta käsin veivattuna lukitukset aukeavat ja luukku toimii. Tästä päästäänkin kysymyksiin:

1. Onko jollakulla käynyt samalla tavalla?
2. Miten tuo lukitus/kahvan alue puretaan ja miten vika korjataan?
3. Onko jollakulla Haynesin(?) Marea Weekend-kirjaa jossa olisi kuvia tuosta?

Olisin kiitollinen vastauksista, sillä ilman verhoilua luukun kantta on ikävä pitää ja myöskin takaluukun käyttämättömyys/käytön mahdottomuus mitätöi koko räppänän idean.

13
Olitko se sinä? / Punainen "Abarth" Bravo Tampereen seudulla
« : Joulukuu 15, 2004, 18:49:35 »
Metsäkylän Shellin risteyksestä Treelle lähtiessäni bongasin tuollaisen, Vaasan suunnasta oli tulossa. Ajoin perässä Lielahteen asti, en tiedä josko huomasit. Olet jäsen tai et, niin kohta ainakin pitäisi olla. ;)

Ns. pikkutehoisen vilkut oli kyllä lokasuojissa.

Terveisin se hopeanharmaa farkkumarea siellä peruutuspeilissä ;)

14
Yleistä (Bravo/a & Marea) / Bravo 1.4 -> Marea Weekend 1.6
« : Marraskuu 23, 2004, 12:33:14 »
Nyt on yksi Bravon omistaja vähemmän mutta vastaavasti yksi Marean omistaja enemmän. Tuli vaihdettua autoa, huomenna saa hakea. Ei voi muuta sanoa kuin että tykiltä tuo 1.6 tuntuu, muut "köyhät" voivat varmaan todeta saman ;D

Hetken mietitytti, kun aiemmin rengasliikkeessä myyjä väitti että vanteet eivät sovi keskenään, mutta hetken nettiä tutkailtuani myyvät aika moneen malliin täysin samanlaisia vanteita.

Sitten olis edessä hifiasennusten purku ja pohdinta uuteen autoon. Onko jollakulla hyviä ideoita vahvarin sijoittelusta esim. takapenkin alle ja subikotelon kiinnityksestä? Tämä kyllä melkein menee sitten tuonne hifipuolelle, jos jatkais sinne.

15
Mappi-öö / Juuri kun luulit kuulleesi kaiken...
« : Elokuu 23, 2004, 17:32:35 »
...avasit tämän linkin ja kuuntelit että mitä h*lv*ttiä?!?  ;D

16
Tekniikka / Bravo ja ohjaustehostin
« : Elokuu 09, 2004, 22:32:54 »
Tässä pieni tarina.

Perjantaina vaihdettiin Bravoon öljyt. No, pääsi sillä sitten n. 70km ajamaan kunnes alkoi tehot hävitä ja ohjaus tuntui oudolta. Peilistä katsoen perässä seurasi savuvana, eli tuli sellainen "Voi v*tun Mercedes"-lausahdus mieleen. Siitä äkkiä läheiselle huoltikselle, kone sammuksiin ja rullaus varjoon. Sitten katselin että tiputtaa öljyä. Ensimmäinen mielikuva oli, että olivat öljynvaihdossa kämmänneet ja siksi kävi näin.

Soitettiin huoltoon, missä siis kävimme tovi sitten ja lupasivat hinata auton sinne niin tarkistetaan vika. Cherry 1.5 80-luvulta toimi vetoautona oikein mainiosti (lue: tehoa piisas ja sillee...  ;D) ja pääsimme huollon pihaan. Auto työnnettiin sisään ja tarkisteltiin vähäsen, sitten selvisikin että ohjaustehostimen öljyt olivat lähteneet teille tiettymättömille. Savu siis johtui siitä kun öljyä putosi pakoputken päälle (ah, mikä tuoksu).

Tänään sitten soittivat että on ohjaustehostimen pumppu rikki ja Deltasta sellaisen saisi vaivaisella 460 eurolla. No, ei kun http://www.varaosahaku.fi käyttöön ja pian Autopalstalta Porin suunnalta lähtikin Matkahuollon kanssa sellainen tulemaan. 160 EUR hintaa ja huomenna saavat varmaankin sen asentaa. Katsotaan kuinka tässä nyt käy...

17
Yleistä jutustelua / Tampereellakin osataan
« : Heinäkuu 29, 2004, 17:08:52 »
 -ahaa-

http://koti.mbnet.fi/fiiu/misc/teivo/

Kuvat puhuvat puolestaan!

19
Yleistä (Bravo/a & Marea) / Bensamittari seilaa
« : Toukokuu 06, 2004, 12:11:57 »
Noniin, eli on kevätongelman aika: bensamittari on alkanut käydä omia aikojaan, neula huitoo milloin missäkin. Tätä tapahtuu satunnaisesti, usein kuitenkin kaupunkiajossa. Bensamittari voi siis yhtäkkiä "kuolla" eli tipahtaa vain suorilta nollille.

Onkohan kyseessä jonkin sortin kosketushäiriö vaiko anturivika? Mistä kannattaisi vikaa alkaa paikallistamaan? Mittari kyllä toimii suurimman osan ajasta oikein.

20
Mappi-öö / Turbovoimaa
« : Toukokuu 04, 2004, 01:04:05 »
Älkää siis tehkö näin, turbo on tehokas!
http://www.hsvracing.ods.org/events/pete/P3101072.JPG
Varoitus: kuva sisältää ehkä järkyttävää materiaalia, mutta ei pitäisi olla mitään "rankkaa" kuitenkaan. Katso varoen jos haavat tekevät pahaa.

21
Yleistä jutustelua / BONGATTU: hopeanharmaa Brava 1.8 Treellä
« : Huhtikuu 24, 2004, 19:36:39 »
n. klo 18:40 aikoihin rantatiellä kulki 1.8 Brava, jossa helmat laitettu sekä tummat takalasit. Jäsentarkistus ei tuottanut tulosta, mutta sinä seurasit pienen matkaa punaista Bravoa, ja ajoit Lielahden jälkeen Tesoman/Pohtolan rampista ylös. Jos tunnistat itsesi ja et ole jäsen, liity NYT! :)

ps. pitää hommata jostain joku FTCF-tarra takalasiin, tai edes takasivulaseihin kun näkyvyyttä saa kuitenkin. Auttais värväyksessäkin ;D

22
Mappi-öö / Kuvankäsittelyä parhaimmillaan?
« : Helmikuu 10, 2004, 20:05:23 »
Pakko jonkun on ollut kuvaa muokata, eihän tällainen voi muutoin totta olla?

http://shadow.nebula.fi/~creep/manne.jpg

;D ;D ;D

23
Yleistä jutustelua / R.I.P. Marea Weekend
« : Tammikuu 30, 2004, 13:53:45 »
Spottasin aamulla ikkunasta tilanteen, klo 8 aikoihin:Judas, ei ollu lamppuja jäljellä.  ;)

Oiskohan lohkolämppäri menny oikoseen tai jotain, kun tuolla tavalla kärysi.

24
Niin... tänään oli sitten viimeinen niitti tuo, että liian pitkät pultit estivät nastarenkaiden allevaihdon, ne kun ovat peltivanteilla. Kumpi tulee halvemmaksi/kannattavammaksi, ostaa jotkut vaikka jopa 14" talvialut vaiko sitten levyjarrut taakse jostain tehokkaammasta Bravosta? Ja jos se jarrujen vaihto onnistuu niin kuinka kova homma se mahtaa olla?

25
Mappi-öö / Parkkeerausta
« : Lokakuu 10, 2003, 12:59:15 »
Eihän tuo nyt sitten laittomasti ole pysäköity? ;D

http://fragment.stc.cx/audi/Audi1.jpg ja http://fragment.stc.cx/audi/Audi2.jpg

Sivuja: [1] 2

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)