FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - Dox

Sivuja: [1]
1
Tekniikka / Auto naksahtelee ajon jälkeen
« : Huhtikuu 21, 2021, 08:09:39 »
Autoon uusittu pakoputki muttei pakosarjaa. Nyt ajon jälkeen kuuluu sellaista metallista naksahtelua. Voiko uusi pakoputki tehdä tätä ??? Autoon on laitettu fenno merkkinen pakoputki, jonka takapönttö on suhteellisen möreän kuuloinen.

2
Yleistä (Uusi Bravo) / Öljyn kulutus
« : Marraskuu 24, 2020, 13:40:27 »
Hei,

Mielenkiinnosta kysyn, paljonko "uusi" Bravonne syö öljyä? Itsellä jonkun verran.

3
Tekniikka / Mikähän aiheuttaa tärinää
« : Heinäkuu 13, 2020, 09:52:50 »
Auto tärisee VAIN 80 km/h vauhdissa, ei mitään yli tai ali tuon nopeuden. Ei ratti vaan etupää jotenkin pompahtelee? Vinkkejä tähän?

4
Yleistä (Uusi Bravo) / valkoinen aine bensantäyttö aukossa
« : Elokuu 22, 2018, 15:20:52 »
Onko kellään ilmestynyt tuollaista valkoista juttua tankin ympärille? Ihan normaalia 95 bensaa olen tankkaillut kuten aina ja korkki on lukossa niin kukaan ei ole varmaankaan mitään päässyt tankkiin tunkemaankaan ??? ???

Vai kieliikö jostain tulevasta ongelmasta`?

5
Tekniikka / Kiihtyvyys huono / laiska
« : Heinäkuu 17, 2018, 12:36:46 »
Hei,

Mikä voisi olla syynä kun auto kiihtyy laiskasti. Bensa kone ja sytytystulpat, puolat ja moottorin ilmansuodatin vaihdettu. Huollettu normaalisti.

Auto on antanut vikakoodeja P0301, P030jne eli sytytyshäiriö. Toisaalta kukkui hyvin hetken / välillä puolien vaihdon jälkeen.

Voisiko nuo oireet viitata jotenkin ECUun? Auto on 2012 mallia.

6
Yleistä (Uusi Bravo) / Haju käynnistäessä
« : Kesäkuu 13, 2018, 07:46:50 »
Hei,

Kertokaahan jotain auton tekniikasta tietävät, että mikähän aiheuttaa bensiinimäisen hajun, kun auton käynnistää moottori kylmänä. Sitten haju loppuu, käynnistyy hyvin. Autona Bravo 2012 ja vasta tehty määräaikaishuolto, sekä juuri katsastuksessa käytetty eikä mitään siellä tullut vikaa esille. Nesteetkään ei vajoa....Välillä tulee putken päästä jotain nestettä ulos, mutta lienee vettä?

7
Yleistä (Uusi Bravo) / Pakoputki resonoi Fiat Bravo 2012
« : Helmikuu 08, 2018, 09:42:43 »
Moi,

Olen nyt kiinnittänyt huomiota, että edessä resonoi pienillä nopeuksilla kierroksen ollessa 2000 tai vähän alle. Etupää ja takapää putkesta vaihdettu. Onko tuossa etupäässä nyt jotain vikaa kun resonoi sisään (rämisee). Kovilla nopeuksilla 40 ja yli ei mitään..

8
Yleistä (Uusi Bravo) / Kojelaudan rätinä
« : Elokuu 01, 2017, 15:06:30 »
Onko muilla esiintynyt rätinää (lähinnä kuin joku muoviosa / kiinnike heiluisi esim muovipurkissa) kojelaudassa? Mielestäni ääni tulee mittariston ja puhaltimen / hätävilkku painikkeen alueelta...Onko muilla ollut samanlaista ongelmaa ja mahdollista vinkkiä aiheuttajasta?

9
Eilen koitin käynnistellä. Mittaristossa paloi kaikki valot ja ilmoitus Ebd, Airbag ja ABS failuresta. Ei käynnisty. Onko tuossa akku loppu? On tehnyt jo jonkun aikaa mittaristossa sitä, että on pimeenä ja 2sec päästä särisee ja muuttuu normaaliksi. Auto ollut lyhytmatka ajossa...

Ajattelin ottaa akun irti ja laittaa lataukseen, mutta voisiko joku paremmin ymmärtävä ketoa, irroitetaanko ensi + akun kentä ja sitten -. Entä kun kytkee akun latauksen jälkeen takaisin?
Saako ihan normaali työkaluilla akun irti?

10
Yleistä Fiateista / Kosteus takavaloissa, Fiat Bravo 2012
« : Toukokuu 04, 2016, 10:33:14 »
Itsellä paloi toinen jarruvalo, jonka jälkeen vaihdoin molempiin umpioihin uudet polttimot 2kpl per umpio. Mielestäni laitoin paikalleen kuten olikin. Nyt on kuitenkin ilmaantunut huurtumisongelma eli välillä höyry katoaa, mutta lämpiminä päivinä palaa takaisin. Jotenkin tuntuu ettei se pääse umpiosta pois?

Voisin tietty irroittaa umpiot ja viedä kuivumaan, mutta kun ei ole omaa hallia niin autoa ei voi jättää takavaloitta :( Onko kellään kikkakolmosta asian suhteen?


11
Yleistä (Uusi Bravo) / Takapenkki kuosiinsa
« : Huhtikuu 20, 2016, 15:41:24 »
Oli turvaistuin takana ja penkki painunut sen mukaisesti :(

Palautuuko ajan kanssa vai mitä pitäs tehdä. Purin eilen sen verhoilun ja koitin muokata sitä vaahtomuovia vai mitä lie....

12
Tekniikka / Muovinen räminä..
« : Kesäkuu 20, 2013, 07:36:33 »
Hei,

Olisiko kellään ideaa, mikä voisi olla syynä, kun itselläni on 2012 mallin uutena ostettu Fiat Bravo (9000km ajettu) ja se on alkanut pitää muovista räminää ilmeisesti moottoritilasta tai alustasta? Olen katsonut, niin pohjalevy silmämääräisesti ok.

Räminä on muovista ja tulee mielestäni jostain keulasta.

13
Voisiko joku kertoa, mistä kiinni ettei starttaa?

Video viasta: http://youtu.be/bdM2VUhwiW8

14
Tekniikka / Fiat stilo, ongelma sytytystulpissa?
« : Joulukuu 25, 2012, 18:10:31 »
Hei,

Eli kylminä ilmoina ei välttämättä aina meinaa lähteä käyntiin. Jos lohkossa tai lämpimässä hallissa niin ei ongelmaa ole koskaan.

Sytytystulppia en ole herra ties milloin vaihtanut, joten olisiko se syynä? Akku on vaihdettu 1-2v sitten uuteen.

Kiitos vinkeistä.

15
Yleistä (Uusi Bravo) / Nokkaan peruutettiin Bravo 2012
« : Joulukuu 24, 2012, 09:03:07 »
Eli tuossa perjantaina peruutti eräs henkilö suoraan autoni nokkaan, ei kauhean kovaa, mutta pamahti. Mitään jälkiä ei tullut ja mielestäni puskurikin normaalisti paikallaan, mutta oletteko mitä mieltä kannattaako käydä kuitenkin auto tutkituttamassa? Lisäksi onko muut huomanneet polkimien "kitinää" ja mielestäni oikeanpuoleinen puhallin pitää ihmeellistä ääntä (vai kuvittelenko vain)?

16
Tekniikka / Fiat Stilon ajovalonpesijä rikki.
« : Helmikuu 13, 2012, 14:39:13 »
Huomasin tänään, että vasemman puoleinen ajovalonpesijä on noussut n. 2-4cm ylös, eikä toimi.

Toinen toimii kuten pitää. Kyseinen ei liiku minnekään, jos koitan painaa sitä alas niin ei mene. Ei edes nykillä hakkaamalla  :laugh:

Kysymys kuuluu:
a) Onko pesumoottori hajonnut vai pelkkä suutinvika?
b) Onko korjaaminen hankalaa, pitääkö irroittaa puskuri tms.
c) vaikuttaako katsastukseen

Pesiaatteessa jos ei vaikuta katsastukseen niin riittäisi jos voisi kikkailla sen alas ja antaa olla.
Auto on viisiovinen Stilo, 03 vuosimallia.

Sivuja: [1]

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)