FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - Heiskot

Sivuja: [1]
1
Yleistä (Stilo) / Moottorin alatuki
« : Huhtikuu 03, 2012, 15:56:06 »
Kuulemma tommonen melkein rikki autossa ja pääsee moottori jotenki pyörähtään/liikkuun. Mitään tietoo kenelläkää mistä kannattais lähtee kyseleen? Ei sinällään vaikuta autoon muutenkun välillä samanlainen tärinä tyhjäkäynnillä kun diiseleissä :)

2
Yleistä jutustelua / Kesärenkailijat
« : Maaliskuu 31, 2012, 09:34:31 »
Otan osaa säiden puolesta. Naapurin amis oli ainakin lyönyt jo kesänakit alle ja kiroili siihen malliin illalla kun lunta oli tullu jo jonkin verran. Nyt tietysti vielä enemmän :D pieni Pakkanen, loska ja lumi = ihanaa. Ja taas viikonloppuna kolisee..

3
Yleistä (Stilo) / Takalasinpyyhin
« : Tammikuu 16, 2012, 17:28:24 »
Takalasin pyyhin päätti lopettaa yhteistyön ja putosi ns. "kierteiltään" Mutta pysyy paikallaan kuitenkin. Eli ei suostu enää pyyhkimään lasia vaan pysyy joko paikallaan tai tipahtaa roikkumaan alaspäin.

Ajattelin kehittää sinne jonkun sortin patentin siihen missä ne niin sanotut kierteet menee esimerkiksi teipillä. Otan tästä projektista vähän kuvia jos jollakulla sattuu sama tapahtumaan :)

4
Yleistä (Stilo) / Öljynpaineita valittaa
« : Tammikuu 16, 2012, 17:02:54 »
Kuten otsikossa jo lukeekin niin auto valittaa aina välillä "öljynpaineita." Tätä tapahtuu vain jos teen tiukan käännöksen oikealle, mutta ei lainkaan vasemmalle käännyttäessä..

Piippaa pari kertaa ja vika "poistuu"

HUOM! Tämä tapahtuu silloin tällöin ja vain oikealle käännyttäessä TIUKASTI

Auto ei valuta mitään eikä tunnu muutenkaan käyttäytyvän oudosti. Jos käännyn rauhallisemmin oikealla niin ei mitään. Voiskohan siellä olla jossai letkusa jotai vikaa vikaa?

5
Yleistä Fiateista / Pakkasviat ja ujo italiaano
« : Marraskuu 29, 2011, 08:13:34 »
Aamu alko hienosti. Auto oli lämppärissä ja lämmin lähtiessäni kotipihasta. Noh auto käyntii ja peruuttaan ruudusta niin auto ei meinannu liikkua mihinkään. Sain auton vaivoin ruudusta ja pääsin eteneen vähän matkaa kunnes auto ilmoitti ABS failuresta. Ja pakkasta oli -3.5 astetta. Katson iltapäivällä valittaako auto vielä ABS ja jos valittaa niin pitänee viedä huoltoon. Meinas matkalla lähtee auto kertaallee lapasesta kun tuntu et olis ABS "päällä" onneks ei ollu pitkä matka työmaalle.

6
Yleistä (Stilo) / Takaumpioiden tummennuskalvo
« : Lokakuu 19, 2011, 07:29:13 »
Minkä hintasta mahtaa olla, missä halvinta ja saako sitä laittaa tuikkuihin ilman että alkaa taas katsastusmies murisee.

7
Yleistä (Stilo) / Reiät nokalla
« : Syyskuu 15, 2011, 14:58:06 »
Mulla on ollu aikasemmalla omistajalla lisäpitkät auton nokalla ja siitä jääny puskuriin ikävät reiät. Mulla on siihen nyt  väliaikais ratkasuna rumat mustat "peitenapit" näkyy muuten tossa mun pikku kuvassa toinen.

Eli eli jos jollain on ideaa tai muita hienoja keinoja millä vois peittää noi reiät muutakun nää "nappulat" tossa päällä niin otetaan vastaan :D

8
Yleistä jutustelua / Lancia Delta ja muut Lanciat
« : Elokuu 29, 2011, 08:22:53 »
Mistä noita hintoja löytää. Ainakaan teltta-auton sivuilla ollu missään vaikka painoin sieltä hinnastoo.. Ja vähän muustakin olis ihan jees saada keskustelua aikaseksi :)

Alotellaan keskustelua: Mun mielestä älyttömän hieno toi uus Lancia Delta.

9
Yleistä (Stilo) / Katsastus 2011
« : Elokuu 25, 2011, 11:54:50 »
Käytin autoni katsastuksessa ja hylsyhän sieltä tuli. Aikansa kopisteli ja kapisteli auton alla löytämättä yhtään mitään.. Laski auton alas ja katsoi vielä kerran ajovalot, jotka olivat inssin mielestä liian ylös suunnatut.. Myöskään säätö ei jostain syystä toiminut, joten joudun ostamaan uudet moottorit säätöihin ja auto huoltoon 5.9.

10
Yleistä (Stilo) / Umpioon kerääntyy kosteutta
« : Heinäkuu 23, 2011, 08:57:42 »
Luulisin että on sen takia kun xenonit nyt vielä sieltä umpion alareunasta tulee pihalle, mutta teen niille kyllä sen reiän jonka tiivistää sillä mukana tulleella "tiivisteellä".

Tosin voiskohan toi kosteus olla jostain muusta syystä sit tuolla?

11
Projektit / Fiat 600 -72
« : Heinäkuu 16, 2011, 13:38:04 »
Ensimmäistä kuvaa keväällä vietiin maalattavaksi. Jarrut korjattu ja vaihdettu, akkua ja katsastusta vaille valmis paketti. Vielä on kesää jäljellä.. Uusia kuvia tulossa kun kerkee :)

12
Yleistä (Stilo) / Mitä teit tänään stilollesi?
« : Heinäkuu 13, 2011, 23:14:03 »
Aloitetaan tämmöinen ketju kun tuolla muilla malleilla näytti olevan :)

Eli mitä teit tänään stilollesi?

13
Mappi-öö / Mitä kuuntelit viimeksi?
« : Heinäkuu 11, 2011, 10:30:10 »
Alotetaan tämmönen topicci tänne ellei täälä jo ollu  ;D

LMFAO - Champagne Showers

15
Yleistä jutustelua / Ne japanilaiset..
« : Heinäkuu 04, 2011, 08:22:36 »
Oltiin viikonloppuna ajelemassa kaverin kanssa ja ajeltiin siinä sitten Tampereella kaupungin pääkirjaston (Metson) kohdalla kun kaverin T4 Volvon vierestä pyyhkäs vastaan roisia ylinopeutta Nissan 200SX, Vihree auto mattamustalla konepellillä. Katottiin et mikäs hölpötin jantteri tää nyt on. Noh ei menny kun pari metriä niin sieltä iski Nissanin alta iso musta "savupilvi" ja iski kipinää niin saatanasti. Katottiin perään et mitähän siä tapahtu ja siihen vähän ennen Senssiä jäi jotain epämäärästä metalliromua yms. Heitettiin siinä sitten lenkki hämeenpuiston kautta ja eikun takasin kattoon et mitä ihmettä (voitte uskoo et vähän nauratti) No tää Nissan jengi (toinen samanmoinen auto) oli pysähtyny siihen tienreunaan ja kuskin vitutus oli käsin kosketeltavissa :D Kaveri käveli yllättävän nolona kattoon sinne tielle et mitähän siellä mahto olla. Syytä tapahtumalle ei tiedetä, mutta sen verran tiedetään et muutamia tunteja on kaverit taas auton alla ihmettelemässä :) Perus leppoinen lauantai meni ihmetellessä mm. muita japanilaisia "über tuning" autoja ja bimmereitä. Osa on niin uskomattoman rumia ja överiks tuunattuja et ei mitää järkee, mutta kauneus on katsojan silmässä sanotaan..

16
Yleistä (Stilo) / Mittariston valot
« : Kesäkuu 29, 2011, 15:14:01 »
Onko kukaan vaihtanu stiloonsa mittariston valoja? Onko niitä se 4 kappaletta ja minkämoisia?

17
Yleistä (Stilo) / Rekisterikilven valo + sisävalot
« : Kesäkuu 21, 2011, 17:49:50 »
Toimiiko tälläinen ( http://www.motonet.fi/motonet/tuotteet/521316/0 ) otsikon vaatimassa tarkoituksessa eli rekisterikilven valona vai saako sinne perään ihan vaan yhden ledin ilman tommosen nauhan kanssa räpeltämistä?

18
Yleistä Fiateista / Alustan massauksesta
« : Kesäkuu 20, 2011, 15:07:19 »
Onko kokemuksia, missä ja mihin hintaan näitä tehdään?  8)

19
Yleistä (Stilo) / Renkaat + Vanteet
« : Kesäkuu 17, 2011, 07:43:14 »
Kokemuksia hyvistä rengaskaupoista, joista nyt sais tätä pulttijakoo 4x98 olevia vanteita myös. Mimmosta nakkia porukalla alla ja vanteita? Olis kesäkumien ostoo edessä ja ajattelin et jos hommais vanteineen jokkut. Noita alkuperäsiä fiatin vanteita kun ei meinaa mistään löytyä.

20
Yleistä (Stilo) / Katalysaattori + pönttöön asti paskana
« : Kesäkuu 15, 2011, 23:34:20 »
Nostettiin auto tossa ja edellinen omistajahan se oli tehny semmoset viritykset sinne putkistoon et huhhuh. Oli lakanaa vedetty jonkin sortin kitillä ja paskalla kiinni. Huomenna meen käymään kyseisellä autokauppiaalla (alle 2,5kk vanha auto) ja vaadin kyllä korvauksia. Muutenkaan katalysaattorista eteenpäin tehdyistä korjauksista ei oo mitään dokumenttia kauppakirjoissa yms. Myyjä vakuutteli että hyvä peli.

Mitä luulette miten tää asia tulee menee? Itse pahoin pelkään että joudun ostamaan katalysaattorin + äänenvaimentimen ja pätkän verran putkee omaan laskuun ja kalliiksihan se käy.

21
Yleistä (Stilo) / Ruohonleikkuristilo
« : Kesäkuu 15, 2011, 07:42:04 »
Oli mukava ylläri kun käynnistin auton eilen illalla "tuunaustallilla" ja auto kävi ku mopoauto. Nakutti nii perkeleesti ja kiihdyttäessä ei antanu yhtään mitään. Oli hieno ajaa moottoritiellä 60km/h. Ei tainnu käydä kaikilla pytyillä, vissiin tulpan vaihto edessä. Vai voiko oireet olla jotain muutakin?

22
Yleistä (Stilo) / Takapönttö/Äänenvaimennin
« : Kesäkuu 13, 2011, 10:02:59 »
Olis takapöntön vaihto piakkoin edessä, kun edellisen omistajan tökerön korjauksen jälkeen entinen reikä repes auki uudelleen (kyseessä ei ole mikään 30cm reikä vaan aika pieni), mutta äänet on kun 50CC mopossa. Onko kokemuksia ns. tuning pöntöistä (mitään eroa verrattuna ihan tarvikepönttöön, tuskin ainakaan tehollisesti äänellisesti varmasti)?

23
Yleistä (Stilo) / Herätejohtoo?
« : Kesäkuu 13, 2011, 08:56:37 »
Kaverin kanssa aikamme ihmeteltiin kun vaihdettiin radio autoon, että mikä niistä on heräte? Stilon kartassa kun ei ainakaan varsinaista herätejohtoo ollu merkattu. Lyötiin ns. amiskynä kun ei sitä herätettä sitten löydetty. Eli miten tää "heräte" puoli näissä italiaanoissa menee ja toimii? Haluaisin siis tän uuden radion toimiin samalla tavalla kun alkuperäinen radio autossa, eli kun lyö virrat päälle niin radio starttaa ja kun lyö virrat pois niin menee pois päältä.

24
Yleistä (Stilo) / Peräluukku vikaa vikaa vikaa..
« : Toukokuu 18, 2011, 12:34:41 »
Eli eli. Ongelmani on seuraavanlainen, multiwagonin peräluukku suostuu aukeamaan ainoastaan avaimella. Missä siis vika? Voisko olla mahdollisesti joku sulakevika tms.?

Sivuja: [1]

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)