FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - esaase

Sivuja: [1]
1
Kaksi viikkoa ajettuna uudella Tipolla. Perusmalli ilman krumeluureja. Samanlainen kuin linkistä löytyy.

https://screenshots.firefox.com/mBA5lHQyy86fySU4/www.fiat.co.uk

2
Yleistä (Uusi Bravo) / Vs: Bravon vaihdelaatikko rikki
« : Maaliskuu 06, 2015, 09:47:10 »
Asia etenee taas. Vaihdelaatikkoon vaihdetaan laakereita. Sivulaakerit, kytkinakselilaakeri ja vielä jokin kolmas laakeri. Niistä kaikista oli löytynyt kulumisvikaa. Kustannusjako on seuraava. Minä maksan osat n. 1200 € ja Delta työn n. 1300 €.

3
Yleistä (Uusi Bravo) / Vs: Bravon vaihdelaatikko rikki
« : Helmikuu 24, 2015, 17:16:14 »
Huollot on tehty ajallaan. Huolto-ohjelman mukaan (se mikä on liitteenä takuulapussa). Huolto-ohjelmaan ei kuulu vaihteistoöljyn vaihtoa, vaan vain tarkistus/lisäys kolmen vuoden välein. Maininta asioinnista kuluttajaviranomaisten kanssa herätti Deltan. Ei kulunut pitkää aikaa, kun Deltasta soitettiin ja he olivat halukkaita tulemaan vastaan tässä asiassa. Palaan asiaan kun päästään seuraavaan vaiheeseen.

4
Yleistä (Uusi Bravo) / Vs: Bravon vaihdelaatikko rikki
« : Helmikuu 24, 2015, 11:17:49 »
Autolla on ajettu 67000 km. Ostin uutena Deltasta 2010. Autopajan mukaan ääni, joka kuuluu vaihteistosta, johtuu ns. poskilaakerien kuluneisuudesta/viasta. Korjaamon ehdotus on vaihtaa tilalle tehdaskorjattu laatikko. Autolla oli myyjän lisätakuu vaihteistolle ja voimansiirrolle. Takuu umpeutui tammikuun alussa. Myyjäliike kieltäyti tulemasta vastaan tässä korjausasiassa.  Vetoavat takuun päättymiseen. Laitoin asian vireille kuluttajaneuvonnan kautta, koska tässä mielestäni on kyseessä myyjän virhevastuunalainen tilanne. Tarkoitus on aloittaa korjautoimenpiteet hetimiten saa nähdä mitä tulee maksamaan ja saanko kompensaatiota myyjäliikeeltä.
PS. Vaihteet toimivat normaalisti poislukien peruutusvaihde, joka ei aina mene paikalta lähdettäessä päälle (tyyppivika?). Vaidelaatikon vika on juriseva ääni ajettaessa.

5
Yleistä (Uusi Bravo) / Bravon vaihdelaatikko rikki
« : Helmikuu 18, 2015, 16:27:55 »
Onko kukaan joutunut korjauttamaan uuden Bravon vaihdelaatikkoa? Itse sain juuri tuomion asiasta. Kustannusarvio kiinnostaa. Ja se onko ko. merkin ja mallin voimansiirrolla ja moottorilla pidempi takuu kuin se perus kolme vuotta?

6
Yleistä (Uusi Bravo) / Vs: Bravon valoja pimeänä
« : Marraskuu 25, 2014, 16:23:04 »
Hyvänä apuna on tuo eLearn, jonka latasin? Mikä on eLearn?

7
Yleistä (Uusi Bravo) / Bravon valoja pimeänä
« : Marraskuu 23, 2014, 18:29:52 »
Onko kukaan joutunut korjaamaan uuden bravon lämmönsäätimien valaistusta. Minulla ne pimenivät äskettäin ja olisi haluja kokeilla korjata vika itse. En usko, että kyse on sulakkeista, vaan luulen että polttimo on palanut.

8
Yleistä (Uusi Bravo) / Vs: Viat uudessa Bravossa
« : Elokuu 20, 2010, 14:28:48 »
Takana reilu puoli vuotta ajelua Bravolla ja 8500 km mittarissa. Yksi ärsyttävä ominaisuus on ilmennyt. Pakki jumittaa välillä auton ollessa paikallaan. Autoa pitää liikauttaa, ennen kuin pakki menee päälle tai sitten vaihdekeppiä on hämmennettävä raskaamalla kädellä  :-\. Toinen ilmiö on vähemmän ärsyttävä, mutta siltikin. Takaluukun tiiviste vuotaa, kun auton käyttää pesurissa.

9
Yleistä (Uusi Bravo) / Vs: Bravoa nyt ajettu hieman
« : Helmikuu 05, 2010, 15:26:35 »
Joo. Ymmärrän kyllä tuon pakkasen vaikutuksen, mutta esim. Stilossa joka minulla oli ennen Bravoa ei paikat nitisseet eivätkä natisseet oli keli mikä tahansa.

10
Yleistä (Uusi Bravo) / Vs: Bravoa nyt ajettu hieman
« : Helmikuu 05, 2010, 13:40:21 »
Perskules! Ajelin eilen autolla kylillä ja huomasin uutta moitittavaa. Joka kerta kun tiessä on epätasaisuuksia, niin Bravon ohjaamossa tuulilasin oikean alakulman suunnalla kuuluu niin pirunmoinen kitinä. Jos ääni olisi vähäinen, niin en sitä noteeraisi, mutta tämä on melkoista ääntelyä. >:(

11
Yleistä (Uusi Bravo) / Vs: Bravoa nyt ajettu hieman
« : Tammikuu 24, 2010, 18:26:04 »
Yleisön pyynnöstä kuva Bravosta. Linkki on http://esaase.kuvat.fi/kuvat/bravo.jpg

12
Yleistä (Uusi Bravo) / Vs: Bravoa nyt ajettu hieman
« : Tammikuu 18, 2010, 13:37:23 »
Radiosta vielä. Sen asetuksia ei voi käpälöidä ajotietokoneelta käsin. Ainoa asetus on näytetäänkö radioaseman tiedot tietokoneen näytöllä vai ei. En tiedä kannattaako tänne laittaa kuvia Bravostani, koska en hankkinut ko. autoa tuunausmielessä, vaan ihan normi perhekäyttöön. Ainoa lisävaruste, joka vaikuttaa ulkonäköön on tummennetut takalasit. Deltassa muuten mainittiin tästä vilkkuvivun kumin leikkaamisesta. Pitänee katsoa kesällä, kun silloin tarkenee paremmin.

13
Yleistä (Uusi Bravo) / Vs: Bravoa nyt ajettu hieman
« : Tammikuu 15, 2010, 15:59:27 »
Minun Bravossa ei ole vakionopeussäädintä, joten sillä ei ole merkitystä vilkkuvipuun. Kävin muuten Deltassa tiedustelemassa miten menetellä vilkkuvivun kansa. Kaveri totesi, että seurataan nyt jonkin aikaa, josko se siitä käytön myötä korjaantuisi. Ei siis ollut kovin asiakasystävällinen vastaanotto.

14
Yleistä (Uusi Bravo) / Bravoa nyt ajettu hieman
« : Tammikuu 15, 2010, 11:49:38 »
Kerroin aiemmin, että uuden Bravon saaminen kesti 9 kk. Nyt olen ajanut tätä perusmallia jonkin kilometrin ja löytänyt kaksi ärsyttävää seikkaa. Toinen on se, että radio käynnistyy aina, kun auto startataan. Ei sitä mölytoosaa kuitenkaan haluaisi aina kunnella. Toinen on vilkkuvipu. Siinä oleva haitarikumi on niin jäykkä, että vipu palautuu itsetään keskikohtaan. Ongelma korostuu varsinkin kylmällä ilmalla so. tähän vuodenaikaan.
Jotain hyvääkin on kerrottava. Valitsin auton väriksi ns. "teknoharmaan" yhdessä tummennettujen lasien kanssa se on ihan onnistunut kokonaisuus.

15
Yleistä (Uusi Bravo) / Vs: Bravon ajovalopolttimoiden vaihto
« : Joulukuu 16, 2009, 15:36:27 »
Vatauksia kyselyihin. Bravo on Dynamic. Ei ole tarvetta mihinkään erikoiseen. On siinä metalliväri ja tummennetut ikkunat sekä talvivarustus. Auton saaminen venyi, koska Deltan maahantuonille kävi ohraisesti, kuten kaikkien tiedossa on. Jos olisin valinnut turbo-mallin auton olisi saanut parissa viikossa.

16
Yleistä (Uusi Bravo) / Bravon ajovalopolttimoiden vaihto
« : Joulukuu 15, 2009, 16:02:47 »
Saan lopultakin 9 kk:n odottelun jälkeen tilaamani Bravon. Luovutus on sovittu 9.1.2010. Stilolla ajaneena haluaisin tietää onko ajovalojen vaihto Bravoon yhtään helpompi toimenpide. Näillä minun isolla käsillä Bravon polttimoon kuluu aikaa 20 min.

Sivuja: [1]

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)