Fiat-aiheista > Tapahtumat / Paikalliskahvittelut

Perniön ajot 8.8.2015

(1/1)

1300TI:
Gruppo Fiat Finlandia ry järjestää

PERNIÖN AJOT 2015


Gruppo Fiat Finland ry toivottaa kokoontumisajon merkeissä kaikki italialaisten ajoneuvojen harrastajat värikkäälle Perniön ajot -rastiretkelle. Osallistujat kokoontuvat kello 9.30 Salon Nostalgia-Automuseolle osoitteeseen Erveläntie 880, jossa aluksi vierailemme.
 
Tämän jälkeen tapahtuu lähtö 11.30-12.00, kun lähdemme museolta leikkimielisen rastiajon merkeissä Perniön historiallisiin teollisuusruukkeihin, kuten Koskelle ja Teijolle. Lopuksi kello 17.30 jälkeen päätämme ajot syömällä Mathildedalissa ravintolassa, jossa tapahtuu myös rastipisteiden tarkastus ja pienimuotoinen palkintojen jako.

Etukäteen ilmoittautumalla voit myös halutessasi osallistua ajojen hauskojen rastien järjestämiseen - apua varmasti tarvitaan!
 
Mukaan on toki kutsuttu myös muiden italokerhojen jäseniä ja paikallislehtien toimittajia. Erityisesti toivomme saavamme mahdollisimman paljon vanhempaa kalustoa liikkeelle. Paluumatkalle jaetaan vaihtoehtoisia reittikarttoja, joita seuraamalla poikkeat myös muihin seudun hienoihin ruukkeihin harrasteajoneuvoille sopivia reittejä pitkin.

Lue lisää FiatForumin Tapahtumat-osiosta! Tervetuloa! Päivästä tulee varmasti hauska!

GFF ry

Tiedustelut Fiatforumin kautta allekirjoittaneelle!
 
Salon Nostalgia-automuseo ‪http://www.nostalgia-automuseo.fi

Navigaatio

[0] Viestien etusivu


Adblocker...

Ftcf.org pyörii ilmaisvoimin ja ainoa keino ylläpitää palvelinta on mainokset.
Toivoisimme, että et käytä adblockeria tällä sivustolla. Kiitos :)
Siirry pois tekstitilasta