FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - fastfiat

Sivuja: 1 2 [3]
51
Projektit / Marea Weekend "projekti"
« : Huhtikuu 17, 2004, 23:24:57 »
Tätähän voi vain vaivoin sanoa projektiksi, mutta, selostetaan nyt hieman auton muutosta.

- alle laitettu Lesjöforsin jouset -40mm
- Largo 2 alut 205/40-17 Semperit direction m 800 renkailla
- renkaitten yhteydessä takarummut maalattiin hopealla "vasaramaalilla"
- 19.4. tulee uusi pakoputki, kylläkin mallia vakio
- tiistaina 20.4. auto menee Presstimeen tummennoksien laittoon

EDIT: Auto muutoskatsastettiin ongelmitta Lohjan autokatsastuksessa. Nopea ja kivuton homma. Hinta oli 35e kun Suomen autokatsastus olisi halunnut 62e. Toisessa on pieni ja toisessa laaja muutoskatsastus. Outoa.

Putken vaihto tuli eteen, kun todettiin vanhan olevan lähes poikki. Renkaita vaihdettaessa jouduttiin irroittelemaan sekä edestä että takaa ns. ohaustapit keskiöistä, koska vanteissa ei ollut niille paikkoja.

Ohjelmassa vielä tulevaisuudessa hieman paremmat popit ja spoikka taakse jne. kunnes talous taas sen kestää ja vaimo suo.  ;D

52
Yleistä (Punto) / Punton osto-opas
« : Huhtikuu 04, 2004, 08:49:24 »
Jos on ostamassa -98-02 Puntoa, niin mitä pitäisi ottaa huomioon? Kaveri on moista harkitsemassa, enkä löytänyt osto-opasta Puntoon täältä.


edit: muokkasin otsikon osto-oppaaksi ja asetin pysyväksi, joten nyt on sitten osto-opas, vinkkejä lisää tänne vain kiitos

53
Yleistä Fiateista / Aluvanteita ja renkaita
« : Maaliskuu 20, 2004, 19:06:02 »
Pistänpä hieman puffia, kun sain hyvää palvelua ja hyvään hintaan.

Eli paikan nimi on Automobil-Kuhn ja sijaitsee Oitissa ( melko lähellä Riihimäkeä ja Mäntsälää). Itse osti 17" alut renkailla. Mies tuo renkaita ja autoja Saksasta ja hinnat kilpailukykyisiä.

Nyt suoraan varastosta mm. 13" alut, Fiatin jaolla 120e. Mutta, paljon muitakin malleja.

Eli Automobil-Kuhn: 040-5167182 / Jyrki Kuhn

54
Auto-Hifi / Marean etuakajarien vaihto
« : Maaliskuu 01, 2004, 22:38:36 »
Millainen homma on vaihtaa etuovissa olevat kajarit? Lähinnä miten saa auki eli pitääkö koko ovipahvi purkaa pois vai aukeaako kajarin suoja ainoastaan? Pitäs jotain tehrä kun rämisee niin rumasti.  :)

55
Yleistä (Stilo) / Autokaupassa kuultua
« : Helmikuu 23, 2004, 22:42:45 »
Olin siis ostamassa omaani ja kauppias kertoi naapurinsa kokemuksia Stilosta. Naapurilla nyt 3. uusi Stilo alla. Kaksi edellistä syttyneet (itsestään?) palamaan parkkipaikalla. Että sellaista...

Miku: Kyllä sulla siis ihan hyvin menee vielä ;D

56
Yleistä (Bravo/a & Marea) / Auto vaihtui
« : Helmikuu 23, 2004, 22:32:09 »
Eli nyt alla pyörii Fiat Marea 1.8 elx Weekend -98. Meinasi tulla onkelmia, kun ei löytynyt HLX:n koodiavainta mistään. Löytyi lopulta edelliseltä omistajalta eli en ollut sitä ikinä TURUN DELTASTA mukaan saanutkaan.

Uusi onkin ihan asiallisen tuntuinen peli. Tehty mm. koneremppa huollon mokan takia ( punton vesipumppu). Vaihteisto korjailtu rusahtelujen takia 56tkm kohdalla. Edellinen omistaja Fiat mies v. -65 alkaen ja omistanut mm. Fiat korjaamon. Kuuluu ilmeisesti Gruppo Fiat Finlandiaan jne.

1.3. tulee sitten alustasarja alle.  :) Halvempi auto = rahaa laitella.

57
Yleistä Fiateista / Vastaisku: Mikä hyvää Fiudessa?
« : Helmikuu 22, 2004, 00:05:11 »
Jos laitan nyt tällaisen aiheen vaihteeksi. Meitsi ei päässyt Fiudesta eroon vaikka yrittää. Joku siinä vaan on, mutta mikä? Kertokaapas.

58
Yleistä jutustelua / ÄLÄ IKINÄ OSTA LINDHOLM GROUPISTA!
« : Helmikuu 18, 2004, 23:50:45 »
Onko kellään kokemuksia Lindholm Group nimisestä autoliikkeestä Tuusulan Hyrylässä? Sain sieltä sähköpostitse melko mukavan tarjouksen Mareasta ja perjantaina olis tarkoitus mennä käymään. Kokemuksia niin palvelusta, autoista kuin hinnoittelusta. Kitoos!!

59
Yleistä (Bravo/a & Marea) / On se harvinainen
« : Helmikuu 12, 2004, 09:54:30 »
Menin sitten ohjausboxin vaihtoon ja cd:n korjaukseen. Tullut boxi oli väärä ja uusi tilataankin sitten Italiasta. Niitä ei ole kuulemma ikinä ennen ole tilattu Suomeen.  ;D Cd oli myös sellaista mallia, että kukaan ei oikein tiennyt mikä se (Fiatin orkkis soitin). Grundig valmistaja selvittelyjen jälkeen ja lähteekin nyt sinne tutkittavaksi kunhan saavat mulle ensin vararadion tilalle. Jätkät oli Deltassa ihan hajalla. Itteäni ei enää kiukuttanu turha reissu, kun näki, että pojat joutu töihin.  ;D

60
Yleistä (Bravo/a & Marea) / Positiivisempi Delta
« : Tammikuu 22, 2004, 00:54:32 »
Tämmöinenkin ihme siis löydetty eli positiivinen Delta-auton toimipiste. Käytin autoni öljynvaihdossa, vikailmojen tutkinnassa ja lisänä pari valoa keskikonsolissa pimeänä Nummela-Lohjan Deltassa.  Palvelu hienoa ja öljynvaihto oli kohtuuhintainen (omat öljyt tosin); työn osuus n. 17e, suodatin n. 17e ja pari euroa jätemaksuja. Ei kestänyt pitkään asentaja kertoi mitä oli tehnyt ja odotellessa tuli JTD Stilokin kokeiltua.  :)

Ei sentään pelkkää hyvää: keskikonsolin valot korjattiin eli vaihdettin 2 polttimoa  ja hintaa kertyi 42e! Ja kotimatkalla huomasin, että ne valot jotka toimivat mennessä olivat nyt pimeät. Huomenna takaisin ja laittavat kuntoon tietysti heidän piikkiinsä. Vaivaa hiukan ei muuta.

Eli Nummela - Lohjan Delta ainakin tämän kokemuksen perusteella suositeltava paikka. Myyjä siirtynyt Lohjan PP-autosta. Tulisiko sieltä mukana jotain positiivista? ;D

61
Yleistä (Bravo/a & Marea) / Melkein jäätiin tien päälle
« : Tammikuu 10, 2004, 15:00:22 »
Torstaina Inkoon ja Kirkkonummen välillä tapahtunutta: Mareasta alkaa veto hyytyä, ei mene vaikka kuinka polki kaasua. Tien sivuun ja mittaristoon ilmestyy varoitusvalo, jonka tarkoituksesta en aivan ole varma. Ilmeisesti moottorihäiriön valo. Kierrokset jäivät sahaamaan hieman 1000r/min molemmin puolin. Sammutin auton, käynnistin, ja auto käy normaalisti vain valo taulussa jäljellä. Ajoin reissuni Helsinkiin ja auto seisoi n. tunnin lämpöisessä hallissa ja startatessa ei edes valoa taulussa jäljellä.

Onko muilla vastaavia kokemuksia? Mikä voisi olla? Aika Deltaan varattuna. Kokeillaan samalla Nummela-Lohjan toimipiste.

62
Yleistä (Bravo/a & Marea) / On se kumma!
« : Joulukuu 15, 2003, 12:34:44 »
Ajattelin sitten ottaa soittokierroksen jo etukäteen ja selvittää paikkoja 2.0 20v koneen remmin vaihtoon. Masalan auto, Espoonlahden autohuolto ja Auto Milano soitettiin läpi ja kaikki kieltäytyivät kunniasta! On se hienoa se! Alkaa Delta käymään kohta ainoaksi vaihtoehdoksi ja sielläkin Nummelan / Lohjan liike ilmoitti, että ei meillä, mutta Helsingissä.

Nyt ketuttaa!  >:(

63
Yleistä Fiateista / Vinkkejä Ducaton huoltoon
« : Joulukuu 03, 2003, 23:41:28 »
Eli naapurilla olisi edessä -99 1.9 td Ducaton 120tkm huolto ja jakohihnan vaihto. Onko joku teettänyt moista ja missä? Paljonko tuli hintaa jne.? Paikkoja saa ehdotella. Kaikki infi moisen pelin huollosta otetaan vastaan.

64
Yleistä (Bravo/a & Marea) / Marean lamppujen vaihto
« : Lokakuu 20, 2003, 14:53:27 »
Onko kukaan vaihtanut Mareansa lamppuja? Oikea puoli ihan ok helppo, mutta vasen puoli täysin mahdoton paikka. Muovisuojaa ei mahdu poistamaan ja siten ei pääse itse lamppuun käsiksi. Tämä ainakin tilanne 2.0 hlx Mareassa. Onko muila kokemuksia ja ratkaisuja? (Muita ehdotuksia kuin merkkihuolto)

65
Yleistä Fiateista / Lohjan PP-auto
« : Syyskuu 10, 2003, 18:21:33 »
Elikkä, nyt on Marea taas iskussa! Lohjan PP:n pojat vietti aikaa auton kanssa 2 tuntia ja tuloksena oli korjattu vasen vakaajatanko, säädetyt valot ja laturin hihna vahdettu ja kaikki meni takuuseen. Länsiautossa väljää vakaajassa ei edes huomattu! Hihnan meno takuuseen oli kyllä positiivinen yllätys, vaikka olisin sen takuuseen vaatinutkin, koska ei voi hihna olla niin huonossa jamassa 1,5 vuodessa.

Kannattaa kokeilla, jos liikkuu Lohjan seuduilla! Palvelukin parasta A-ryhmää! Voi kun mä oon onnellinen.  :)

66
Yleistä (Bravo/a & Marea) / Marean laturin hihna
« : Elokuu 15, 2003, 21:50:11 »
Kävinpä sitten 30tkm öljynvaihdossa. Aluksi ei meinannut suodatin löytyä hlx:stä, mutta muutaman alustan suojan irrottamisen jälkeen löytyi. Ihme paikka! Mutta, vielä oudompaa oli, että laturin hihna (alempi, niitä kait on kaksi) oli aivan loppu. Kumi mennyt aivan haperon oloiseksi ja halkeamilla. Autolla tosiaan ajettu 30tkm ja ikää 1v 3kk. Saas nähdä meneekö takuuseen.

67
Yleistä (Bravo/a & Marea) / kokemuksia marea hlx 150:sta
« : Heinäkuu 02, 2003, 18:56:33 »
Olisin kysellyt porukan kokemuksia Marea hlx 150 käytöstä ja laittamisesta. Onko ollut problemaa vai pelkkää aurinkoa? Itsellä vas. takaoven ikkunalista ei pysy paikallaan ja vasemmalta edestä kuuluu kolinaa. Perjantaina viisastun kolinoiden syystä.

Sivuja: 1 2 [3]

Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)