FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - Tjet

Sivuja: [1]
1
Myydään / Grande Punto Eibach jouset
« : Marraskuu 04, 2019, 13:46:36 »
Myytävänä setti Eibach prokit jousia Grande Puntoon. takajouset olleet hetken paikallaan.
hp 120 €. Yv:llä voi kysellä tai sitten nettivaraosan linkin numerosta.

https://www.nettivaraosa.com/tuning-osat/2773438

2
Myydään / Fiat Grande Punto Eibach Prokit madallusjouset
« : Lokakuu 22, 2019, 19:50:22 »
Myytävänä Eibach Prokit madallusjouset. Takajouset olleet hetken paikallaan. Madaltaa vakioalustaa muutaman sentin verran eli ulkonäkö paranee eikä käytettävyys kärsi. Vakiojousiin verrattuna tanakammat mutta parhaana ominaisuutena se, että jouset on progressiiviset, eli kuormattuna jousi jäykistyy ja kantaa hyvin verrattuna vakiojousiin jotka menevät kuormattuna täysin löysiksi.
Nettivaraosa ID 2773438 löytyy kuvia
hintaa 100 €, eli hyvin edulliset!

3
Projektit / Grande Punto Sport T-jet
« : Joulukuu 10, 2018, 15:00:29 »
Pitkään on ollut tarkoitus laittaa jonkin verran tarinaa omasta autosta tänne ja nyt viimein saan aikaiseksi. Malli on ymmärtääkseni pikkuisen harvinaisempi, joten arvelen, että jotakuta saattaa kiinnostaakin. Kyseessä on vuoden 2008 otsikon mukainen Fiat Grande Punto Sport mukavalla 1.4 t-jet moottorilla.

Taustaa auton laitolle lyhkäisesti. Möin silloisen käyttiksen vuosimallin 2001 e39 525i Bemarin pois jota edelsi kova nettiauton koluaminen uuden etsinnässä. Elettiin tuolloin loppuvuotta 2016. Päätös oli laittaa joku edellistä autoa tuoreempi pieni edullisen pään 1.4 turbo moottorilla oleva auto. Bemarin möin pois koska kaupungin ruutukaava-ajoon auto tuntui vähän turhan isolta. Moottorin valinta ennen merkkiä rajasi haukua selkeästi. Vaihtoehtona Nettiautosta tuli  eniten Vaggilaisia mutta sitten yhden päivän hakutuloksena tuli tämä kyseinen auto vastaan. Minulla tuli täytenä yllätyksenä, että tuosta pelkästään halpana karvalakki autona pitämästäni Grande Puntosta oli paljon siistimmän näköistä sportti mallia olemassassakaan saatika turbo moottorilla varustettuna. Koska Bemari oli myyty alta pois oli pikkuisen kiire auton ostoon, joten lähdin saman tien Onnibussilla katsomaan autoa Oulusta Jyväskylään. Vastassa oli vähän matkan päästä katsottuna erittän siistin näköinen Fiiatti. Läheltä katsottuna täysin vailla kiiltoa ollut maalipinta ei ollut saanut ikinä käsin vahausta pintaan, sisusta oli likainen ja haisi jumalattomasti vanilija wunderbaumille. Koeajolla kuskin turvavyön ilmaisin kilkatti tuon tuostakin ja osa keskikonsolin valoista oli pimeänä. Ja se karmee wunderbaumin katku melkein kirveli silmiä. Noista pikku jutuista huolimatta auto oli huolettu ihan ok, katsastettu juuri ja tekniikka tuntui pelaavan hyvin. Turbon veto pienessä autossa oli heti varsin koukuttavaa. Kaupat kiinni ja Oulua kohti.
Tässä auto iltahämärässä kun pääsin kotiin.

4
Tekniikka / Grande punto kaukosäätöinen lukko ei toimi kaukaa
« : Kesäkuu 13, 2017, 16:02:14 »
Otsikon Gp vuosimallia 2008 ja kolme ovea. Keskuslukko toimi avaimen avasunapista hienosti ja lukitsi ja avasi ovet todella kaukaa. Yhtäkkiä alkoi toimimaan vain auton vierestä ja suunnilleen kuskin oven puolivälin kohdalla nappia painellen. Paristo on tietenkin vaihdettu. Tilanne muuttui kerralla noin, eli ei vähitellen lähemmäs autoa toimivaksi.
Onko tullut muilla vastaan? Mikä voi olla ongelma? 

Sivuja: [1]

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)