FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Judenza

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 17
51
Valitettavasti täytyy skipata kun tytön 1v synttärijuhlat osuu just tälle ja huomiselle päivälle, mutta toivottavasti seuraavaan miittiin sitte  :-\

52
Yleistä (Bravo/a & Marea) / Vs: pyyhkiän persoonallisuus häiriö
« : Huhtikuu 18, 2009, 01:27:59 »
Juu eiköhän se viiksi ole syypää, muutamia noista mennyt mutta jos nyt en ihan väärin muista niin taisi olla moottoreitakin palanut ja samanlaisia oireita ollut?

53
Yleistä jutustelua / Vs: Ostinpa käytetyn auton
« : Huhtikuu 18, 2009, 01:23:51 »
Voi ja ei, omani kohdalla on kyllä murhetta riittänyt.
Venttiilienajoituksenmuunninta (vain 1.8L) on korjattu jo 5 kertaa deltalla ja nyt on pitkän taistelun jälkeen menossa maanantaina tarkastettavaksi kun edelleen obd näyttää sen vialliseksi.
Ohjausvaihde (hammastanko) paljastui väljäksi josta seurasi useiden kuukausien taistelu deltan isompien ja pienempien kenkien kanssa, loppuenlopuksi korjattiin virhevastuun piikkiin.
Lähes kaikki alustan osat paukahti kerralla, ensin meni koiranluut, sitten alapallonivel (koko tukivarsi vaihtoon), takaiskarit, taka-akseliston puslat (~600e), toinenkin alapallonivel, ensin toinen etujousi poikki ja nyt viikko takaperin paukahti toinenkin, ohjauskulmat ei pysy vaan muuttuu itsestään todella herkästi (viimeksi säädetty deltassa joten saattoi johtua myös siitä  ::) )
Takajarrut jumiutuu jatkuvasti ja alkaa laahaamaan, keskuslukko temppuilee, vaihdelaatikon sauma hikoilee öljyä (ei tosin vakavaa) jne.
Nyt oottelen koska alkaa niitä perkuleen puolia hajoamaan (~80e kpl)
Iso osahan noista on kuluvia osia ja sun tuskin tarvitsee vielä 50tkm aikana noita iskareita ja puslia murehtia mutta kyllähän tämä oma tuurini on hieman miestä ja kukkaroa syönyt.
Muuten kyllä tykkään autosta todella paljon ja nyt kun nuo etuiskarit sekä jousisarjan laitan alle niin pitäisi olla taas vähäksi aikaa kaikki kunnossa, tällä hetkellä tosin hitaassa vauhdissa kolisee aavistuksen töyssyissä ja luultavasti kyseessä koiranluu oikealta, onneksi osa maksaa ~15e ja pihalla vaihtaa perustyökaluilla vartissa  ^-^
Seuraava autokin kyllä saattaa olla fiat mutta deltasta en sitä osta enkä sinne jalallanikaan astu, tarinaa riittäisi vaikka romaaniin mutta ainakin osa löytyy toisaalla täällä joten säästettäköön se.
Niin juu ja seurailehan sitä keskipaikan turvavyön yläosaa, siinä on semmonen "stopparinappi" siinä vyössä joka estää sen kelautumisen liian sisään, se jos irtoaa (kuten minulla ja monella muulla) ja turvavyö kelautuu sisään niin tulee hauskat kiroiluhetket avaamisen kanssa ja deltan ohjeena "ei siinä auta kun lievä väkivalta"

Pienehkö avautuminen näin yön pikkutunteina, nyt nukkumaan  '.|

54
Yleistä (Stilo) / Vs: Kuva stilostasi
« : Huhtikuu 18, 2009, 01:05:30 »
Ei mitenkään hakkuen mutta tulet huomaamaan jotta kyllä se sen erotuksen takaisin ottaa  ;D
Yksilöitähän nämä tietysti on mutta omani ei ainakaan ihan täyden laadun kulkine ole  ::) Tosin nyt alkaa olemaan pikkuhiljaa kaikki hajonneet/hajoavat vaihdettu  :D
Kuva tulee myöhemmin jahka madalluksen saan alle, varmaan kuukauden sisään.
Hintaansa nähden nämä kyllä ovat erinomaisia vehkeitä, tykkään ajo-ominaisuuksista (paitsi löysähköstä alustasta) ja varusteitakin on enemmän kuin kilpailijoissa, puhumattakaan noista tavarankuljetusominaisuuksista.

55
Yleistä Fiateista / Vs: Abarth stilo saksasta?
« : Huhtikuu 16, 2009, 22:48:22 »
Itsekin tänään tutkin läpi nuo verotuslistat ja tosiaan Barchettojen suuri määrä hämmästytti minuakin, mutta ennenkaikkea mikä yllätti enemmän oli Unojen tuonti, useita yksilöitä joiden verotusarvot olivat  reilusti alle 1000e ja verot alle 200e, muutama turbo tietysti mutta taisi siellä ihan karvalakkejakin olla  :o
Stiloja valitettavasti ei löytynyt abarthina, kiinnostaa kovasti kakkosautoksi kolmiovisena.
En muuten tiennyt että stiloon on saanut xenon valot ja 2 värisen nahkasisustan  :o

56
Yleistä (Stilo) / Vs: Maali irtoaa! (APUA)
« : Huhtikuu 16, 2009, 16:23:50 »
Eiköhän tuon itse hoida, puskuri helppo irrottaa ja korjata muovihitsaamalla ja takaluukun alareunan saa hoitaa joku pikkupaja joka maalaa sen samalla, tuskin montaa kymppiä siitä haluavat ku homma vie ammattilaiselta varmaan vartin  ;D
Tietenkin on kasko mutta siinäki on tietenkin se 150e maksettavaa. Tosin saisin kyllä uuden puskurin ja kunnon työt  ???

57
Yleistä (Stilo) / Vs: Maali irtoaa! (APUA)
« : Huhtikuu 15, 2009, 19:25:37 »
Ja täältä myös ääni n. 1x1cm hävinneelle palalle  ;)
Kesällä kahva irti ja kunnon hionta + pohjamaali, metalliväri ja lakka päälle ni sillä selviää, on vähän tossa perässä muutenki laittamista ku joku valopää on tuupannu perään jollain niin että on puskuri alta halki ja takaluukun alareuna taipunu sisään, maalit lentäny siitä mäkeen ja komeessa pintaruosteessa  >:(

58
Mulla helpotti öljyn vaihto hetkeks mutta palas taas riemu takasin muutaman satkun jälkeen, pitäisi olla kunnon öljyt koneessa nyt.

59
Kerrot vaan liikkeeseen että epäilet venttiilienajoituksenmuunninta vialliseksi. Takuuseen pitäisi mennä, omastani korjattu jo 5 kertaa takuun piikkiin ja nyt takana parin kuukauden tappelu deltan ja lakimiesten kanssa, ensi maanantaina menee taas katsottavaksi jos vihdoinkin saisivat kuntoon. Yrittävät kuitenkin tuota minulta rahastaa vaikka eivät ole koskaan sitä vikaa korjanneetkaan.
Näissä 1.8 stiloissa tuo alkuperäinen valitettavasti kajahtaa, en tiedä sitten uudesta osasta mahtaako mennä  ???

60
Yleistä (Stilo) / Vs: MW avaimen kaukolukitus/avaus ei toimi.
« : Huhtikuu 12, 2009, 20:46:35 »
Voisin sanoa että melkein varmasti on takaluukun piuhojen liittimessä jotain hämärää tai sitten johdot poikki. Nämä löytyy kyllä ihan siitä takaluukun yläreunasta kun luukku on auki, näet mustan "letkun" minkä sisällä johdot kulkee.

61
Yleistä (Stilo) / Vs: Takaikkunan veivi hajosi sisältä
« : Huhtikuu 11, 2009, 21:38:22 »
En usko että on hajonnut, luultavasti vain joku vaijerin/"saksien" ohjureista irronnut, kannattaa ottaa ovipahvi irti ja tutkia miten vekotin toimii.

EDIT: Ainakin parissa vastaantulleessa autossa on veivi-ikkunan viat olleet vain jonkun osan irtoamisia.

62
Yleistä jutustelua / Vs: Kesärenkaat alle
« : Huhtikuu 11, 2009, 12:34:48 »
Keskiviikko iltana pyörähti millemigliat kumhoineen alle, täytyy pikapikaa saada madallusjouset ja uudet iskarit että pääsee säätää kulmat, talvirenkailla havaittu pieni puoltaminen on noilla leveämmillä renkailla ihan järkyttävää.

63
Projektit / Vs: Stilo Multiwagon
« : Huhtikuu 10, 2009, 15:28:17 »
Sama asia kun kytkee mankan päästä herätteen ja jatkuvan virran auton jatkuvaan virtaan. Toimii virtanapista ja muisti pysyy mutta ei tiedä avaimen asennosta tuon taivaallista, stilossa tulee "Heräte" mankalle can väylän kautta joten aftermarket laitteille ainut vaihtoehto vetää tupakansytyttimeltä tai virtalukon takaa jostain piuhasta ryöstö.

64
Tekniikka / Vs: Intake kit
« : Huhtikuu 10, 2009, 15:17:16 »
Tuli siis tuntuvasti lisää potkua  ??? Mistä ostit kitin ja mitä maksoi, laita myös kuvaa kun on paikallaan.
Pitäsköhän perkule itekki alistua tuohon  ^-^

65
Yleistä (Stilo) / Poikkituki stiloon
« : Huhtikuu 03, 2009, 16:53:39 »
Onkos kukaan asentanut tai kellään tietoa voisiko 3d mallin poikkituki sopia farkkuun? Tarkoitettu 1.8l 3d stiloon.
Ois tiedossa aika edullisesti tollanen mutta ei kauheasti viitsisi alkaa patentoimaan.
Millaisia kokemuksia muutoksista ennen/jälkeen poikkituen (yleisesti mistä vaan autosta) ?

66
Projektit / Vs: Stilo Multiwagon
« : Huhtikuu 03, 2009, 16:46:35 »
Saa sen mutta joutuu vääntämään kovasti ja voimalla, itselläni oli myös tuo rautakehikon irroitus se vmäisin juttu kun kaveri on aavistuksen raivostuttavasti kiinni.

67
Yleistä Fiateista / Vs: Renkaiden vaihto + muutama kysymys.
« : Huhtikuu 03, 2009, 16:35:42 »
Ja sitten tietysti nämä perus jutut eli pultit kiristetään ristiin jne.
Mitäs momenttia porukat muuten käyttää aluvanteilla? En oo vielä tähän mennessä momenttia katellu ku vääntäny vaan käsin kunnolla mutta ei raivokireälle, kuulin että olisi hyvä käyttää momenttiavainta?

Tasapainotus tarpeen huomaat kun täristää n.80-100km/h nopeudessa, jos vanteiden huolellinen pesu myös sisäpuolelta ei auta niin sitten ei muuta ku rengasliikkeesee. Ei taida maksaa kun jonku ~30e kierros? Itselläni pitäisi kesäaluista yksi painottaa kun viime kesänä lähti painot muille maille  ::)

68
Tekniikka / Vs: Intake kit
« : Huhtikuu 02, 2009, 15:46:59 »
Ex mareaani laitoin muistaakseni apexin vapaavirtaussuodattimen ja tein sille suoja"kotelon" moottorin puolelle ettei ime suotta kuumaa ilmaa eli kyseessä oli periaatteessa "intakekit".
Varsinaisesti mitään eroa ei ollut mutta kylmällä ilmalla persdyno ehkä aavistuksen tunsi lisää vääntöä (tai ei  ;D )
Mutta ne imuäänet oli aikasta rouheat ja tästä syystä keskikulutus nousi kun pyrki aina lähtemään isommalla kaasulla  :angel:
Ja tuo oli kuivasuodatin.
Stilo vaatii kohta putken loppuosan uusimista kun rupeaa aika rapeaa olemaan, suunnittelin hieman jos laittaisi ulostulot molemmille puolille kunnon vaimentimilla (eli ei mitään amispörinöitä) vaan josta saisi aavistuksen paremmin pakoääniä kuuluviin. Samaan syssyyn tuli ajatus tuohonkin laittaa intaken mutta täytyy vielä harkita. Laittaa ton alustan nyt keväällä ensin.

69
Tekniikka / Vs: brava laukes ?
« : Huhtikuu 02, 2009, 15:34:36 »
Kokeile, jos eivät suostu niin ota yhteyttä kuluttaja-asiamieheen, kyseessä kuitenkin kallis remontti...
Suosittelen edes yrittämään.

70
Tekniikka / Vs: brava laukes ?
« : Huhtikuu 01, 2009, 20:01:56 »
Mielestäni ton voisi yrittää laittaa tuon rempan tehneen liikkeen piikkiin, todellakin kannentiivisteen pitää kestää ammatikorjaamon laittamana enemmän kuin 35tkm.

71
Yleistä (Stilo) / Vs: Turvatyynyjen lukumäärä
« : Huhtikuu 01, 2009, 01:01:46 »
Farmariin ei käsittääkseni ole koskaan saanutkaan Dynamic varustelua vaan on lisävarusteena ollut nuo 2 lisätyynyä.

72
Yleistä jutustelua / Vs: Kellot kesäaikaan
« : Maaliskuu 28, 2009, 23:05:51 »
Siirretty jo  ;D

73
Tekniikka / Vs: Jakohihnan vaihtoväli
« : Maaliskuu 28, 2009, 23:01:49 »
Samaten täällä 3v/60tkm, korjattu käsin huoltokirjaan alkuperäisen 120tkm tilalle.
Naurettavaa kun ennen ex mareaa olleessa autossa vaihtoväli oli lyhennettynä 160tkm/8v....  ::)

74
Yleistä (Stilo) / Vs: Turvatyynyjen lukumäärä
« : Maaliskuu 28, 2009, 22:58:58 »
Samalla tavalla myös omassa stilossani, eli etupenkkiläisille monivaiheiset etutyynyt, kylkityynyt ja ikkunatyynyt, lisäksi olin näkevinäni takasivuikkunan päällä airbag merkinnän mutta en ole sitä katsonut sen tarkemmin eli ainakin 6kpl löytyy  8)

75
Itselläni jumitti viime kesänä vasemmalta takaa, purin ja putsailin varovasti jarrujenpuhdistusaineella. Hyllystä löytyi purkki sitkeää vaseliinia joka on 1000c kestävää, ei ollut kuparitahnaa just silloin enkä piheyttäni viittiny mennä ostamaan.
Nyt se kostautu, taas jumittaa ja vinkuukin vielä, taitaa oikealtakin olla hieman jumissa  :-\
Täytyy tuossa kun lämpöset ilmat tulee niin nykäistä molemmat auki, viimesen päälle putsata ja laittaa kuparitahnaa joka paikkaan.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 17

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)