FTCF - Fiat Tuning Club Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: Linea 2010 vasemman puolen parkit ei toimi  (Luettu 13652 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

aatsi66

Linea 2010 vasemman puolen parkit ei toimi
« : Syyskuu 10, 2014, 22:24:19 »

Missähän mahtaa olla häiriö kun polttimot on ehjät muta ei vaan tuu virta lampuille? Sulakkeet tarkistettu kaikki niin konehuoneesta kuin kuskin jalkatilastakin. Onko sulakkeita vielä jossain muuallla?
Kirjattu

fiat12

  • Todellinen Tuunaaja
  • ****
  • Poissa
  • Viestejä: 371
  • AR Mito QV
Vs: Linea 2010 vasemman puolen parkit ei toimi
« Vastaus #1 : Syyskuu 12, 2014, 05:31:00 »

tarkista käyttökirjasta että valojen sulakkeet varmasti ehjät. polttimoina varmasti oikeat polttimot? jos väärä watti ei polttimo toimi oikeim
Kirjattu

Fletch

  • FTCF-Tukija
  • Hard Core Tuunaaja
  • *****
  • Poissa
  • Sukupuoli: Mies
  • Viestejä: 876
  • Pari riisikippoa, Uno 70SL ja 127
Vs: Linea 2010 vasemman puolen parkit ei toimi
« Vastaus #2 : Syyskuu 12, 2014, 08:58:55 »

Vasemman puolen lyhkäset ja pitkät ajovalot on saman sulakkeen takana että jos ne palaa niin sulakkeesta se ei kyllä ole kiinni. Mä tarkistaisin sen umpiolle tulevan moninapaliittimen kunnon kun niissä ollut ennenkin kontaktiongelmia. Sitten jos se on ok niin tsekkaisin että sen liittimen parkkinastaan tulee sähkö, jos ei niin seuraa vaan sitten johtoa kunnes vika löytyy.

Ja kun kysyt kuitenkin että mikä se parkkinasta on niin vastaus että en tiedä ellen kato huoltomanuskasta. Yleismittarilla pystyt katsomaan mitkä nastoista on maata ja sitten katsoo mihin nastaan ei tule mitään vaikka kaikki valot ja vilkku on päällä.
Kirjattu
Exät: Fiat Uno Fire -88, Fiat Tempra 1.6 -93, Alfa Romeo 156 2.5 -98, Fiat Stilo 1.2 -03, Fiat Linea 1.3 Mjet -08, Fiat Punto 75 SX -98, Fiat Marea Weekend 1.8 -99, Fiat Croma 1.9 16v Mjet -06

aatsi66

Vs: Linea 2010 vasemman puolen parkit ei toimi
« Vastaus #3 : Syyskuu 14, 2014, 19:43:22 »

tervehdys

Elikkäs vika löytyi ,,eli olin epähuomiossa laittanut 10w polttimon ja sen vuoksi järjestelmä sammuttaa molemmat parkit..siis etu ja taka
Kirjattu

fiat12

  • Todellinen Tuunaaja
  • ****
  • Poissa
  • Viestejä: 371
  • AR Mito QV
Vs: Linea 2010 vasemman puolen parkit ei toimi
« Vastaus #4 : Syyskuu 21, 2014, 16:59:38 »

hyvä että vika löyty  ;)
Kirjattu
 


Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)