FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - esaase

Sivuja: [1]
1
Yleistä (Uusi Bravo) / Bravon vaihdelaatikko rikki
« : Helmikuu 18, 2015, 16:27:55 »
Onko kukaan joutunut korjauttamaan uuden Bravon vaihdelaatikkoa? Itse sain juuri tuomion asiasta. Kustannusarvio kiinnostaa. Ja se onko ko. merkin ja mallin voimansiirrolla ja moottorilla pidempi takuu kuin se perus kolme vuotta?

2
Yleistä (Uusi Bravo) / Bravon valoja pimeänä
« : Marraskuu 23, 2014, 18:29:52 »
Onko kukaan joutunut korjaamaan uuden bravon lämmönsäätimien valaistusta. Minulla ne pimenivät äskettäin ja olisi haluja kokeilla korjata vika itse. En usko, että kyse on sulakkeista, vaan luulen että polttimo on palanut.

3
Yleistä (Uusi Bravo) / Bravoa nyt ajettu hieman
« : Tammikuu 15, 2010, 11:49:38 »
Kerroin aiemmin, että uuden Bravon saaminen kesti 9 kk. Nyt olen ajanut tätä perusmallia jonkin kilometrin ja löytänyt kaksi ärsyttävää seikkaa. Toinen on se, että radio käynnistyy aina, kun auto startataan. Ei sitä mölytoosaa kuitenkaan haluaisi aina kunnella. Toinen on vilkkuvipu. Siinä oleva haitarikumi on niin jäykkä, että vipu palautuu itsetään keskikohtaan. Ongelma korostuu varsinkin kylmällä ilmalla so. tähän vuodenaikaan.
Jotain hyvääkin on kerrottava. Valitsin auton väriksi ns. "teknoharmaan" yhdessä tummennettujen lasien kanssa se on ihan onnistunut kokonaisuus.

4
Yleistä (Uusi Bravo) / Bravon ajovalopolttimoiden vaihto
« : Joulukuu 15, 2009, 16:02:47 »
Saan lopultakin 9 kk:n odottelun jälkeen tilaamani Bravon. Luovutus on sovittu 9.1.2010. Stilolla ajaneena haluaisin tietää onko ajovalojen vaihto Bravoon yhtään helpompi toimenpide. Näillä minun isolla käsillä Bravon polttimoon kuluu aikaa 20 min.

Sivuja: [1]

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)